推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[疑難] 香港邊到有得玩 比女帶住假鳩插pat pat ?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-19 20:20 發表

我都係o甘話~
食屎真係頂唔順~

p.s.話時話,上一樓一玩顏騎,玩唔玩得過呢?感覺同舔西差唔多危險~
上一樓一玩顏騎,女女係有著褲架。舔西,作下狀啦,老婆就話舔啫,出呢玩又唔係博命。

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-20 21:27 發表

上一樓一玩顏騎,女女係有著褲架。舔西,作下狀啦,老婆就話舔啫,出呢玩又唔係博命。
講起顏騎,其實一般樓上骨d囡囡都應該會肯呱?
不過~可以肯定嘅就係,
言語或精神上嘅責備一定唔夠專業(尼兩樣其實都好重要)~
c兄,你有無試過上一般嘅樓上骨玩類似嘅玩意呀?
有嘅話,比d (好/壞) 嘅意見吖?

一般一樓一或樓上骨囡囡唔係做開sm嘅,一般係唔識玩,有d笑鬼死你,拿起支雞毛帚就話係女王,不知所謂,sm係要求好專業謘A我估現時做得比較合格嘅都係離唔開果一兩間,所以唔再講。有人話sm計鐘好貴,其實見人見智,按Q計,隨時仲貴得多,我試過由入閘到出閘得12分鐘渣,洞咗2下條女就話高潮,再多2下就猛叫你出,催到你暈,計起鐘,隨時咪成2000蚊一粒鐘唔止。唔知有無巴打試過比囡囡催鐘呢!

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-21 22:03 發表
一般一樓一或樓上骨囡囡唔係做開sm嘅,一般係唔識玩,有d笑鬼死你,拿起支雞毛帚就話係女王,不知所謂,sm係要求好專業謘A我估現時做得比較合格嘅都係離唔開果一兩間,所以唔再講。有人話sm計鐘好貴, ...
o甘又係,
如果high過頭,快槍手出左,又好唔抵玩~

p.s.add我一齊吹吖,kk82chan@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 小雞雞 於 2008-10-21 22:25 發表

o甘又係,
如果high過頭,快槍手出左,又好唔抵玩~

p.s.add我一齊吹吖,kk82chan@yahoo.com.hk
c兄,快唔快槍好多時係由囡囡控制啫,叻既囡囡自然有辦法等你唔出住,同你玩內D。果D催鐘妹,一味催你快D快D,挍別你無哂癮,怱怱交貨就算果隻,唔係high過頭,做快槍手果隻噃。

師兄p.s.add我一齊吹吖,吹乜呀師兄?

回復 130# 的帖子

我很怕她們催促,所以自從做開那個湖南妹走後,都未上過141.

引用:
原帖由 ck363 於 2008-10-27 01:13 發表
我很怕她們催促,所以自從做開那個湖南妹走後,都未上過141.
所以啦,去小甜處玩係計鍾,可以慢慢玩,計起重抵。

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-10-29 21:16 發表
http://www.smqr.com/Front/ItemCategory-Download.aspx?CategoryId=53&Text=%e3%83%9a%e3%83%8b%e3%83%90%e3%83%b3
這裡還有很多女插男的短片
我本來有好多女插男av  成十幾g
不過個hd死左,咩都冇晒..唉
精彩。
女王果然擁有天使面孔及魔鬼身材。
更要命是她們會在男生上使用魔鬼手段。
咿R!

引用:
原帖由 hk_mboy 於 2008-10-29 21:16 發表
http://www.smqr.com/Front/ItemCategory-Download.aspx?CategoryId=53&Text=%e3%83%9a%e3%83%8b%e3%83%90%e3%83%b3
這裡還有很多女插男的短片
我本來有好多女插男av  成十幾g
不過個hd死左,咩都冇晒..唉
師兄,你D片睇到jj好興,尤其係女王帶住假鳩,命令去含。同埋插patpat 加滴砬,patpat出哂水,好痕吖,急call小甜通下,約上去照足AV咁做至得。

The movies are great!

Thanks for sharing.

引用:
原帖由 sm3000 於 2008-10-30 21:03 發表

師兄,你D片睇到jj好興,尤其係女王帶住假鳩,命令去含。同埋插patpat 加滴砬,patpat出哂水,好痕吖,急call小甜通下,約上去照足AV咁做至得。
download咗隻sm無碼BT ":重口味調教師" 同小甜跟著玩,爽到不得了。

回復 137# 的帖子

真羨慕C-hing ,可以常常去小甜度玩新花樣翻

想問小甜有冇毒龍鑽??
係咪 $600 一個鐘任出架???

引用:
原帖由 ck363 於 2008-11-4 01:42 發表
真羨慕C-hing ,可以常常去小甜度玩新花樣翻
C-hing 有乜好羨慕,你都可以隨時去小甜度玩,你鐘意既話,重可以度埋劇本,好似拍AV咁玩都得啦。

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-14 23:34 發表

是irene與小甜兩位女王一起嗎
試過係是irene與小甜

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-14 23:38 發表
反而想看看銅鑼灣coco(現在叫小靜)是不是專業的"女王"
看到他很多glovs,有點吸引呵
試暈就知邊個好啦ching

看到這thread真高興...

其實lb真係要撞手神... 大部份硬都係一陣, 好快軟... 我都試過比fanny 用假狗插...  但是死物終究是死物, lb的真狗的溫度和質感是無法比較的...

如果想比人開苞, 比女用假狗係一個好方法... 但學sm3000話齋, 上左引, 總會有日想比真野插.
我只係試過兩次lb, 第一次係hk試一個菲律賓. 好靚, 好女仔... 條能硬到, 但係要keep住攪先會硬... 一叫佢插就軟...
第二次係一個中國lb, 都好靚, 入到房, 嘩, 又大, 又自動硬, 可能做左lb唔係好耐... 叫佢插, 一野隊入尼... 痛到我即縮...

所以for 初哥, sm是很好的體驗, 起碼可以叫佢就住尼, 又可以編定storyline... pure enjoyment!

引用:
原帖由 女王之奴 於 2008-11-15 20:46 發表
真羡慕師兄可被兩位女王同時調教呢,小靜也是我想找的
師兄,我之前都試過玩CoCo,衹係玩過一次,師兄覺得佢好晤好玩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。