推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 04:43 PM 發表
YEAH!!!  
嘩,中到應一應呀扣埋本,淨係呢場贏3750

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 16:43 發表
YEAH!!!  

跟唔切~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 05:04 PM 發表

跟唔切~
派晒彩我先知佢買左
唔係都可以跟佢買十蚊雞

誰能代替哥哥地位

買倍率要我來也

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 17:08 發表

派晒彩我先知佢買左
唔係都可以跟佢買十蚊雞
噢 我都係開跑先決定

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 05:12 PM 發表

噢 我都係開跑先決定
所以好難跟你搵食

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:10 發表
買倍率要我來也
又中~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 12:43 發表
今日尾場1800 (1)(2)(3)(4)(6)(9)(11)有同程賽績 都唔夠無同程賽柏寶悉尼新聞績熱(@4.3) 韋達捨跨下同程熱透贏心福之金剛小子 初接未有谷績之不老英雄 由曾入位之薛順強捨對上三仗座騎另一小子回策 老巫可揀時分秒 ...

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 17:18 發表

所以好難跟你搵食
就係囉! 今日無啖好食~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 05:10 PM 發表
買倍率要我來也
又中$38.5

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 05:20 PM 發表

就係囉! 今日無啖好食~
好在唔賭o者,唔係實喊都無謂,跑第四博友同基金都輸

誰能代替哥哥地位

我都輸頭場..........同呢場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-6 17:21 發表

好在唔賭o者,唔係實喊都無謂,跑第四博友同基金都輸
但我有買喎, 現金仲未開齋~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:25 發表
均注淨收歡樂心位置都要揩些少~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:25 發表
本帖隱藏的內容需要積分高於 16000 才可瀏覽

呢場我今日度左好耐 悉尼新聞睇唔透d飛係邊度黎 增程應無問題 另外考慮馬匹依號碼係金剛小子 衝勁直前 打邊爐 鑽飾年代 純估估下

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:36 發表
呢場我今日度左好耐 悉尼新聞睇唔透d飛係邊度黎 增程應無問題 另外考慮馬匹依號碼係金剛小子 衝勁直前 打邊爐 鑽飾年代 純估估下
火滾.......孤注一擲~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 13:24 發表

但幫主啱啱至騎過大摩馬(咩)晒鑊, 會唔會去搏步步叻同不老英雄示威?
推測正確輸咗真銀~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 17:50 發表

推測正確輸鰳u銀~
1W1P

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 17:53 發表

1W1P
你仲嚟刺激我?

好彩我唔怕激, 最多聽晚攞番晒~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 17:55 發表

你仲薇踸E我?

好彩我唔怕刺激, 聽晚奏f晒~
期待 跟!

尾場幾好時間甘 但係唔多見隻自由武士係前面

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-6 18:02 發表
尾場幾好時間甘 但係唔多見隻自由武士係前面
早段四四五五, 之後就消失咗~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 18:03 發表

早段四四五五, 之後就消失咗~
咁似我擂台既走勢 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-6 05:25 PM 發表

但我有買喎, 現金仲未開齋~
下過星期六你再贏馬會既

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。