推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[建議] 王風雷傳

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-9-13 08:33 發表
今期老金靠風雷的助力短暫上到十一關,風雷面臨暗黑第三重天的考驗,對手是代表九陽神功的王小虎幻象,下期『不能殺的兄弟-王小虎』,專欄預告再下一期『不敗神話-洗髓經』...
專登寫埋下下預告有乜目的???
就係想吊讀者癮!!!想知道洗髓經係乜神功......
應該叫以下書名比較貼切.
『不敗神話-超級吊拿星』.

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-9-13 00:28 發表

全本書最好睇就係呢版..... 剩係呢版都值14蚊.............
不過今期都算打得幾好睇..總算唔會覺得失望....
不過最後o個版.....小龍都殺得...小虎做乜唔殺得???(而且只不過係假人.. ...
第三重天既異能好有可能係地獄戰神

引用:
原帖由 阿左 於 2008-9-15 14:29 發表

第三重天既異能好有可能係地獄戰神
會唔會係可以飛?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-9-15 16:49 發表

會唔會係可以飛?
飛天係王風雷傳度已經吾算係乜野異能! 係練武之人最基本入門功夫

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-9-16 00:49 發表

會唔會係可以飛?
同东方无敌打嗰时不时已经晓得飞咩?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2008-9-16 02:58 發表

同东方无敌打嗰时不时已经晓得飞咩?
飛天係王風雷傳度已經吾算係乜野異能! 係練武之人最基本入門功夫 [/quote]

舞空術??

今期王風雷D武打場面幾好睇,但就真係太跨張苤A上次王風雷鉧堐市袕ㄔu係推架直昇機去撞金羅漢都已經好跨張,今次金羅漢鄐悀W面拉架直昇機同埋成架坦克車舉起去撞呀風雷真係跨張到有D過份,仲以為自己睇緊超人或者變型俠醫潻!

如果風雷回歸新龍以佢家懱暙憭H鼣t度咁飛妖鴭w位又點算呢,老魒s竟會俾邊個快D呢!

今期王風雷傳真係好好賣,我星期五晚M鬙b個灣仔報攤都話賣晒,跟著返到天水圍、元朗都話賣晒,終於要到星期二鄋o麻地先買到,呢個情況從來試過,有無兄弟可唔可以話俾我聽呢本洃@期到底賣幾多書呢!

今期小流文真係笑到我死,講冰火鶿q真係好底死,期實地鐵鱀art到好Q好笑,真係笑死人!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-9-17 03:38 發表
今期小流文真係笑到我死,講冰火鶿q真係好底死,期實地鐵鱀art到好Q好笑,真係笑死人!
最下面介紹甘小文都好好笑,...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-9-18 00:30 發表
最下面介紹甘小文都好好笑,...
雖然係好笑,但唔知係咪心理作用,硬係覺得以前,小文老師嘅作品好笑D!
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-7-26 13:35 發表

我黎幫佢解釋啦!!!

達摩及心魔  各自互擊,佣有當年王靈及逆天唯我的彼岸神通能力.....
回到未來, 先遇到王重陽, 點化佢九陽神功......
再互擊去到2000年"肉皇朝".....
見到老玉郎, 教佢"童子功",由於個性淫亂, 故把 "童子功"魔化....
最後進化成-  童子極樂功......

故達摩及老玉郎其實都有一點關係.....
網上人報料今期夠瞻死話達摩係"九龍城城寨"  
所以真係無錯...肉郎 和達摩真係有點關係......
"肉郎"不傳必插秘技-童子極樂功
1.童子蝕骨
1.童子蝕經
2.童子蝕肉
3.童子蝕魂

其中, 以"童子極樂"及"陽具金身" 最為厲害......

ps:遲d原來王風雷係聖上個仔, 老金係聖上個大佬...學"老作人"話...大家睇落去就知......

其實突然間諗...金羅漢突然間想做好事...
會唔會係想取代舊著的金鐘聖僧嚟傳黑龍第十關功力
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-9-20 00:14 發表
其實突然間諗...金羅漢突然間想做好事...
會唔會係想取代舊著的金鐘聖僧嚟傳黑龍第十關功力
如果金仔加盟龍虎門,簡直就是世紀轉會.
「無論 Laughing 係生定死,Laughing 都係度,一日警察,一世警察,著得起呢套制服,咁多伙記撐,驚咩呀!記住我個名呀!Laughing Sir 呀!」

那老乞丐會唔會,就是穿梭時空的達摩呢?

達摩無處不在,可能係你身後

今期廢興話黑暗冰火唔重複用冰火層次,咁不如連個名都改埋啦,
做乜要叫黑暗冰火,叫異能七重天仲好啦,唔好再抄肥鬼喇,佢而家玩到黑洞力量

回復 363# 的帖子

肉黃既武功字典最緊要係陰陽交泰,陰陽和合,陰陽.......

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-9-19 23:50 發表

網上人報料今期夠瞻死話達摩係"九龍城城寨"  
拳腿雙霸被老乞丐那種能令人喪失鬥志、天下間最可怕的武功(不敗神功-洗髓經?)給嚇到了 ...

會唔會不是達摩,但係就類似舊著中的凶星咁,睡了成百年先醒番.

睇髐絕薯1個武學,1個科技間題,武學題係東方無敵而家鴾E陽神劍係咪已經突破到可以曲線孤型射出到老年咁遠鵀P時可以隨心所欲咁停留,仲可以keep住劍勁,如果真係儭雱甯菻H無敵真係已經超越老祖宗佢先至係天下無敵!科技題係無敵鶿[戰到底係咩型號,因為我所認知嚝埲鰴ㄚY以極高速向前衝而產生飛行力量,但係無敵鶿[居然係同佢儱s版九陽神劍一樣係可以靜止停留,有無兄弟可以解答一下小弟呢,唔該!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-9-22 11:31 發表
睇髐絕薯1個武學,1個科技間題,武學題係東方無敵而家鴾E陽神劍係咪已經突破到可以曲線孤型射出到老年咁遠鵀P時可以隨心所欲咁停留,仲可以keep住劍勁,如果真係儭雱甯菻H無敵真係已經超越老祖宗佢先至係天下無 ...
你当睇紧海虎,当东方无敌已经有50万匹力量,可以达到反地心吸力的境界!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-9-22 11:31 發表
睇髐絕薯1個武學,1個科技間題,武學題係東方無敵而家鴾E陽神劍係咪已經突破到可以曲線孤型射出到老年咁遠鵀P時可以隨心所欲咁停留,仲可以keep住劍勁,如果真係儭雱甯菻H無敵真係已經超越老祖宗佢先至係天下無 ...
記得好係有 (F35), 電影真實謊言, 主角Arnold 架戰機都可以停係window,
不過曲線孤型九陽神劍

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-9-22 03:31 發表
老祖宗可以禦劍飛行,東方無敵伊家超聖入神可以禦“機”飛行又有何出奇

引用:
原帖由 meeting 於 2008-9-22 16:57 發表

記得好係有 (F35), 電影真實謊言, 主角Arnold 架戰機都可以停係window,
不過曲線孤型九陽神劍
哦,原來如此,唔該C Hing,至於九陽神劍就有佢啦,我諗無敵同風雷回歸新龍時武功就會無咁勁鵅I你睇金如來勁同飛仙勁到飛天,但係鷊s龍遇到三皇一樣焦頭爛額,所以我覺得如果無敵遇三皇,都係焦頭爛額多!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。