推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔ViuTV《智富通》女主播 - 林小珍

有次係新聞完左彈左個潘蔚林出泥!
大鈞、家謙加油呀!
見到你地精精神神,開開心心咁報新聞我就開心架喇!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2007-6-10 19:56 發表
仲未算,我好似記得有一次係文宇軒變周嘉儀添
等我認真搵下舊片有冇呢D蝦碌野先
大鈞、家謙加油呀!
見到你地精精神神,開開心心咁報新聞我就開心架喇!

引用:
原帖由 anchor0034 於 2007-6-10 19:02 發表

有次係新聞完左彈左個潘蔚林出泥!
係呀,仲要大大隻字寫住「駐北京記者:潘蔚林」

呢個我最記得…

TVB 財經主播 - 林小珍

引用:
原帖由 lwy1314 於 2008-2-21 17:08 發表
我依家宣佈
1有咩佢既Cap放洛喱度
http://forum.timway.com/f/thread-169177-1-1.html
2.依家開始,所有討論既Post將一律關閉
Chob,悠準5準我將2個主題移到垃圾桶呀,請回覆.(如果您肯,我就會移左先,然後先復版)
點解唔留返條舊thread呢?
其實你係版主,改過條thread o既名稱,係你o既權!
如果唔留低條thread,我會覺得好可惜!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

版主, 又可不可以把之前龔大哥 / 其他人開的那個 (林小珍.....) 放在
[原創] ★新版原創精華貼堂區★07年6月25日更新.
但是不能回覆, 這樣可行嗎?
至於, 改名方面, 就 fredng, 我看可以變回 (林小珍), ok?

快快趣趣搞掂呢单野佢啦!

然后开翻龔兄ID!

以后唔好再揾呢D野来搞了!

引用:
原帖由 lwy1314 於 2008-2-21 19:48 發表

Fredng,您個'小珍珍珍珍珍珍'去左邊呀
你問我??
唔係你自己合併左入去"林小珍...走晒樣"條thread道咩?

我o既意思係,如果無問題,
我就希望保留番各位網友o既post同貼圖!
亦唔應該用為小問題而ban人!

至於係合併,定係分開條thread,
我就無乜意見!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 lwy1314 於 2008-2-21 20:58 發表

我已經沂左第二個負責Cap相
咁衣家呢件事应该解决左啦?

如果可以回復之前咁樣, 我冇問題.
多謝各位!

咁攪笑嘅
haha^^

請問版主「林小珍版」去左邊???

引用:
原帖由 wingxyz 於 2008-6-29 19:51 發表
請參考以下link:
http://forum.timway.com/f/thread-201973-1-1.html
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

TVB 財經主播 - 林小珍

始终都要重开主题,辛苦晒了!

佢幾靚女架....佢幾靚女架

又可以見返小珍喇^^
迷著梁倩影,訓覺也夢見妳的背影

佢真係好有星味,唔係最靚,但係襟睇!

希望龔偉怡繼續「走在事實最前線」。

今晚冇小珍!

引用:
原帖由 龔偉怡 於 2008-7-1 23:09 發表
今晚冇小珍!
小珍去左邊呀
迷著梁倩影,訓覺也夢見妳的背影

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。