推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #7849 Air Supply 的帖子

你都係hide下好  set高過保保分
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #7850 Air Supply 的帖子

早抖
我仲好精神woh

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:02 發表
你都係hide下好  set高過保保齯
但係佢高分過你噃~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:04 發表
早抖
我仲好精神woh
今晚租咗兩套碟都未開始睇, 睇怕無四五點都未瞓得~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:04 發表

但係佢高分過你諠
唔講唔覺添

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:08 發表

唔講唔覺添
其實好簡單, 推落下一頁佢一定唔會睇番轉頭~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:05 發表

今晚租魖漅M碟都未開始睇, 睇怕無四五點都未埜o~
豉油碟
千祁唔好跟足做 人地係受專業訓練

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:09 發表

其實好簡單, 推落下一頁佢一定唔會睇番轉頭~
佢好難講 你知啦 唐心風暴又吹完

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:10 發表

豉油碟
千祁唔好跟足做 人地係受專業訓練
其中一套係奇連伊士活導演嘅硫礦島, 戰爭片, 無得學~

另外一套係譚家明導演嘅父子, 亦無得學, 因為我無打算生仔~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:13 發表

佢好難講 你知啦 唐心風暴又吹完
完全係習性嘅問題, 佢一般只會睇番最近期嘅三四個Post, 懶到出汁~

回復 #7859 Air Supply 的帖子

Good Boy

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:19 發表
Good Boy

去片~

回復 #7862 Air Supply 的帖子

Enjoy
I like Clint Eastwood in the wild west or as Dirty Harry more and wonder how he would fit in Iwo Jima with the Japs

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:35 發表
Enjoy
I like Clint Eastwood in the wild west or as Dirty Harry more and wonder how he would fit in Iwo Jima with the Japs
我對於奇連依士活嘅認識唔多, 可能係因為我對西部片大致上無乜興趣啦!

而呢一部"硫磺島家書"就正如你所講, 可能係文化障礙嘅關係, 人物刻劃得唔算細膩, 之不過如果你睇過"戰火旗蹟"嘅話, 你就會明白佢拍埋呢一部片嘅用心~

作為一個反戰先鋒, 奇連依士活拍"戰火旗蹟"主要係想交代出美國人主戰嘅動機, 最直接嘅講法當然就係唯利是圖啦!而拍硫磺島家書一方面可以因利成便唔需要重新搭建場景, 亦無需要兩度選角, 最重要嘅係可以從另一個角度去刻劃出戰爭嘅殘酷, 從而可以勾起觀眾嘅反戰情緒之餘, 仲可以對美國嘅慣性主戰作風踩多兩腳~

不過平心而論, "戰火旗蹟"的確比"硫磺島家書"精彩得多, 如果可以重新選擇, 我會選擇睇"戰火旗蹟", "硫磺島家書"就不睇也罷~

起身啦
各位早晨  

今日好熱 天氣如是 賽果難料
韋柏之爭好似幾熾熱 但難兄難弟又撈亂黎玩 吹漲

韋達騎荊山玉 是另一隻大富之星? 在這緊要關頭 李易達又伸出友誼之手 還是加入混水摸魚 根本佢無必要表態 唔信

柏寶騎再威王 今季與黃汝安首度合作  

博下隻一流煙好過

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 12:35 發表
柏寶騎再威王 今季與黃汝安首度合作  
唉 黃汝安上岸後不念香火緣 唔益韋達幫柏寶 信者無救

留意到入Q馬鎖定目標原來馬主隻贏得叻係李易達處

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 12:15 AM 發表
係呀 上到都睇PM即hang
琴晚係I-CABLE問題呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 12:57 AM 發表

嗌契家佬果隻
邊個契家佬
常在德
你都入晒腦喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:04 AM 發表

但係佢高分過你噃~
SET分無用,吹多幾頁,保保就唔知

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:17 AM 發表

完全係習性嘅問題, 佢一般只會睇番最近期嘅三四個Post, 懶到出汁~
你都好清楚保保D習性喎

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。