推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-1 23:14 發表

就晒佢! 明明我都覺得英格蘭高多少, 見佢要鬻痟N要巴西啦~
和和果果
有口是和 用口食禾
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #7801 happycamel 的帖子

碧咸七旋斬果然利害

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 11:56 發表
碧咸七旋斬果然利害
你係雀枱上既七旋斬重勁

回復 #7803 唔易做 的帖子

你講AS卦?  
我都斬 不過係自斬七件

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 12:04 發表
你講AS卦?  
我都斬 不過係自斬七件
我講下就變真, 但對手冇我份就得啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 11:50 AM 發表
早晨 保保 靚豆 各位
尋晚好大雨呀
左,咩都唔知早晨呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-2 12:06 PM 發表

我講下就變真, 但對手冇我份就得啦
保保都唔弱

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 11:54 發表

和和果果
有口是和 用口食禾
尋晚場波本來應該係你贏嘅, 一來英格蘭先入波, 二來仲要係泰利入波 .........勁!

不過成也泰利, 敗也泰利, 唔知佢係唔係掛住打前鋒, 所以先至比人追平~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 12:04 發表
你講AS卦?  
我都斬 不過係自斬七件
關我咩樹? 我都唔識得打麻雀嘅~

回復 #7809 Air Supply 的帖子

乜都唔識 識食糊得架喇

回復 #7808 Air Supply 的帖子

巴西先食左個詐糊
至於泰利 個頭槌真係勁 拍住個唔夠班既布朗 無計

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-2 12:07 發表

保保都唔弱
靚豆有潛質

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 12:38 PM 發表

靚豆有潛質
有潛質.............

誰能代替哥哥地位

回復 #7813 紅豆沙 的帖子

學習進步中

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 01:09 PM 發表
學習進步中
我又要去學習啦,若有時間今晚先見啦

誰能代替哥哥地位

昏昏睡睡的翳熱下午

等食飯

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 05:58 PM 發表
昏昏睡睡的翳熱下午

你講我呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 06:01 PM 發表
等食飯

我食飽啦

誰能代替哥哥地位

回復 #7819 紅豆沙 的帖子

靚豆晚上好
食飽就 老豬教你架

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 20:27 發表
靚豆晚上好
食飽就 老豬教你架

我就掉番轉, 啱啱 完依家 緊老虎一齊落街植扮扮~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-2 08:27 PM 發表
靚豆晚上好
食飽就 老豬教你架

頭先上唔到網~~~

誰能代替哥哥地位

回復 #7822 紅豆沙 的帖子

係呀 上到都睇PM即hang

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-2 21:49 發表

我就掉番轉, 完依家 緊老虎一齊落街植扮扮~
圖文並茂 好方便可

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-2 22:42 發表

頭先上唔到網~~~
寬頻問題定添達問題?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。