推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

過檔ViuTV《智富通》女主播 - 林小珍

引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-30 17:22 發表

下個月輪返小珍姐, cy大哥會唔開心, 少尉起身會頭暈
完全有道理!!其實見左小珍都一個月了...
應該到龔小姐了!!
永遠支持范范(Karina)!
多謝CY大哥.
永遠不會忘記你.

引用:
原帖由 愛出動的少年 於 2007-4-30 16:55 發表
今日冇小珍.好唔開心!><
我可以明白你呢種傷感

但係今日有好多人好開心喎,個個ada姐姐d fans差不多蒲晒頭。

你唯有犧牲小我,完成大我啦!

引用:
原帖由 老少咸宜周嘉儀 於 2007-4-30 22:30 發表

我可以明白你呢種傷感
完全應同!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-30 17:09 發表

下個月就到返小珍姐啦~ 唔洗唔開心喎…
係唔係每隔一個月換人呀!??

引用:
原帖由 hongkongfree123 於 2007-4-30 23:45 發表

係呀!..................

引用:
原帖由 愛出動的少年 於 2007-4-30 16:55 發表
今日冇小珍.好唔開心!><
好明白你鴾葑﹛A第一次唔噀DA仔果阵,以为以后都荓o,后薊器D唔係,就开心番晒下N係珍姐,到时你又要安尉番我地
引用:
原帖由 hongkongfree123 於 2007-4-30 23:45 發表
自炟]仔走人之后,就一人一臚諨屭洃j家熏\懵呱
引用:
原帖由 goodye41 於 2007-4-30 17:22 發表

下個月輪返小珍姐, cy大哥會唔開心, 少尉起身會頭暈
做乜又爆出唔好咁大\
引用:
原帖由 johncage 於 2007-4-30 17:43 發表
順得哥情失嫂意!.......
计啦議ㄚY财女
最掛住的還是ADA仔!!!
开心又一日,唔开心又一日,瑏悜开心D去过呢?
ADA仔有可能重出江湖,各位敬请留意!!!!!!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-4-30 17:23 發表

我地慣左啦… 但小珍fans唔慣要多d時間適應…
不知下個月少尉兄又會寫什麼上來?

回 莫史迪#17

笑尉大哥連舊果個都未改番

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-5-2 00:41 發表

笑尉大哥連舊果個都未改番
佢開心到唔記得改,甚至可能笑到死左…

(我講下笑乍,少尉大哥你千祈千祈唔好嬲呀… )

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-2 00:50 發表

佢開心到唔記得改,甚至可能笑到死左…

(我講下笑乍,少尉大哥你千祈千祈唔好嬲呀… )
咪就係卡拉囉,對住部電視都唔知笑鰲X耐。
少尉有一於懲罰下佢

小珍問題集中地!

大家係到一齊發問有關小珍既問題啦!

林小珍幾多年出世?
獨居定同屋企住?
有冇男朋友?

咁私人的問題,真係唔知!

直接寫信去問我諗仲大機會過係呢度問。
地址︰

將軍澳電視城
無線電視新聞部
林小珍小姐收

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-4 22:58 發表
直接寫信去問我諗仲大機會過係呢度問。
地址︰

將軍澳電視城
無線電視新聞部
林小珍小姐收
J版你一次過答晒所有人啦

引用:
原帖由 愛出動的少年 於 2007-5-4 21:53 發表
大家係到一齊發問有關小珍既問題啦!
林小珍幾多年出世?
獨居定同屋企住?
有冇男朋友?
:好鐘意 小珍 咁喎?

回復 #5 Double.Zeta 的帖子

你要唔要ada通信地址?我有!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-4 23:53 發表
上次你夠話有個地方一定可以見到ADA仔啦,結果咪……

回復 #7 kawdya 的帖子

將軍澳電視城一定見到佢,晨早四點係正門等佢!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-5 00:05 發表
唔睬你哼……………………

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-4 23:53 發表
:好呀!好呀!
       雖然就算知道左,我都無打算要同
       Ada 講 D 乜野,不過有得知道,
       都係好 o既!

但係 ... 你唔會又話係:將軍澳電視城
無線電視新聞部 呀!

回復 #10 Double.Zeta 的帖子

正是!
寫俾藝員既信都係寄呢個地址!
有抬頭就收到!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-5 00:05 發表
咁夜無車去架… 除非你有PASS可以上到員工巴士啦,又或者你請我地撘的士…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。