推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-9-8 23:14 發表
我又不覺得FIONA唔夠力wor!
咁因為我好受力嗎!
有時我會去龍宮齋揼架
D骨嬸幫深水埗D扥布佬揼果間呢

Can any CHing PM me 豆豆's phone number?  Many thanks.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-9 08:23 發表

咁因為我好受力嗎!
有時我會去龍宮齋揼架
D骨嬸幫深水埗D扥布佬揼果間呢
Eric ~~ 什麼係龍宮??? 係 vegi Sauna? 在深水埗哪裡?
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

三哥,龍宮位於深水埗嘉頓酒樓斜對面
班骨嬸/骨毛提供專業拆骨服務
不過我都超過一年無去過
唔知E家咩野環境

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-9 16:44 發表
三哥,龍宮位於深水埗嘉頓酒樓斜對面
班骨嬸/骨毛提供專業拆骨服務
不過我都超過一年無去過
唔知E家咩野環境
Any 冷熱水池? I don't mind , 是否乾淨整齊? I love feel的.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-9-9 09:26 發表

Any 冷熱水池? I don't mind 舊, 但是否乾淨整齊? I love 懷 feel舊的.  
冷熱水池.......   .... 應該冇卦 ~~~~

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

水池係一項好大嘅成本,有水池嘅場一般都收貴啲。

三哥,我就係成日呢D時間趁老婆訓覺就上網所以揩野囉
(有D仲大劑o既都未話你知呀)
水池就梗係無啦
如果無記錯乾蒸都無呀
凈得溼蒸
裝修一個字講完:殘!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-9-9 22:22 發表
三哥,我就係成日呢D時間趁老婆訓覺就上網所以揩野囉
(有D仲大劑o既都未話你知呀)
水池就梗係無啦
如果無記錯乾蒸都無呀
凈得溼蒸
裝修一個字講完:殘!
大劑o既在 HQ 聊....

殘!! ~~~~散步經過 to take a look....

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 bangle 於 2008-9-12 23:01 發表

just try her on yesterday!
Bone skill quite ok!
body quite slim, but i prefer more bigger tits gal! Anyway she is worth a try!
You mean 豆豆,right?

引用:
原帖由 bangle 於 2008-9-4 15:56 發表

so is she still working at the same address?
can i have her contact number ? thank you

can i have Yuki  contact number ? thank you

引用:
原帖由 peterling 於 2008-9-15 16:24 發表
can i have Yuki  contact number ? thank you
已pm,
please check mailbox

I also want to have Yuki  contact number ? thank you

回復 125# 的帖子

原來我大半年前已try過發利Yuki... 果次我去巡樓, 見佢樣ok咪入閘... 但係手骨真係麻麻... 唔知而家有冇進步, 但係佢個價錢已經令人卻步... 佢一定係中女, >30, 身材均勻, 波路一般, 但係dup真係麻麻, 同埋果次去係已經大半年前, 所以如果有ching最近試過最好指教下, 我暫時唔會試, 因為有太多更好ge選擇...

至於點解會去發利, 就緊係去試下銅銅la...

但係都係入唔到閘, 未返... 結果去左佢隔黎房, 好似叫sammi, 手骨一般, 佢話之前做美容, 都叫識dup, 但係唔夠力... 都算有心機咁la... part 2 一般, 但係冇做作... 唔會亂叫咁law....

好彩出黎之後都見到銅銅, 幾後生幾靚女, 即刻問佢law電話下次約....

相關搜索目錄: 美容

Ching, 可以 PM 華豐-YUKI 電話比我嗎? thanks!
我都去過好幾次, 都係 "請稍候",

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-9-18 02:01 發表

華豐Yuki, 我上次去, 叫緊床添呀。
叫得好唔好聽? 佢把聲好有磁性.

synergyc 師兄 and t1t 師兄
please check mailbox

華豐Yuki,我都係摸門釘好多次,唔知方唔方便pm yuki 個電話比我。唔該。

May I also have Yuki 's contact number?  thanks.

我都想在華豐開始要登記前有機會試 Yuki

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。