推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 retire07 於 2009-5-17 07:49 發表

升空任務都失敗????吾知ching貴庚?
當然係老人家啦!
不過換過發射基地又冇問題哦!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-17 23:37 發表

當然係老人家啦!
洞穴秘密基地內發射???

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-5-18 03:35 發表

咁佢有咩建議?
針對我廠出品的"神七"特性, 佢提出以不同角度輔助發射.
事關神七構造乃國家機密, 又介敏感時期, 所以唔講得太仔細.

阿賢141個廣告好似冇左 ???

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-17 23:37 發表

當然係老人家啦!
久久兄, 分享一下我的經驗, 可能是投入按摩, 享受輕鬆氣氛, 一點火也沒有了便升空失敗.
只要囡囡肯配合, 極盡挑逗, 點火成功當能即時發射無誤.
還有不要太99917, 生疏也是一個問題啊!

引用:
原帖由 虫二 於 2009-5-21 05:01 發表

久久兄, 分享一下我的經驗, 可能是投入按摩, 享受輕鬆氣氛, 一點火也沒有了便升空失敗.
只要囡囡肯配合, 極盡挑逗, 點火成功當能即時發射無誤.
還有不要太99917, 生疏也是一個問題啊!
多謝二哥指教, 阿賢份人比較本色一d, 有時不苟言笑, 可能也是升空失敗之因.
當晚我馬上轉換陣地, 發射成功!

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-21 21:30 發表

多謝二哥指教, 阿賢份人比較本色一d, 有時不苟言笑, 可能也是升空失敗之因.
當晚我馬上轉換陣地, 發射成功!
不苟言笑的美麗升空員, 好像有點格格不入.
忽發奇想, 會否有湯蘭花翁倩玉那種賢妻良母型感覺.
適當時候, 女子還是要有點媚態才有韻味 .

引用:
原帖由 虫二 於 2009-5-21 23:51 發表

不苟言笑的美麗升空員, 好像有點格格不入.
忽發奇想, 會否有湯蘭花翁倩玉那種賢妻良母型感覺.
適當時候, 女子還是要有點媚態才有韻味 .
"湯蘭花"?
"翁倩玉"?
我諗後生啲嘅師兄唔知呢兩位係咩水噃!
(不過我都仲知.我就喜歡翁倩玉多啲,翁比較淡定大方.湯蘭花姣左些少)

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-5-22 00:39 發表

"湯蘭花"?
"翁倩玉"?
我諗後生黈v兄唔知呢兩位係咩水!
(不過我都仲知.我就喜歡翁倩玉多,翁比較淡定大方.湯蘭花姣左些少)
偶同eric兄的品味較一致, 都係鍾意翁倩玉多d

Ching, please Can PM me their tel. no. X ????????
13K2阿賢
7H3婷婷
6H3Coco
6C5Yuki

Thanks

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-22 21:46 發表

偶同eric兄的品味較一致, 都係鍾意翁倩玉多d
俺跟兩位大哥三人品味相同, 翁倩玉正好多

未定義操作,請返回

引用:
原帖由 chiman888 於 2009-4-26 17:30 發表

未定義操作,請返回
x2....

未定義操作,請返回.........

不要理它什麼未操作定義, 照發帖可也

發利Shirley, 荃灣May

上個禮拜試左兩骨:
尖沙咀發利Shirley
相: 算係清秀, 我去時冇化妝, 敢以真面目示人, 幾好
身: 幾均勻
骨: 力適中, 有推油, 但我不敢試油背
態度: 有傾有笑, 態度親切
其他技巧: rpp較差, 已做了示範, 希望下次可以改進; bm就ok.
短評: 地方乾淨企利, 浴室夠大, 服務好, 可以番試

荃灣海壩街May
去找may是因為佢的相笑容可掬, 去時覺得佢同想象中的樣貎幾一致.
相頭:有30+, 重慶妹子, 後生幾歲應該算係靚女
身材: ok, 波形幾靚, 唔大但好查
骨: 力不是太夠, 踩背就琣n
態度: 好傾, 講說話幾直下, 但唔算得失人
其他技巧: rpp用指尖, 合格, 不夠時間短左d, 冇試bm, 因囡囡不除底褲
短評: 地方太迫結, 荃灣又太遠, 不過如果有事去荃灣可以順便試埋囉

相關搜索目錄: 化妝

Shirley好吖
舊年佢仲喺華源果時我試過
油背十分正!
而且態度親切好傾
part 2雖然技術無突出之處
只係上下套弄
因啱feel嘅關係兩三分鐘就俾佢KO咗(好爽!!!)

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-5-26 00:41 發表
Shirley好
舊年佢仲鷁媟蔽G時我試過
油背十分正!
而且態度親切好傾
part 2雖然技術無突出之處
只係上下套弄
因牋eel屪鰜Y兩三分鐘就俾佢KO(好爽!!!)
as I know, Shirley 甚少做全套, 故eric兄之part 2係指ml or hj呢?
我都有同shirley話係因為睇到eric兄之推介而來, 佢仲記得eric兄
同埋知道eric兄寫過文章讚佢, 但都話之後eric兄冇再搵佢.

喜利eva

早咗收工,搵骨揼
姓名: 喜利eva
141網址: http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
樣貌: (3.5)/5:眼大大面尖尖幾甜,做完睇真啲有少少倒及牙
身材: (3.5)/5:168cm高,走肥有腰,疑似假波(就算係都算做得好靚)
技術: (2.5)/5:主要係用前臂,手掌指力順肌理推,都算舒服但係完全唔夠力,hea吓無妨,真係攰要靠佢放鬆消除疲勞就可以慳啲,呢part無咎無譽.Part 2我揀BM.佢只係求其用對波磨小eric兩嘢就完事,令我懷疑plan A同plan B嘅分別只係有無teo.話說回頭我伸手去捽佢妹妹佢又無避開,都算係咁喇.r鎯鎯輕重合度,舒服嘅.旋轉式hj初試好新鮮,e家好多囡都會,eva水準不過不失啦.
服務: (3.5)/5:態度ok又唔算特別friendly好傾,入閘話60分鐘,全程45-50分鐘,少少唔足又唔算過份
總結: 一試無妨唔試又無損失果隻

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-5-26 15:18 發表

as I know, Shirley 甚少做全套, 故eric兄之part 2係指ml or hj呢?
我都有同shirley話係因為睇到eric兄之推介而來, 佢仲記得eric兄
同埋知道eric兄寫過文章讚佢, 但都話之後eric兄冇再搵佢.
都係機機啫
佢竟然記得我!!
唔係吓嘩

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-5-26 10:50 發表

都係機機
佢竟然記得我!!
唔係嚗M
我諗可能係你文章反應好所以記得你.
我撻你朵話係你網友, 常在網上交流
可能係咁,佢都落多兩錢肉緊.

之前遺漏part 2
已補回

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-5-26 10:48 發表
早鬫洶u,搵骨K
姓名: 喜利eva
141網址: http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=
樣貌: (3.5)/5:眼大大面尖尖幾甜,做完睇真囍酗痐眴豸峇
身材: (3.5)/5:168cm高,走肥有腰,疑 ...
喜利大廈so far我只試過A6的Suki(當時在A2)和婷婷(而家搬去天文台2-4號E室),
唔知各位師兄仲還冇其他推荐?

暫時我都想再翻試Suki, 夠清純, dup也不錯.
另外仲有Tina, 在天文台時試過, 手骨有上等水準.

又: 有冇人知天文台另一個婷婷(6室)係咪退休?好耐冇見佢出廣告.

相關搜索目錄: 廣告

亭亭失踪多時,阿賢又不見了,兩人是否上岸團圓???
明天總是美麗的,所以我們要活下去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。