推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[疑難] 香港邊到有得玩 比女帶住假鳩插pat pat ?

香港邊到有得玩 比女帶住假鳩插pat pat ?

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-8-30 20:27 發表
最好可以一邊幫我打埋飛機
香港邊到有sm女王/痴女玩?
SM service.

回復 1# 的帖子

Irene in Lap Shun

http://sex141.com/big5/viewid.ph ... ype=-1&keyword=

I think she can fulfill anything you want. And I am no interest to you report with her.

By the way, can you tell me what so funny to use "假鳩插pat pat"?

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-8-30 20:27 發表
最好可以一邊幫我打埋飛機
or換句話說
香港邊到有sm女王/痴女玩?
立信小甜無得頂,high 到震

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-9-11 20:14 發表

點搵佢? 有冇網頁介紹下? thx
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=199

我上哂眥捸A普通造愛已經滿足唔到,勸你不要亂試,否則好似我一樣沈淪啦

話说我從來不是gay,從未想到會給人插patpat,而自從給我的女王開苞之後,衹有给她插,才會覺得最high最舒暢,我最喜歡佢吊起我手腳,在床邊用假九X我,真的high到震架,佢一面X我,一面鍚我nin頭,又用她的長指甲在我身上敏感位R,個種適服法好難形容,最難頂就梗係鍚jj,插patpat加錫jj,最後不是射精,而是流精,所以真的不要亂試,否則後果自負。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-11 17:44 發表

http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=199

我上哂眥捸A普通造愛已經滿足唔到,勸你不要亂試,否則好似我一樣沈淪啦

話说我從來不是gay,從未想到 ...
點樣一路插 pat pat一路錫 jj? 女王戴住 strap-on 插你 pat pat似乎冇可能錫到 jj. 用咩姿勢呢?
點解會係流精而不是射精?

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-12 01:44 發表

C兄,別說得這麼誇。
真是如你話的異類服務這樣好,不知價錢如何?

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-12 01:44 發表

其實C兄除對小甜有如此的評語。
不知C兄何嘗過 立信 Irene 的 strapon技巧嗎?

回復 8# 的帖子

真是十分高難度.SM真的好玩嗎 ?

引用:
原帖由 死於女人腳下 於 2008-9-15 19:41 發表

點樣一路插 pat pat一路錫 jj? 女王戴住 strap-on 插你 pat pat似乎冇可能錫到 jj. 用咩姿勢呢?
點解會係流精而不是射精?
小甜女王除咗戴住 strap-on 插 pat pat之外,佢有好多款手提假鳩,佢左手高頻抽插,同時又錫到你jj爆哂。。。講起都high。

關於流精,如果你試過肛門高潮就知,係要長時間處於高潮狀態後的失禁式出精。

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-16 15:02 發表

C兄,別說得這麼誇。
真是如你話的異類服務這樣好,不知價錢如何?

小甜的假鳩最多款,最齊並無誇,價錢請自己睇link

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-9-16 23:11 發表
有玩開sm女王的人可唔可以再介紹多幾個女王
小甜對我來說太遠,有冇港島區既?thx
深圳,東莞,澳門重遠,一樣有人去,怕遠點有好野食。

引用:
原帖由 ck363 於 2008-9-17 23:22 發表
真是十分高難度.SM真的好玩嗎 ?
Brother SM真的好好玩,人一世物一世,玩過就知好唔好玩。

回復 16# 的帖子

是否八百元四十五分鐘.過程和其他141一樣.

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-9-18 00:04 發表

小甜女王除咗戴住 strap-on 插 pat pat之外,佢有好多款手提假鳩,佢左手高頻抽插,同時又錫到你jj爆哂。。。講起都high。

關於流精,如果你試過肛門高潮就知,係要長時間處於高潮狀態後的失禁式出精。 ...
C兄:你這樣稱贊小甜這樣好、那樣好。
真有買廣告之嫌?
倒不如,C兄可有出其他好介紹給眾人。
大眾福祉,相信C兄…

相關搜索目錄: 廣告

我覺得灣仔Queenie雖然老D, 但係角色扮演好投入.
而Coco就身栽唔錯.

小甜我未試過, 不過佐敦Irene我試過, 好多野玩! 玩得過!

但我最喜愛的, 還是人妖, 即係有波有撚那些, 一定要靚.

相關搜索目錄: 角色扮演

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-9-18 18:10 發表
而Coco就身栽唔錯.

小甜我未試過, 不過佐敦Irene我試過, 好多野玩! 玩得過!

C兄,果然品味非凡(人妖)。
倒不如,說說 Irene姐有什麼服務供眾人分享及參考還好!
謝謝!

引用:
原帖由 ck363 於 2008-9-18 01:50 發表
是否八百元四十五分鐘.過程和其他141一樣.
小甜都幾足鐘,雙鐘以上,一般係$600/60分鐘,其他141快餐,1Q都要4-5佰啦,
全套唔超過30分鐘,享受的層次完全晤同。
小甜是按時收費,所以唔會催鐘,除咗過夜,我最多係玩過3粒鐘。
但個人意見,SM最爽係玩2粒鐘。
小甜好注重服務質數,一天衹做3-5個客,累了就休息,
所以有時要幾日前預約,
不過,卻保証每次侍客都是最佳狀態。

小甜的 SM插 pat pat過程(小弟的誴合報告)
part 1 先同你扮靚靚,穿女服,戴假髮,化裝,口紅。
part 2 手撩,腳撩,挷在X-型架上,蒙眼,拷問你去過邊度溝女,言語侮辱,輕度鞭打,
要你招供同其他女點玩,打痛之後又全身撫摸錫錫,你唔招佢會夾你 nin 頭,滴立,
你招供佢會 R 你 patpat,鍚你jj,•爪你郎郎。總之舒服到震。
part 3 上床,大字型劈開吊高手腳,好似以下照片狀
小甜女王站在床邊戴上假鳩插我 pat pat。
小甜女王開苞好有一手,佢先用震旦在探入我肛門,讓我慢慢適應,
再套上strapon假鳩抽插,因U是吊起手腳,上身陰肉外露,
小甜一面插我,一面用手指甲 R腋下陰肉、上痕下漲,

假鳩一下一下壓住郎郎,成個會陰感覺好充實好漲滿,好high,
小甜一邊吊我時,又會拷問我係咪要俾佢吊至舒服,唔俾以後在外面溝女,
如果唔應承,佢又夾nin頭,兜巴星,你應承佢,又錫翻舒服哂,

佢次次都吊到我要好大聲叫床。
成過過程最享受係jj,軟軟地時俾小甜的摩力指甲抓下郎郎又硬番,

過程就係,好興奮,要射又射唔出,
甚至有時high到流咗出嚟都唔知,所以咪流精。

相關搜索目錄: 假髮

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-18 12:13 發表

C兄:你這樣稱贊小甜這樣好、那樣好。
真有買廣告之嫌?
倒不如,C兄可有出其他好介紹給眾人。
大眾福祉,相信C兄…
巴打,無辦法啦,我係中毒己深,所以千萬不要上癮!

141-sm 方面,香港區北角有腳交七,銅鑼灣東南有coco,灣仔方面以前有阿Rain( 己退休)現在由Queenie頂上,
九龍方面土瓜灣小美,深水步祖兒,旺角即燒DVD。

現存祇有立信,(以前有fanny已經嫁咗去澳洲,Rebacca從咗良)。AV又話要入會,
比較Pro 既係Irene及小甜,以上小弟就考察過哂咗。

巴打可以自己親自去試暈哂,才作比較。

不過,鹹魚白菜各有喜愛。品味係個人化的,對嗎?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2008-9-18 18:10 發表
而Coco就身栽唔錯.

支持,灣仔盧押道至謝斐道近入境處天橋底一帶,晚上9時後有3-5成羣賓妖(菲律奔),都好靚。
鬼佬收1.5k,本地人1k。

引用:
原帖由 kwokching 於 2008-9-18 18:24 發表

C兄,果然品味非凡(人妖)。
倒不如,說說 Irene姐有什麼服務供眾人分享及參考還好!
謝謝!
巴打,個人認為Irene 姐打Pat Pat好過插PatPat。
Irene 姐都算幾多元化,一般的SM佢都可以提供卦。
佢服務ok謘A算高質謘C

回復 21# 的帖子

即是玩一次二個鐘要千二元.不可以即興上去找她.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。