推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

如果馬會唔做野 以後我地種瓜得豆 人地食糖心鮑魚 我地食糖心番薯

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

午安各位

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-3 13:05 發表

你都好清楚保保D習性喎
靚豆午安

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-3 13:03 發表

你都入晒腦喎
hehe 所以值得睇既

根本唔駛刨馬

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #7880 happycamel 的帖子

吳定強一Q 韋達加柏寶 開跑前25倍 派彩17倍 :bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:07 PM 發表

hehe 所以值得睇既
都係既,我隨時要閃啦,今日贏多D

誰能代替哥哥地位

回復 #7882 紅豆沙 的帖子

盡情享受歡樂假日

鏡頭見到李易達 贏左馬甘意氣風發

韋達三W  
先前唔知夠唔夠數既黃汝安 風騷非常 韋柏每人都有糖食

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:00 發表

都叫咗你得閒都唔好同保保傾咁多計o架啦!
又被我捉到你講我壞話

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 14:22 發表
韋達三W  
先前唔知夠唔夠數既黃汝安 風騷非常 韋柏每人都有糖食
但我就連蕉都未食~

各位午安~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-3 14:31 發表

又被我捉到你講我壞話
嘩! 邊個唔做招積仔做二五仔?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-3 13:22 發表

都係既,我隨時要閃啦,今日贏多D
熱辣辣去邊

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 14:33 發表

嘩! 邊個唔做招積仔做二五仔?
招積仔只跑第三, 都係做二五仔好

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-3 13:04 發表

SET分無用,吹多幾頁,保保就唔知
呢句最實察

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 01:00 發表

都叫咗你得閒都唔好同保保傾咁多計o架啦!
同我傾, 佢會覺得自己好番架

照計日本仔會打爭氣波 要2 10 對碰

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:02 發表
你都係hide下好  set高過保保齯
set高過我, 佢未自己都睇唔番

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:19 發表
Good Boy

食錯野咁

回復 #7894 唔易做 的帖子

呀 午安保保  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 14:40 發表
呀 午安保保  
樂樂午安, 真係好熱, 出面一d風都冇

香港馬三甲不入

有5.8倍 甘抵既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

蘇寶羅俾隻智勝寶贏馬機器 07年首度合作 何其巧也  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。