推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

曼聯有3.85
車仔1.8
引忍死我啦

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-9 06:25 PM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 17000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

早晨呀  
忍唔住睇左半場 如果係剛到地球既火星人應會覺得場波幾好睇

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-10 08:47 AM 發表
早晨呀  
忍唔住睇左半場 如果係剛到地球既火星人應會覺得場波幾好睇
good morning happycamel

誰能代替哥哥地位

回復 #6379 紅豆沙 的帖子

Goodnight, Red Bean

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-10 10:58 PM 發表
Goodnight, Red Bean
good morning

誰能代替哥哥地位

回復 #6381 紅豆沙 的帖子

早晨呀

各位晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 07:51 PM 發表

各位晚上好
喂))))))))))))食飽飯未?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 19:51 發表

各位晚上好
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 21:34 發表

兩位馬上好~

食飽晒咯! 今日跌咗一舊錢落魚缸度, 夜晚煎番條黃花魚當正係海鮮餐補數~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 21:34 發表

飽飽lu  
攤左陣添

回復 #6385 Air Supply 的帖子

引用:
...今日跌髐@舊錢落魚缸.....
唔緊要 好快搵番

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 22:02 發表

飽飽lu  
攤左陣添
咁早就瞌咗一陣? 今晚睇森林?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 22:05 發表

唔緊要 好快搵番
只要肯番工就一定搵得番~

回復 #6388 Air Supply 的帖子

唔睇lu
有無心水

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-5-11 09:44 PM 發表

兩位馬上好~

食飽晒咯! 今日跌咗一舊錢落魚缸度, 夜晚煎番條黃花魚當正係海鮮餐補數~
你上次贏Sax ba都唔止啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 10:02 PM 發表

飽飽lu  
攤左陣添
你就好啦,我冇得灘呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 10:16 PM 發表
唔睇lu
有無心水
我有

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 22:29 發表

仲有我呢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 22:30 發表

我有
講聽下

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 10:35 PM 發表

仲有我呢
你又係俾佢贏GA

贏晒我D朱古力錢

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 10:36 PM 發表

講豁奶U
自己,我都頭痛緊

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 10:36 PM 發表

講豁奶U
你過D黎先O岩

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-5-11 22:16 發表
唔睇lu
有無心水
睇足兩日賽事都好似無咩唔係太熱兼且擁有足夠鬥志嘅球隊, 本來史浩克04同史特加都喺度爭緊德甲冠軍, 偏偏又要作客兼且撞正呢排大勇嘅波琴及多蒙特, 西甲, 蘇超, 意甲, 英超同葡超嘅排名又差唔多塵埃落定, 隨時出現意外賽果~ 荷蘭嘅附加賽同英甲嘅升班賽各隊實力又太過接近亂過亂世佳人, 德乙同o架仔波又唔識買, 完全無重心可言~

睇嚟基金又要暫時休業幾日慢慢等待機會咯~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-11 22:29 發表

好大舊o架~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。