推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔ViuTV《智富通》女主播 - 林小珍

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-5 00:22 發表
正是!
寫俾藝員既信都係寄呢個地址!
有抬頭就收到!
:johncage 大哥 ... 咁樣玩小弟呀!
       我仲以為有 Ada o既 e-mail 添!

:你唔好又話有! ...... TVB.com 呀下!

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-5 00:32 發表

:johncage 大哥 ... 咁樣玩小弟呀!
       我仲以為有 Ada o既 e-mail 添!

:你唔好又話有! ...... TVB.com 呀下!
冇記錯係  news  @ tvb.com!!

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-5-5 00:30 發表
咁夜無車去架… 除非你有PASS可以上到員工巴士啦,又或者你請我地撘的士…
:你敢 o既話,幫我帶束花俾 Ada,
       我車你去!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-5-5 00:37 發表

冇記錯係  news  @ tvb.com!!
你覺得Ada姐姐會睇到咩?

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-4 23:22 發表

:好鐘意 小珍 咁喎?
冇錯! l love she!

引用:
原帖由 愛出動的少年 於 2007-5-5 04:16 發表

Your grammar

It should be I love HER!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 愛出動的少年 於 2007-5-5 04:16 發表
:睇番星期五財經新聞,小珍 出過鏡 1、2 秒,
       轉頭 cap 出尼,希望可以聊勝於無啦!

引用:
原帖由 Double.Zeta 於 2007-5-5 23:53 發表

:睇番星期五財經新聞,小珍 出過鏡 1、2 秒,
       轉頭 cap 出尼,希望可以聊勝於無啦!
多謝呢位大哥!

宜家佢讀邊一更呀??????

引用:
原帖由 愛出動的少年 於 2007-5-6 09:26 發表
多謝呢位大哥!
:Sorry,後尼眼訓得滯,訓左。
引用:
原帖由 grandhori 於 2007-5-6 10:37 發表
宜家佢讀邊一更呀??????
:無呀,佢去訪問渣麻。

究竟係小珍定東昇?

............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
大鈞、家謙加油呀!
見到你地精精神神,開開心心咁報新聞我就開心架喇!

引用:
原帖由 rctho 於 2007-6-9 08:48 發表
唉丫.. 又錯喇.. haaaaaaaaaaaaaa
小珍呀小珍.. 你都係叫小珍好聽d~~
我前日作文交功課都叫自己做郭詠琴寫俾黃大鈞啦  

相關搜索目錄: 功課
大鈞、家謙加油呀!

引用:
原帖由 anchor0034 於 2007-6-9 09:07 發表

我前日作文交功課都叫自己做郭詠琴寫俾黃大鈞啦  
喂,琴琴~

之前龔偉怡都變左做郭子龍= =""

引用:
原帖由 boaztin 於 2007-6-9 15:10 發表

之前龔偉怡都變左做郭子龍= =""
下? 我唔知o既…

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-6-9 15:14 發表

下? 我唔知o既…
幾個月之前既事~
大約好似係3,4月唔記得lu
當時我即刻

引用:
原帖由 boaztin 於 2007-6-9 15:23 發表

幾個月之前既事~
大約好似係3,4月唔記得lu
當時我即刻
嗚哇… Ada姐姐變左做男人呀…

引用:
原帖由 rctho 於 2007-6-9 19:03 發表

你心入面知道ada姐姐係女人咪得lo...
係人都知啦…

引用:
原帖由 rctho 於 2007-6-9 19:03 發表

你心入面知道ada姐姐係女人咪得lo...
唔比 tamama 鍾意你叫 ada 做"美少女" ga

相關搜索目錄: 美少女

咁搞法, 個個女主播都俾人搞到變左做男人...
果陣何錦欣都變左連戰啦  
大鈞、家謙加油呀!

引用:
原帖由 rctho 於 2007-6-9 09:43 發表

咩作文功課??
寫咩ga
寫中化建議書  XD

大鈞、家謙加油呀!

我真係覺得最近無記成日出錯,,上次係一段財經新聞報道之中,突然殺出「方東昇」係中間...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。