推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 19:37 發表
我今日去試左華豐5E2 Ada , 老實說 , 我上去之前都冇expect到她的樣貌是如何 ,
怕希望越大失望越大 , 不過上都去 , 佢開門俾我 , 俾我想像中好 , ok啦 !!

其實我之前幾抗拒比人採背 , 拉手拉腳 , 不過ada係呢方 ...
ada o係dup方面確係超班
4台 o既 wong.wong師兄睇到無淚師兄o既報導一定好開心
佢係ada o既 fans
今日終於搵到知音

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 11:37 發表
我今日去試左華豐5E2 Ada , 老實說 , 我上去之前都冇expect到她的樣貌是如何 ,
怕希望越大失望越大 , 不過上都去 , 佢開門俾我 , 俾我想像中好 , ok啦 !!

其實我之前幾抗拒比人採背 , 拉手拉腳 , 不過ada係呢方 ...
相信呢編報告對Ada好有用。
佢同我講過,開門後,好多人見到佢都掉頭走,入門率好低。

鼻扁係一個問題,影響了面容。

引用:
原帖由 brucelee 於 2009-2-2 10:10 發表
鼻扁係一個問題,影響了面容。
做mud brucelee 師兄講得咁白架?

引用:
原帖由 無淚 於 2009-1-31 11:37 發表

Thanks for your report and thanks for other comments as well!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

各位師兄, 可否pm  7H3, 6H3 同 6C5 電話比我呢, 謝謝!

brucelee..鼻扁係一個問題,影響了面容

ching.你是說華豐5E2 ada嗎..我都認同她不是靚女,但是我覺得她的手骨好好.
請問CHING你試個她的手骨嗎.

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-12 21:00 發表 唔使多謝我, 係豆豆實在太出色!係呢, 份報告呢?
 lm9997兄可否PM豆豆的電話給我?
Thanks

引用:
原帖由 bugslife 於 2009-2-3 12:09 發表 各位師兄, 可否pm  7H3, 6H3 同 6C5 電話比我呢, 謝謝!
小弟都係搵緊呢3個電話,請有心人PM給我。

感激感激!

請問有冇邊位師兄可以 PM 香檳B 小電鰻 豆豆 個預約電話給小弟?十萬個謝謝喔!! 

相關搜索目錄: 香檳

呢排好少上黎, 同大家拜個遲年, 係度祝大家有心有力, 碌能精神!

睇黎呢排大家都講緊香b豆豆, 有冇師兄可以pm佢電話俾我呢? 我上個去都係望門輕嘆呢...

引用:
原帖由 decdet 於 2009-2-8 10:18 發表
呢排好少上黎, 同大家拜個遲年, 係度祝大家有心有力, 碌能精神!

睇黎呢排大家都講緊香b豆豆, 有冇師兄可以pm佢電話俾我呢? 我上個去都係望門輕嘆呢...
I just tired her yesterday and she is really beautiful. Sometimes, I think she look likes 楊恭x
Surprisingly, I found there were many guys appear at 香b at around 3:30. I just wonder whether they escape from office or not.
Appearance : 4.5/5
Body: 4/5 竹筍波
Skills : 3/5 比想像中好力
Price : 3.5/5 ($450 for 60 mins with Body Massage)

P.S. you can find her contact at 141 website, please make appointment b4 u go because she was fully booked even on weekdays......

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-10-19 12:45 發表
過獎過獎, 只係佢知道我禮拜日先得閒搵佢, 昨日臨走通知我一聲.
can i have her phone no?????

引用:
原帖由 decdet 於 2009-2-8 02:18 發表

141網有廣告,有電話。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 bjnocd 於 2009-2-11 04:45 發表

can i have her phone no?????
search in the other webpage la!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

6C5報告

有幸一試6C5, YUKI. 小小報告如下.

面貌:8/10 (年青,順眼, 小小BABY FAT)
年齡:9/10 (20+ 本人要求不高)
身材:8/10 (小波:比個PUSH UP BAR 騙咗, 但都OK)
骨技:8/10 (節奏快了些, 位置準確, 但太快會感覺不夠, 慢些及不做齊全身會感覺較好)
誠意:9/10
態度:9/10

對YUKI感覺很好, 無"風塵"味. 她叫我不要看她太久, 她會面紅. 還有一點愛美之心, 對自已也還有點純真.
BM就OK LA, 不過真是態度好好, 感覺好舒服.
無試ML. $400BM

THX 各CHING 報料.

有邊位師兄可以比華豐yuki / co co / 阿賢電話我.
因為幾次上去都入吾到閘 ,萬分感激
如果我入到閘會出報告.
幫下我啦吾該

有邊位師兄可以比華豐yuki / co co / 阿賢電話我.

如果我入到閘會出報告.
幫下我啦吾該

如果我入到閘會出報告.
幫下我啦吾該

華豐Yuki 快樂的80分鐘
多謝師兄熱心報料.今日決定上去探yuki.
之前已經做定功課.知道yuki是以技術,熱情見稱.開門後,如師兄所說,yuki大約30+,(我不懂看女人的年齡),略帶倦容,不過笑容十足.小弟立刻入閘關門.yuki首先給我一個熱情的擁抱.當我的小弟還未作出適當的回應.yuki 已伸手向我的小弟打招呼.這樣特然的握首,令小弟不能不舉旗致敬 .不記得怎樣,我們都脫去了衣服.然後yuki問我,要和你一起沖嗎.我心裡想(廢話,一定要啦) .當然我很禮貌的邀請她一起共浴.  正如其他師兄所說yuki是帶著我的小弟進入浴室.(現在回想都好好笑)

yuki 很細心的為我侍浴.前前後後上上下下都洗得干干淨淨.我發覺yuki 有長長的指甲.所以叫他輕點為我侍浴(有指甲痕就大件事).之後她播放輕音樂,叫我上已鋪好的骨床等她.然後她從另一張床的旁邊彎腰拿出按摩油,紙巾等.由於她背著我,又沒有穿衣服,讓我可以從背後看到她的妹妹及毛毛.(現在想起就想扯旗) . 不過不到幾分鍾,她就穿回衣服.真是可惜.

接著,她為我開背,按上半身,一出手我就知道她是大場出身.引證後果然不出所料.yuki每一下都按到穴位,我最欣賞是她連腳板低都幫你按(出面就算是大埸的bg都不會幫你按). 不過當她按到我小腿的時候,我立刻叫停.(真系好痛).她說是淋巴位,叫我忍一下痛.通了淋巴位今晚就會好舒服.
(在按小腿期間,yuki有意無意偷摸我的袋袋) . 然後她坐上我的背,開始為我推油背.這是第一part最舒服的地方,我差d訓左.

去到第二part.Yuki叫我轉床.由於兩張床是L形,我不用落地就可過床,我幾乎是爬過去的.之後suki為我高歌一曲.她一路唱歌一路望著我的眼神,真系殺死人.然後開始戲肉.我們換了幾個姿勢.然後小弟經不起yuki的內功,口吐白泡.本來我想起身沖涼,不過suki叫我訓低.然後幫我按額頭及眼袋.沒想到USB會比一些SAUNA還尊業.望一望個鍾,都超時了,我立即沖涼,比家用走人.臨走前yuki 還給我熱情的hug hug.

出到外面見到有個兄弟得緊yuki.勁!!yuki果然系四大金花.

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-2-21 00:17 發表
華豐Yuki 快樂的80分鐘
多謝師兄熱心報料.今日決定上去探yuki.
之前已經做定功課.知道yuki是以技術,熱情見稱.開門後,如師兄所說,yuki大約30+,(我不懂看女人的年齡),略帶倦容,不過笑容十足.小弟立刻入閘關門.yuki首 ...
很開心知道cityhunter2008師兄欣賞yuki的服務
現今的經濟環境之下
很多師兄都不願意冒跌錢之險到處試骨
所以留客之道是水平高而穩定的服務質量帶來的口碑
(2009我出動4次.3次yuki,1次新基維維(維維是口碑一流的141))
如果所有囡囡都能明白
囡囡和師兄都能得益
大家雙贏

相關搜索目錄: 功課

Telephone number

Ching, please PM me their tel. no.
13K2阿賢
7H3婷婷
6H3Coco
6C5Yuki

引用:
原帖由 hkdarkstar 於 2009-2-21 11:43 發表
Ching, please PM me their tel. no.
13K2阿賢
7H3婷婷
6H3Coco
6C5Yuki
幫你 book 埋好唔好?

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-2-21 02:39 發表

很開心知道cityhunter2008師兄欣賞yuki的服務
現今的經濟環境之下
很多師兄都不願意冒跌錢之險到處試骨
所以留客之道是水平高而穩定的服務質量帶來的口碑
(2009我出動4次.3次yuki,1次新基維維(維維是口碑一流的 ...
ericsaintmartin兄, 可唔可以寫寫新基維維?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。