推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

唔知佢今日開唔開工呢? 岩岩打俾佢佢好似未必開咁...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-10-20 11:43 發表

你話去睇醫生. 不過忘記幾多樓, 俾人點左上7樓。
或者直接跟人上13樓扮睇中e
之後逐層行番落去
順便洗樓

記得小弟前幾日去果陣見到樓下大堂都有唔少人
咁arm又俾我搵到時機單獨搭lift上7樓

題外話:
中e師果層都有usb
不過就唔夠薑去啦

AIYA, 婷婷今日唔開, 可惜...

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2008-10-20 13:58 發表
AIYA, 婷婷今日唔開, 可惜...
咦..師兄我都係差唔多時間打去吹水...

求先試左OB婷婷
收450
著套白色biki好誘惑
侍浴真係一流
dup得好過7h3...仲有推油...之後鋪條熱毛巾
bm同rpp都幾好...可能之前兩位師兄教路..唔覺差
佢話我醒目..提左佢就快出野...有時間縮開..唔係射到成面都係h:" />h:" />h:" />
hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早啲high架...
下次可能教下7h3
但整體感覺7h3更好...

p.s.book果時要講名..不過我聽極都聽唔到..要佢講白啲..
p.s.2 臨走前發現鐘意白色..連我副眼鏡都有興趣
p.s.3 i havent tried her breast

遲下好大機會翻食...

What is "OB" ??

引用:
原帖由 usb_lover 於 2008-10-20 18:05 發表
What is "OB" ??
observatory rd

嘩~~~ 呢期 "婷婷" 真係出名, 最紅係佢!!!

hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早鷶igh架...
下次可能教下7h3

我覺得7H3有以前"學生情人"feel!年青的朋友會喜歡她多d,
佢靠直覺去serve客人...

OB婷婷就女人味多, 風騷, 清楚知道男人的敏感部位係邊...

加上華豐YUKI可構成DUP骨鐵三角!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-20 19:58 發表
hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早鱓high架...
下次可能教下7h3

我覺得7H3有以前"學生情人"feel!年青的朋友會喜歡她多d,

OB婷婷就女人味多, 風騷, ...
all 3 serve in consecutive days

I have tried 華豐YUKI, she is really good.  Thanks all brothers recommendation.

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-10-20 13:12 發表
I have tried 華豐YUKI, she is really good.  Thanks all brothers recommendation.
Good only? please let us have the detail report, thanks Ching!

呢期睇中左呢個,唔知有冇c hing試過呢?
http://www.sex141.com/big5/viewi ... type=2&keyword=

深水步? 遠左D.

不過身材真係好吸引wor, 37D!

有機會, 又不妨試下.

我試過喇好耐之前, 中女囉, 應該都過左40架喇, 不過身材都仲KEEP得幾好, 我搵過佢兩次, 一次HJ, 另一次膽粗粗食埋大餐, 都算抵玩既...

師兄食過兩次, 睇來個樣都唔會差得去邊.
手骨得唔得?
好, 一於將佢列入待試名單.

但你有心理準備一定唔係後生女, 個樣又唔係話咩好靚, 唔係醜先囉, 可以去睇睇既, 不過都係C9 FEEL, 只係一個好身材既C9

c hing但係佢手骨得唔得?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-20 19:58 發表
hj 婷婷 pro過7h3..唔關時間事..真係有方法早鷶igh架...
下次可能教下7h3

OB婷婷就女人味多, 風騷, ...
OB 婷婷聽說有機會 move to Fuji!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 348# 的帖子

唔係話好出色喇, 不過平平地試都無妨, 玩下波囉

試過香賓B 2C2
雖然熟女feel  25+, 但係好靚女, 兼保養得好好.
完全冇肥肉, 身材高瘦, (0)(0)有34.
流利白話, 好吹得.
我只做了DUP+BJ , 可以玩ball同啜lin.

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-21 12:59 發表

OB 婷婷聽說有機會 move to Fuji!
no, she told me she will move to 喜利大廈,near kowloon park

搬去灣仔富士? 咁就唔使去啦!

搬去喜利好D, 喜利和天文台的囡囡好鍾意互相搬去對方的地方, 先排長駐天文台的TINA就和喜利SUKI對調, 不過而家SUKI又搬返去喜利, 而天文台A室的另一位婷婷又係喜利搬過來的.

聽說囡囡在一個地方做久了, 就要搬搬, 吸D唔同地方的客.

當然, 我希望佢地最後都搬返去老公屋企!

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-10-21 08:41 發表
試過香賓B 2C2
雖然熟女feel  25+, 但係好靚女, 兼保養得好好.
完全冇肥肉, 身材高瘦, (0)(0)有34.
流利白話, 好吹得.
我只做了DUP+BJ , 可以玩ball同啜lin.
口爆嗎? 唔見有廣告.

骨技好唔好? 你畀幾多?

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。