推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 擺明吹車水

心 聲.....

昨 晚 生 意 唔 係 幾 好, 老 板 出 左 去 easter holiday. 經 理 見 一 個 客 人 用 laptop. 走 去 8 掛 一 下. 一 講 開 photoshop, 佢 就 停 唔 到. 原 來 佢 係 photoshop 高 手, 教 果 個客 人 改 相 . 佢 話 傻 瓜 機 影 的 相 好 平 面, 前 後 都 好 清 楚 , 所 以 可 以 用 photoshop 把 background 漸 進 地 blur 一 下. 佢 兩 三 野 將 一 張 人 像 照 攪 到 好 立  體 咁.

天 呀 , 識 左 佢 咁 耐 , 究 竟 佢 係 嘜 野 人 .

昨 晚 又 係 做 清 潔 做 到 仆 街 . 呢 個 月 瘦 左 8 公 斤. 希 望 早 日 搵 到 分 好 工 離 開 老 麥.

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-4-5 19:03 發表
昨 晚 生 意 唔 係 幾 好, 老 板 出 左 去 easter holiday. 經 理 見 一 個 客 人 用 laptop. 走 去 8 掛 一 下. 一 講 開 photoshop, 佢 就 停 唔 到. 原 來 佢 係 photoshop 高 手, 教 果 個客 人 改 相 . 佢 話 傻 ...
佢 係 一 個 好 神 奇 既 人

神 鬼 神 馬 咩 , 尋 晚 又 比 佢 操 到 仆 街 ,   客 人 唔 多 就 係 咁 洗 地 .

將 d 野 搬 來 搬 去 , 發 現 角 落 頭 有 一 塊 mummified 的 牛 肉. 證 明 老 麥 係 冇 老 鼠.

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-4-7 04:40 發表
神 鬼 神 馬 咩 , 尋 晚 又 比 佢 操 到 仆 街 ,   客 人 唔 多 就 係 咁 洗 地 .
將 d 野 搬 來 搬 去 , 發 現 角 落 頭 有 一 塊 mummified 的 牛 肉. 證 明 老 麥 係 冇 老 鼠.
我 都 話 搬 野 先 係 最 大 wok 架 啦
做 住 先 啦 NZ 都 唔 係 太 多 工 好 做 又 受 我 地 呢 D 唔 係 土 生 土 長 既 玩

有 三 個 同 事 病 左 啦 , 仲 唔 停 手 , 大 家 都 在 背 後 小 你 啦. 處 女 座 真 係 有 潔 癖
在老麥上班的都唔會好大隻. 大 隻 的 都 出 去 擔 擔 抬 抬 搵 多 d 錢.

呢個網而家好多地區性問題.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

有 什 麼 性 問 題 呢 ?

尋 晚 放 工 停 紅 綠 燈 俾 醉 酒 佬 隊 車 尾 . 見 成 班 黑 鬼 ( 島 民 ) 地 來 勢 凶 凶 , 就 立 刻 上 番 車 走 人 . 點 知 佢 地 追 住 黎 , 我 就 開 去 motorway, 上 左 motorway 仲 慘 . 貼 住 我 架 車 行 , 仲 kiss 多 幾 野. 一 出 motorway 我 就 向 central police station 走. 佢 見 我 入 左  station 的 parking 就 走 左 . 我 就 走 入 去 報 案 . 出 左 報 案 單, 下 星 期 放 完 假 報 保 險.

個 警 察 問 我 點 解 上 車 後 唔 打 emergency number. 哎 ! 點 解 我 冇 想 到 呢 ?  

今 年 好 黑 呀 .

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-4-11 22:17 發表
有 什 麼 性 問 題 呢 ?

尋 晚 放 工 停 紅 綠 燈 俾 醉 酒 佬 隊 車 尾 . 見 成 班 黑 鬼 ( 島 民 ) 地 來 勢 凶 凶 , 就 立 刻 上 番 車 走 人 . 點 知 佢 地 追 住 黎 , 我 就 開 去 motorway, 上 左 motorwa ...
電話未通個人已經溶左
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-4-13 17:53 發表
電話未通個人已經溶左
咁 又 未 至 係 咁 不 過 真 係 應 該 一 路 走 一 路 打 電 話

搵 到 車 主 啦 , 佢 唔 認 賬 . 阿 beast 同 barry 話, 唔 認 都 冇 佢 辦 法 . 成 件 事 交 比 保 險 同 警 察 做 . 最 壞 打 算 就 係 比 excess.

barry 講 比 20 蚊 佢 可 以 幫 我 出 氣 . 好 邪 惡 呀. 唉 ! 流 年 不 利 , 多 一 事 , 不 如 少 一 事.

哈 哈 , 保 險 公 司 講 唔 洗 出 錢 整 車 . 對 方 居 然 有 第 三 保 . 警 察 告 個 車 主 危 險 駕 駛.

今 日 中 左 巴 士 線 陷 阱.   $$

thanks for sharing

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-4-9 08:32 AM 發表
有 三 個 同 事 病 左 啦 , 仲 唔 停 手 , 大 家 都 在 背 後 小 你 啦. 處 女 座 真 係 有 潔 癖
在老麥上班的都唔會好大隻. 大 隻 的 都 出 去 擔 擔 抬 抬 搵 多 d 錢.
DO NOT MENTION YOUR WORK HERE! I'LL KICK YOUR BUTT TONIGHT
I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 2009-4-24 10:24 發表
DO NOT MENTION YOUR WORK HERE! I'LL KICK YOUR BUTT TONIGHT
打 好 啦 唔 好 劈 到 佢 變 包 就 得

引用:
原帖由 keibeast 於 2009-4-24 10:24 發表

我 係 要 mention 呀 .  你 用 公 司 電 腦 上 網 ? 10:24 am 咁 得 閒 ? breakfast menu 轉 regular menu 應 該 好 忙 播 .

豬 流 感 係 NZ 大 唔 大 wok

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-4-29 17:48 發表
豬 流 感 係 NZ 大 唔 大 wok
新 聞 講 到 好 恐 怖 , 仲 有 13 本 地 人 中 左 , 107 個 未 證 實 . 但 大 家 都 唔 覺 有 野 . 有 人 咳 我 地 都 唔 會 好 似 火 車 阿 叔 咁 激

街上面d人明顯少左

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Super GT Ltd.是一所汽車零件銷售及分銷商公司,能夠成為香港知名的汽車零件銷售商,有賴大家支持,我們現正不斷拓展海外客戶網絡,客戶遍佈世界各地。此外,我們更擁有專業技師為各車主提供汽車改裝服務。

我們多年搜羅世界各地高質素品牌及憑藉多年與歐、日品牌合作,已得到各大廠商支持成為歐、日亞洲區總代理或分銷商。詳情可到以下網站查詢。

http://supergt.com.hk
此網站上可查詢到的貨品都是現貨供應,價錢也不時更新。

相關搜索目錄: 汽車

呢 個 新 聞 好 正
新加坡發生罕見偷情意外。一名老闆和已婚女秘書,在停車場幽會,女秘書在車上為他口交,豈料一輛貨車倒後,撞到他們的車,女秘書當場咬斷了老闆的子孫根。
事發當日,該名中年老闆和女秘書下班後,駕車到海岸公園幽會。女秘書丈夫早已察覺妻子變得冷淡,又常常發神秘短訊,於是聘請私家偵探跟蹤她。私家偵探這天就跟蹤女秘書至海岸公園,見車子泊在停車場後開始「車震」,立即致電她丈夫到場捉姦。
女秘書丈夫到場後,只見一輛倒後的貨車撞到兩人的汽車,車內傳出老闆凄厲慘叫聲。原來女秘書正替老闆口交,車子被猛烈撞擊,她當場咬斷了老闆的子孫根,老闆下體不斷流血,她嚇得驚呼狂叫,她丈夫也呆在當場。私家偵探召來救護車,女秘書顧不了丈夫在場,雙手捧着老闆的子孫根,陪老闆入院急救。暫未知子孫根是否能駁回,但女秘書丈夫決定離婚。馬來西亞《中國報》

相關搜索目錄: 私家偵探 汽車

哈 哈 , 輕 微 交 通 意 外 , 引 致 的 嚴 重 交 歡 意 外

法國人大食懶稱霸全球
法國人出名要享受生活,嗜睡又嗜吃。總部在巴黎的經濟合作與發展組織( OECD)前天(周一)發表報告,指法國人每天動輒花兩小時吃東西, 9小時睡覺,堪稱全球「大食懶」之霸。
法國總統薩爾科齊前年上場後,曾呼籲民眾「早起床,多工作,多賺錢」,但民眾的鬧鐘似乎不夠響亮。 OECD於 2006年訪問了 18個歐亞和美洲工業成員國,發現法國人每晚要睡 9小時,比英國人多半小時,更比日本和南韓人多一小時。
嗜睡之外,是嗜吃。報告指,法國人每天會花兩小時吃東西,又比英國人多半小時,比墨西哥人多一小時。日本人每天也花近兩小時吃,但跟法國人不一樣,他們工時長。
全球頭號大食懶,但法國人不以為意。巴黎餐廳老闆多雷說:「這是我們與生俱來的權利,我們喜歡輕鬆放緩腳步,享受生活的美好事物,如美食和佳釀。別人可以悶在辦公桌啃三文治或湧往快餐店,我們一定不會。」
多睡多吃還多假期。據報告,法國人年享 30天年假,英國人 20天,日本人得 10天。做法國人,真好。

我想移民去法國呀

引用:
原帖由 saltiwet 於 2009-5-6 04:10 發表
哈 哈 , 輕 微 交 通 意 外 , 引 致 的 嚴 重 交 歡 意 外

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-6 15:39 發表
法國人大食懶稱霸全球
法國人出名要享受生活,嗜睡又嗜吃。總部在巴黎的經濟合作與發展組織( OECD)前天(周一)發表報告,指法國人每天動輒花兩小時吃東西, 9小時睡覺,堪稱全球「大食懶」之霸。
法國總統薩爾科 ...
假的!!! 那幫法蘭西人何止30天年假 !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。