推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-15 13:08 發表

麥兄, 據你觀察, 目前有邊位USB/161可以拍得住或接近前發利604D婷婷的水準?

各位試過前婷婷的網友也請發表一下心得.
I dare to say ... no existing USD can catch her standard ... do u think she will back HK one day ??

引用:
原帖由 peterling 於 2008-10-15 13:25 發表

I dare to say ... no existing USD can catch her standard ... do u think she will back HK one day ??
在 Peter 這意見背書.

唔係呀! 真係要    

小弟衷心的希望每個以前食過d女女, 早早回去過正常生活,享受丈夫疼愛.  In the meantime............ 讓出單位給更好的姐妹. 阿們!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-15 13:34 發表

在 Peter 這意見背書.

唔係呀! 真係要    

小弟衷心的希望每個以前食過d女女, 早早回去過正常生活,享受丈夫疼愛.  In the meantime............ 讓出單位給更好的姐妹. 阿們!
oh sorry.... I mean just want to have a dinner with her...... I used to visit  her room many many times.. almost once time a week ....

各位師兄
睇咗咁耐
係咪話而家天文台道1A果個係新婷婷啊

引用:
原帖由 NEH135 於 2008-10-15 14:22 發表
各位師兄
睇咗咁耐
係咪話而家天文台道1A果個係新婷婷啊

不是1A果個婷婷, 也是E室個婷婷, 1A果個婷婷來自發利, E室個婷婷來自喜利.係話發利 retired 果個! 好混亂呀? 不明白是絕對有理由!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

五位婷婷

不知點解D囡係咁鍾意叫婷婷?

That's why我叫華豐7H3不好再叫婷婷, 就叫7H3!

總結一下:

眾人懷念已嫁做人婦的是前發利604D婷婷, 可叫THE婷婷

天文台有兩個婷婷:

1A婷婷 - 即前發利604B婷婷即我上周六試過個位
E室婷婷- 即前喜利B9婷婷, 我今年元旦試過.

我以前仲試過北角美輪婷婷和油麻地禮基婷婷, 都DUP的一手好骨!

如果這五位婷婷一齊來, 唔知點搞啦!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-15 16:18 發表

That's why我叫華豐7H3不好再叫婷婷, 就叫7H3!

總結一下:

天文台有兩個婷婷:

1A婷婷 - 即前發利604B婷婷即我上周六試 ...
How about "ting ting" in room E? Her photo in web also as attractive as 1A

引用:
原帖由 titslover 於 2008-10-15 08:50 發表

How about "ting ting" in room E? Her photo in web also as attractive as 1A
請參閱麥迪文兄之報告:

http://forum.timway.com/f/thread-156232-1-15.html

Ok, both "Ting Ting" added to my list now. Must try.

Thanks very much for Matt and 99

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-15 16:18 發表

五位婷婷不知點解D囡係咁鍾意叫婷婷? . . .. ..

我以前仲試過北角美輪婷婷和油麻地 . .. .. .  都DUP的一手好骨!

如果這五位婷婷一齊來, 唔知點搞啦!
C Hing, agreed with you as I visited North Point "Ting Ting", a sweet one.  Guess she retired too

sorry brother,what is TEO?

引用:

總結一下:

天文台有兩個婷婷:

1A婷婷 - 即前發利604B婷婷即我上周六試 ...
甘請問邊位婷婷係師兄三甲之選呢??? (其他師兄可以一齊 share~~~)

引用:
原帖由 awanker 於 2008-10-15 16:29 發表
Teo 即係光脫脫幫你dup骨, 好正ka!

引用:
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2008-10-15 16:49 發表

甘請問邊位婷婷係師兄三甲之選呢??? (其他師兄可以一齊 share~~~)
仲使問, 見咁多師兄係度大唱"想當年", 當然係the婷婷啦!

也許, 失去的才是最好的...

希望佢老公識得珍惜啦, 出邊大把人想要佢啊...

引用:
原帖由 awanker 於 2008-10-16 00:29 發表
TEO = Take Everything Off

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-16 02:01 發表

TEO = Take Everything Off
多謝蛙兄, 我淨係識, 唔識點解!
這叫"好DUP骨, 不求甚解!"
只求解開囡囡的衣服, hehehe...

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-16 09:57 發表

仲使問, 見咁多師兄係度大唱"想當年", 當然係the婷婷啦!

I want the婷婷 also .. ha ha

Frankly, definately difficult decision while u decide to marry with a MM.. I do not look down on them ... many of them are much richer than me

引用:
原帖由 hkmgt 於 2008-10-15 16:20 發表

C Hing, agreed with you as I visited North Point "Ting Ting", a sweet one.  Guess she retired too
初訪北角婷婷在銀輝中心, 後沙士時期...其時161/USB大興,
本想上18樓, 個囡做緊, 叫我落一層幫襯17E

個陣佢叫Amy, 尚算嬌小玲瓏, 問我係咪睇網來, 我才知道原來網上有雞叫!
播音樂, 好好傾...
知佢係上海妹...

一個月後, 想上九樓, 又係唔得閒, 再上17E,
婷婷(Amy)唔係幾識認人, 問我來過未?
今次做得激d, 佢都典床典蓆...
佢白話講得唔錯, 就係保護自己多d, 問深入d的問題就dead air...

落尾銀輝做得太揚, 畀人清場, 同一命運的仲有璇宮, 我上過兩次,很有而家香B feel...

光陰荏苒...

兩年後的一個夏夜, 我上北角美輪6Q1, 一個叫Ada(後改叫婷婷)的中女應門, dup骨時播音樂, D音樂同場景似曾相識, 個手骨技也是, 傾談中才知佢就係銀輝Amy, 啊, 人生何處不相逢!

佢一樣認唔到我, 我也認唔到佢, 佢大左幾個碼, 中女豐滿身材, 但一樣好睇, 笑容一樣甜美, 當然知是舊客就加多幾分熱情肉緊...

有時覺得佢幾d, 但係d就係我地搵囡的目的啊...

個年銀輝越做越多囡, 我知被清場的命運不遠, 年尾再搵婷婷一次, 之後, 那就是歷史了...

當然, 我希望佢搵到真命天子, 也或者佢搵夠, 而家優哉悠哉..

如果佢仲係行內(一百個希望唔係!), 有人話我知, 我會再搵佢, 只係為左回憶...

你地就好喇
最正果個大奶 THE婷婷 都上過

不過果個 1A長腿 白lin罩底褲婷婷都好似幾好噃

引用:
原帖由 NEH135 於 2008-10-16 07:13 發表
你地就好喇
最正果個大奶 THE婷婷 都上過

不過果個 1A長腿 白lin罩底褲婷婷都好似幾好
好, 你仲係度等乜野?

唔通再等佢埋街飲井水空嗟歎?

多謝lm99917兄,
7H3 果然頂呱呱

入到去一如本人所料係位中女(其實我好細個)
但俾到我以前同ex既感覺
好love呢位姐姐

電話約7H3 1530..
點知遲左到...上到大約1540
見門口掛''請稍候''..企出便等左2mins..偷聽下..冇人??即刻打俾佢..響toilet,叫我等等

開門,嘩,勁好身材,著住低胸連身寬裙,show off
7H3同我講唔好意思要等,我都唔好意思遲到h:" />

除3沖涼自己黎,冇所謂。
見到電視機播緊股票頻道,一路dup一路吹下股票
佢都好慘,蝕左成十萬
不過佢晒左啲時間打電話落盤同接啲客既來電先幫我dup
dup 骨果 part 真係幾有水準
可以同深圳d大場揮~

去到bm果陣,佢除bra,我ready擰轉個頭睇下咩料,
7h3即刻遮住:'唔准睇!'   好鬼cute
佢對巨峰掃我背脊..pat pat...大腿 小腿..好能爽
又不斷耳仔問:舒服嗎?

rpp...超正啦...小弟首次搵usb..唔識比較/評好壞
淨係感覺到好似升仙咁...
不過我估都係上佳評等啦ching們可?

好啦我反身...
7h3乘機成個撻落我到
間唔中咀下我..又話我唔敢望佢/攬佢
人家怕羞麻
''見妳對我好咪唔禁狼死lor ''
又俾佢玩夾腸
好爽啊.....d cup真係好揸手
竟然話我果度大...我讚番佢...佢又話我地其實幾襯
36d 唔係同你講笑啊拜託

最後因under被lotion整濕左少少而脫埋..
全裸wor...有衝動玩全套架  遲下先啦

打果陣搞左好耐落左唔少油...中途我彈左起身接手提來電..fd打黎1x秒到...再訓低果時軟左少少
又同我嘴過...打出黎果陣我射左落牆到
可能太耐冇出火..今次打左>15mins..加最後1min謎眼加點幻想先出到勁多子孫
好似好誇咁...但事實如此!!

臨走果陣我大讚7h3..仲話返去寫靚份報告
又攬住我..
dup+bm+hj= $400 物超所值啦...軟件硬件起碼600啦

本來今日去試OB a1婷婷,不過宜家就好唔捨得呢位婷婷
必定返食!好love呢位姐姐

哈哈~~~ 酒果然係越舊越醇越舊越香 . . . . . .
引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-16 09:57 發表

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-10-16 11:00 發表
多謝lm99917兄,
7H3 果然頂呱呱

入到去一如本人所料係位中女(其實我好細個)
但俾到我以前同ex既感覺

稍後會詳述
我等緊你報告ka!

C hing
請問銅銅在發行邊層咩單位
因為我在四台搵唔到
thxcthx

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。