推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

上海街上樓骨

Thank you for your hearty report.
Hope this would bring us one more BG to try and bring more Ching away from 7H3.

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-15 14:26 發表
旺角建興 6A2   倩女幽魂

今日決心要離開佐敦。在太子旺角, 走了好多幢大廈, 好多層樓梯。
出發前, 我沒有上過睇相, 只是粗略記下大廈及層數。
月黑風高都幾有探險feel。
千辛萬苦走到了, 旺角的建興大廈。地址 ...
經由兄嘅詳細報告推介,呢條女應該有機會紅

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-15 13:08 發表
ericsaintmartin, madinhj, 兩位大哥, 唔洗咁緊張。haha~
唔使担心
我地唔係鬧交
見呢排forum咁靜搵d嘢講下啫

回復 579# 的帖子

唔緊張、唔緊張,大家分享交流吓啫!
我覺得同師兄你所追求的幾相似,替你高興啦!
講真望囡快上岸始終是我衷心的祝福,
由於唔知佢仲要做幾耐,我通常會找緊機會,去多幾次!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-15 16:08 發表
其實建興都應該有幾多野玩。
6A8都可能不錯, 常有客。
6A1開過門....好惡, 要自殺可試。
3A1 相片好正!!!  第一試閘後備。
3A2 直覺時肥師奶, 自稱陀地, 查一查先。
10A1  又話陀地, 第二試閘後備

141:
7B ...
Thanks for your report!

I tried 7B1 and 3A1.

7B1
When I was beginner to play USB. I search the girl at 1x1 site and 7B1 is classified as USB, not 141. When I stepped in her room and known that I made a mistake about this. Her face is acceptable but I know she must aged 4x by her eye wrinkle. Real big ball but with a strange tatoo at stomach that I think she want to cover her scar or something. Service is not bad that remind me "Ma Lam" girl but quite exaggerate in make love reaction. Her room is quite spacious with nearly 400 sf but the toilet is small and old. I know your taste according to your report, I don't think she can match your requirement.

3A1
She used to work in "Bowling" building which IM99917 mentioned in her thread page 1. Face is below average and not young. Figure just like the Ad's photo. Dup skill is 9/10. If she have a hand grip bar at the ceiling to step my back. I will give her 10/10. Price list in her AD is not complete. If my memory is correct, she had 45 mins Dup+ML = 300. And I pay 450 for 90 mins Dup + full package. Rpp, Ice+fire, BM, body kissing, ML all included but skill just average. One strange thing is she said you can grap and kiss her ball, but don't suck her 'lin' because she is so over reacted to this.Smoking is allowed. If you want to enjoy dup, she may be a good choice.

In fact I planned to visit that building again because a girl call 紫茹 who highly recommended by IM99917 are moved to there at 9C2.

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-15 07:23 發表

Yes! 分散一下!
讓IM99917兄可以再入到7H3門口。
多謝多謝, 不過有新囡試, 應該不會再成日在7H3門口盪來盪去!

啊, 紫茹搬去個度, 我在福樂試完佢兩三日後佢就唔見有廣告.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-15 10:58 發表
其實很矛盾, 我們都希望囡囡早日上岸, 但把她們捧紅了, 豈不是讓她們更難下決心上岸?
紅左唔係可以早啲上岸咩?
佢地都有自己既故事,唔會為興趣架
真正既矛盾係希望囡囡早日上岸,但上左就少左個選擇
或者叫佢地出黎客串一陣囉(發夢中)
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-15 14:26 發表
旺角建興 6A2   倩女幽魂

今日決心要離開佐敦。在太子旺角, 走了好多幢大廈, 好多層樓梯。
出發前, 我沒有上過睇相, 只是粗略記下大廈及層數。
月黑風高都幾有探險feel。
千辛萬苦走到了, 旺角的建興大廈。地址 ...
另外注意不要在晚上12:00後去, 你可能會見到不應該見的。
此話認真
。???   
really? why?

引用:
原帖由 8-() 於 2009-1-15 11:23 發表

另外注意不要在晚上12:00後去, 你可能會見到不應該見的。
此話認真。???   really? why?
呵呵, 愛田由兄係香B feel過D靈異, 至今仲有D陰影!

引用:
原帖由 8-() 於 2009-1-15 19:23 發表

此話認真。???   really? why?
見到有人響後梯痾屎?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-15 20:28 發表

呵呵, 愛田由兄係香B feel過D靈異, 至今仲有D陰影!
I only hear the story of "Jordan Lap Sun- a boy playing ball at back staicase at night" , never heard anything about HB

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-1-15 10:27 發表

紅左唔係可以早齯W岸咩?
佢地都有自己既故事,唔會為興趣架
真正既矛盾係希望囡囡早日上岸,但上左就少左個選擇
或者叫佢地出黎客串一陣囉(發夢中)
紅左梗係唔上岸啦, 係冇生意拍烏蠅至會唔做轉行.
日日有錢收, 你話點轉行.
你間舖日日客似雲來你會唔會執左佢?

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-15 22:44 發表

紅左梗係唔上岸啦, 係冇生意拍烏蠅至會唔做轉行.
日日有錢收, 你話點轉行.
你間舖日日客似雲來你會唔會執左佢?
辛苦左一段時間搵夠可養活自己佢地就上岸架啦
其實紅左就實有人追,有個有錢佬追加條件適合既話你估佢仲會唔會賣身?
或者咁講,隨著時間增長,紅既usb應可以越dup越好,經驗豐富咪轉去正骨場搵銀.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-1-15 23:00 發表

辛苦左一段時間搵夠可養活自己佢地就上岸架啦
其實紅左就實有人追,有個有錢佬追加條件適合既話你估佢仲會唔會賣身?
或者咁講,隨著時間增長,紅既usb應可以越dup越好,經驗豐富咪轉去正骨場搵銀.
正骨場搵唔到錢架
就算係尖東級數o既邪骨場
真正搵到個有錢碼頭o既又有幾人?
係超級紅骨囡至有可能o係場搵夠泊碼頭收山
而且正確o既次序應該係調轉
o係大場學左揼骨紅完一輪至發覺可以自立門戶減少被剝削

另一種就係原本做141 o既
年紀漸大競爭力下降
就搵識揼o既女仔指點兩度轉型做usb

仲有一種係響大陸已經係做揼骨o既
o黎到香港重投揼骨行業
有d去左場做
有d有做usb o既friend教路o既就直接出黎開檔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。