推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 TFK 於 2008-11-7 15:50 發表
試 後感:  DUP太趕,手上落很快,無那種relax感覺,非常商業化.
Part2 我初初做BM,但很快佢話手軟,不耐煩,甘我說做埋啦,
但過程ㄑ行>得 ;叫很假,又話痛.都係出唔到,
叫佢再打出,佢又話寧願再俾我吊,舒服D甘 ...
多謝分享!
你第一次上佢?
你的經驗真特別,以往無乜聽聞過類似事件,其他師兄點睇?

引用:
原帖由 TFK 於 2008-11-7 23:50 發表
試 後感:  DUP太趕,手上落很快,無那種relax感覺,非常商業化.
Part2 我初初做BM,但很快佢話手軟,不耐煩,甘我說做埋啦,
但過程ㄑ行>得 ;叫很假,又話痛.都係出唔到,
叫佢再打出,佢又話寧願再俾我吊,舒服D甘 ...
咁冇職業道德

呢個apple真係爛蘋果, 啃唔過wor!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-8 10:57 發表

邊個囡囡?
6c5 yuki

我有另一個版本.上過去搵過Yuki o既師兄都知Yuki份人好nice無咩所謂,但係Yuki做完呢個客都即刻打電話搵我呻.應該係星期三or星期四下午,呢位師兄 dup時已經比較多要求,到BM時Yuki做到差唔多夠鐘佢突然又要改ML,咁又要幫佢洗晒d油再做(有油穿套架),咁佢已經BM過再回氣梗係難出野啦,Yuki幾乎俾佢整傷副架生先夾得佢出,結果搞左超過100mins至KO佢.咁Yuki心頭有氣就同佢講我屎急唔該你快d,讓個廁所我痾屎(咁呢樣的確係Yuki唔o岩).大佬,呢個咁o既時勢大家都想抵玩d,但係都唔使夾硬拖長時間令d囡難做,人地搵食o者!

我正想話有無攪錯, 急屎呢招都出埋?   再睇落去, 果然事出必有因, 屎出都有因, 算啦, 一人讓一步啦.

終於試了7H3,
先要多謝師兄的介紹及電話,
打電話book, 要等半小時, okay啦; 收到call上7 樓
一開門,在我前面出現了一個小美人,
個子小而身材好,關門後來個情人的擁抱,上身我給她頂住, 下身好給我頂住
給我掛好衫後,較好水沖了身後來個Part1, 比很多SPA的BG好和用心,
中力而仔細,其間電話不斷…「唔好意思」及「唔緊要,你紅嘛」不斷。
她專心幫我按, 我手卻不專心想摸

PartII
我的手更忙,她倒勸我放鬆,轉身再多手不遲,但每當我搓her breast,
她的嬌喘便令我不能停下來,還說什麼不要使她太興奮,第一次不會和我做…
RPP方面,確實有進步的空間,但我想她已try her best, 總之正是
i 搓her breast she tried her best啦,最後我便出between her breast tim
簡單清潔後各自沖身,開門前又一個抱抱,親了我一下,再問你唔錫返我架?

相關搜索目錄: 清潔

回復 512# 的帖子

i 搓her breast she tried her best啦,最後我便出between her breast tim

oh, no hj finally?

Breast job is better than hj lah, Ching jimsi!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-8 17:16 發表
Breast job is better than hj lah, Ching jimsi!
ya for sure, but her service contains all ga ma,
i love breast job, but only hj could make me ejaculate

無黎一排, 呢條thread好旺喎... 試左OB婷婷, dup同服務都一流, 不過我唔鍾意假波, 所以未必會番卓...

OB有兩個婷婷, 師兄試左邊個呢?

有冇師兄有Yuki Contact,可否 PM 我??唔該!!!!

lm99917兄
其實 7H3有冇得開大架

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-11-9 13:34 發表
有冇師兄有Yuki Contact,可否 PM 我??唔該!!!!

lm99917兄
我未開過, 你直接問佢啦!

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-11-9 21:34 發表

lm99917兄
pm-ed

I tried 7H3, and I need to thanks Jimsi c-hing for the contact no.

Except part 1, everything is good.

For part 1, I give her 6/10. Just above average. Even she done it by her heart, but the problem is her skill not good enough. And it can not be improved by time. She need to learn it from other people.

Anyway, I tried BM and feel worth for this price. Her working attitude and part 2 can compensate the marks lost in part 1.

Next targets are Yuki and Coco. Dear Jimsi, can you give me Yuki's contact also?

pm-ed for titslover & foursea

有無c hing可以pm 7h3 電話給我,謝。

回復 524# 的帖子

done.

7h3今日返返工。

, 因小弟時間有限,不想浪費.

引用:
原帖由 baby0795 於 2008-11-10 20:41 發表
done.

Hi bro,  can you pm me 7H3 's contact no.?  Thanks.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。