推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

上海街上樓骨

幾時開始有"估囡囡"的遊戲啊?
又幾好玩!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-13 01:50 發表

一係估下我果個先lor~
在141在ads的。
你地問問題, 我就只answer yes or No.
由兄, 縮下範圍先啦, 咁廣, 點估呀?

個囡囡係唔係只做到hj和bm? 不做全套?
廣告裡著乜顏色衫?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-13 10:31 發表

由兄, 縮下範圍先啦, 咁廣, 點估呀?

個囡囡係唔係只做到hj和bm? 不做全套?
廣告裡著乜顏色衫?
I think first question should be focus on district. Jordon?

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 08:22 發表

你諗緊邊位呢?
以前尖沙咀喜利11樓既 gigi 姐就都幾犀利,不過身材就呢個更啱睇!
A6Suki or A9Yuki

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-12 08:49 發表

華豐5字樓Ada, 之前在尖沙咀安樂大廈, 前不久eric兄先寫過報告大讚.
Ada真係dup得好好,係樣同身材唔得。

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-1-13 03:58 發表

Ada真係dup得好好,係樣同身材唔得。
Dup時係趴係度, 樣同身材唔得都唔咁要啦.

我試過以前旺角利民的菲菲(麥迪文兄叫佢滅絕師太個個), 骨技一流, 但個樣真係使我想打退堂鼓,
也是我唯一一次冇出火的dup骨經歷.

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 03:51 發表

No. Not Jordon.
Thank you for your question.
TST?
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 11:50 發表

有全套。
黑色。
Q : 廣告裡面無換衫?只得一套黑色?係咪OL打扮?

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-5 09:22 發表
係wor~ 之前沒有留意,
真係貴左d。
有沒有吹奏兩下附送?
由兄, sorry, 睇漏你個問題, 現在才覆你.
基本上要做的全部做齊.
我沒有特殊要求, 所以不知可以去到何等地步.
只是公式化了點, 專業了點.
不會有跟可愛妹妹調情的感覺

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-13 09:50 發表

一係估下我果個先lor~
在141在ads的。
你地問問題, 我就只answer yes or No.
我又估, TST ?

回復 565# 的帖子

在旺角?
有全套?
廣告是用英文名的?

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 09:22 發表
各位兄弟, 我已經沈沈地.... 有d希望你地唔好估中。haha~
我可能會包起佢, 攞走。
可能會包起佢, 攞走?
go, go, go la!

Not TST, not Jordon....

ai.... very hard to guess lor.....

Let me guess:
Girl from Mainland? Y/N
HK side? Y/N

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 17:22 發表
Q : 廣告裡面無換衫?只得一套黑色?        NO
Q:  係咪OL打扮?     NO
Q:  TST?    No

各位兄弟, 我已經沈沈地.... 有d希望你地唔好估中。haha~
臨走前, 我一係努力d找多一兩 ...
咁樣推自己個主題果然係高招

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 17:22 發表
Q : 廣告裡面無換衫?只得一套黑色?        NO
Q:  係咪OL打扮?     NO
Q:  TST?    No

臨走前, 我一係努力d找多一兩 ...
咁樣推自己個主題果然係高招

7H3 忠實小粉絲

唏,係又好唔係又好,攪下氣氛都好吖!

你地一個二個搵到好嘢就收埋自己食
呢條thread仲有咩嘢用先!!!

人非草木,加上總有點私心既。
嗱,絕無撥冷水、黑心、扁意,遲D可能厭左或無左個份feel,就會公諸同好吧!
唔記得邊位師兄話會以公諸同好,去幫自己唔好沉,我好認同,因為我都係咁做。

其實很矛盾, 我們都希望囡囡早日上岸, 但把她們捧紅了, 豈不是讓她們更難下決心上岸?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。