推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

去濕lu
今晚見
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 01:43 PM 發表

有青春未必靚架 你就兩樣都有  
無青春要用風情搭救
傻就有份

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 01:45 PM 發表

與豬(女母)戴耳環異曲同工
OMG

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 01:48 PM 發表
去濕lu
今晚見
無晒人

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 16:03 發表

無晒人
有氣~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 08:08 PM 發表

有氣~
有豆

誰能代替哥哥地位

樂樂仲未返黎既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 21:07 發表
樂樂仲未返黎既?
只大熊猫都学咗唔大哥咁四出灌水呀

豆姑娘晚上好列位官人金安
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 09:09 PM 發表

只大熊猫都学咗唔大哥咁四出灌水呀

豆姑娘晚上好列位官人金安
今日保保有節目,出左去WET都唔預埋我

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 21:25 發表

今日保保有節目,出左去WET都唔預埋我
唔大哥佢咁抵死等佢返嚟决定对佢作出以下懲罚

要佢抱住帖在街边电线杆啲医疗广告痛哭流涕地大声说:"我地病终于有救了".

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 09:38 PM 發表

唔大哥佢咁抵死等佢返嚟决定对佢作出以下懲罚

要佢抱住帖在街边电线杆啲医疗广告痛哭流涕地大声说:"我地病终 ...
你真係當保保係傻既咩,你會啋你先得GA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 21:39 發表

你真係當保保係傻既咩,你會啋你先得GA
如果佢唔睬我,我决定今晚唔借如花比佢训

豆 氣 豬 晚上好  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 21:49 發表
豆 氣 豬 晚上好  
happycamel哥好睇完烟花返喇定去完烟花之地返呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 09:47 PM 發表

如果佢唔睬我,我决定今晚唔借如花比佢训
保保可能有第二個呢?

誰能代替哥哥地位

回復 #10189 一塌糊涂 的帖子

伴虎如伴君 全日正襟危坐 目不斜視 不苟言笑

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 09:49 PM 發表
豆 氣 豬 晚上好  
返黎啦,度左馬仔未?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 09:54 PM 發表

happycamel哥好睇完烟花返喇定去完花之地返呀
你有冇打錯字呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 09:57 PM 發表
伴虎如伴君 全日正襟危坐 目不斜視 不苟言笑
本帖隱藏的內容需要積分高於 21000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 22:00 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 21000 才可瀏覽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 21:58 發表

返黎啦,度左馬仔未?
成日掛住望天 未度掂

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 10:03 PM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
本帖隱藏的內容需要積分高於 21800 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 10:04 PM 發表

成日掛住望天 未度掂
有死馬我都要喎

誰能代替哥哥地位

回復 #10198 紅豆沙 的帖子

好 大家交流

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 21:57 發表

保保可能有第二個呢?
除咗如花,我睇都冇人睇得上唔大哥囉
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。