推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

上海街上樓骨

回復 603# 的帖子

5/10

唔及華豐的Yuki同Suki。
入前有尤疑。

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-15 15:15 發表

正骨場搵唔到錢架
就算係尖東級數o既邪骨場
真正搵到個有錢碼頭o既又有幾人?
係超級紅骨囡至有可能o係場搵夠泊碼頭收山
而且正確o既次序應該係調轉
o係大場學左揼骨紅完一輪至發覺可以自立門戶減少被剝 ...
完全同意你的見解!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-16 03:48 發表

那一個Suki?
好彩問一問, 張相太迷人。
我都差D想去試添....
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-16 10:12 發表
想問番SCK1969兄,

芝芝相頭, 你俾幾多分?
好唔得!好老!

建興6A2

愛田由兄力荐,咪上靖國神社-建興大廟參拜下囉!

6A2係圓形娃娃臉,稍肥,唔係我鍾意個類型,扣少少分。
佢係度過夜,著住冷衫,唔係廣告個套,我初初重以為係替工。
沖完涼出來(個沖涼房的冷水掣成日甩落來),佢已經著住套返工衫,咁就似啦。

廳(如果個度都叫廳的話)都有一張床,房又一張大D的,但都冇窿,即係唔係按摩床,6A2話唔可以放按摩床,會畀拉(?!),咁油尖旺咪拉晒?
趴係唔係按摩床的床係辛苦D,6A2的手勢OK但力唔夠,手勢算正宗。

佢話佢係廣西桂林人(我諗起好耐以前去過的禮基Bobo),來港不久,佢係雙魚座,就來28歲,我話我係雙子座,襯佢,佢竟然話邊有雙子座。佢的知識面好參差,好多搞笑野,當我笑佢時,佢就大力拍我。

推油最好,用手肘推,咁先叫夠力,都推得幾耐下。
推完之後,佢去洗手,我正奇怪點解唔幫我抺走d油,見佢除bra,跟住就俯下身將兩個大波放在我背後bm,上上落落一路b到屁股,呢一part就真係好正,而且佢b得好有心機,一d都唔急。

我忍唔住將佢翻過身,由我係上面b佢,佢又將我反轉,跟住夾腸,夾幾下跟住打機,打打下機又夾腸,夾下打下終於叫做較快出左。

由兄話佢好怕醜,我就一d都唔覺,幾好傾就係,女友feel就淨D。

我最鍾意又最好傾又最有女友feel的始終係7H3和豆豆。

相關搜索目錄: 廣告

7H3太多客啦, 而且我唔想佢太累, 上次去找佢見佢做得好落力, 都幾消耗體力, 呢排d報告都話佢有d殘feel! 都幾心痛!

以下幾個我都想去試下:
福樂康妮 - 以前在天文台叫Fion, 有好評
太子荔枝角道有個Rainbow - 成個阿嬌咁0既款.
太子電話預約-淇淇, 好似好正

你試下先啦

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-19 10:36 發表
7H3太多客啦, 而且我唔想佢太累, 上次去找佢見佢做得好落力, 都幾消耗體力, 呢排d報告都話佢有d殘feel! 都幾心痛!

以下幾個我都想去試下:
太子荔枝角道有個Rainbow - 成 ...
太子電話預約-淇淇, looks 一般,做野幾落力

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-19 10:36 發表

以下幾個我都想去試下:
太子荔枝角道有個Rainbow - 成 ...
隔離台見過有師兄出報告, 被淇淇Rpatpat  R到典床典蓆.

[quote]原帖由 愛田由 於 2009-1-19 06:32 發表

兩個太子wor.
haha~ 兄弟知我向北move緊?
Rainbow, 你試過未? 有d次按預感。
(我都有咁的預感, 但如果似阿嬌有六,七成度, 一試無妨啦)

太子有個貴妃, 上過去見過真人,
幾有型, 可惜老左d, 不過可能幾有風味。
都想試一試。
(貴妃娘娘做左好耐囉, 我都有D心郁, 有風味就得啦)

畀兩個旺角的你考慮下, 如果建興大廟的Amy娘娘唔得閒你可以就腳D去搵:

電話預約:
Elaine/婷婷 - 兩個都著白色衫, 腿長,好似好有女人味,都唔做全套, 定識Dup骨

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-19 14:24 發表

隔離? 即邊度? sorry! 大哥, 可否借來望一望?
look一般, 但年紀, 身材如何?
桑拿台, 有位C兄在其中一條thread中提及, 我找到就轉貼吧!
因最近很沒有了全文搜索功能, 要逐條thread返查
希望找到 只記得中女一名, 真dup, R 功很好

回復 609# 的帖子

有報告話打假波,真唔真?

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-20 10:54 發表
http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=3144&weekly=1
呢個福樂, 講到技術好高~~
有冇人有興趣?
好似sell part 2多D! dup可能麻麻!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-20 02:50 發表

我就唔覺。
IM99917兄, 覺得如何?
我都唔覺, 大而軟, 唔覺有填塞物

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-20 01:16 發表

謝大哥恩典。
不過電話預約果d, 多數是不是也是上樓?
架步同其他囡囡有沒有大分別?
我未試過。
應該也是上樓, 只是地址不想公佈
好像香B翠怡, 一時在寫係香B, 一時就變成電話預約

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。