推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 21:57 發表
伴虎如伴君 全日正襟危坐 目不斜視 不苟言笑
咁咪今日咪好似柳下惠咁
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 21:58 發表

你有冇打錯字呢?
烟花之地代表咗讲风月场所架,错在何处

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 22:13 發表

除鬫p花,我睇都冇人睇得上唔大哥囉
果然好名字 有幸娶得如花美人 我寧願長相思 不要溫柔 享受那淒美
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 22:15 發表

咁咪今日咪好似柳下惠咁
似蛋家雞多

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 22:21 發表

果然好名字 有幸娶得如花美人 我寧願長相思 不要溫柔 享受那淒美
能娶到如花,何至凄美,简直係人生恶梦嘅开始

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 10:11 PM 發表
好 大家交流
我post左出黎啦,不過再去第二樹參考下

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 10:13 PM 發表

除咗如花,我睇都冇人睇得上唔大哥囉
你又襯保保唔係樹講佢d野呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 10:29 PM 發表

能娶到如花,何至凄美,简直係人生恶梦嘅开始
唔係有句叫娶妻求淑女咩?未必係惡夢

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 22:29 發表

似蛋家雞多
难得聚天伦之乐,咪乖一日半日又何妨呢,反正天日又故态复萌咯囉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 22:30 發表

你又襯保保唔係樹講佢d野呀
讲人坏话梗係要趁佢唔係度啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-1 22:32 發表

唔係有句叫娶妻求淑女咩?未必係惡夢
如果如花都係淑女,咁成X都係君子囉

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 22:11 發表
好 大家交流
我又要交流~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 22:48 發表

讲人坏话梗係要趁佢唔係度啦
依家保保勤力咗好多, 佢會睇番啲ost o架~

回復 #10212 Air Supply 的帖子

AS晚上好  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 22:49 發表

你仲講埋大哥壞話添, 你夠唔夠佢打o架?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 22:52 發表
AS晚上好  
樂樂晚上好, 尋日胡總有無同你抱抱?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 22:49 發表

呢個世界有好多岳不群

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 22:54 發表

樂樂晚上好, 尋日胡總有無同你抱抱?
佢抱盈盈呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 22:56 發表

佢抱盈盈呀
佢可能怕你啲毛拮親佢~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 22:51 發表

依家保保勤力咗好多, 佢會睇番啲ost o架~
Air Supply大哥晚上好
最多咪比佢执我一剂

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 22:53 發表

你仲講埋大哥壞話添, 你夠唔夠佢打o架?
就係唔够佢打先係网上讲

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 22:56 發表

呢個世界有好多岳不群
多岳不群自然会多令狐冲架啦,好似我同你咁,咪一个例子啰

回復 #10222 一塌糊涂 的帖子

我既偶像係韋小寶

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:06 發表

就係唔够佢打先係网上讲
你夠膽得罪咁多人, 我差啲仲以為你係李連杰添~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:10 發表

你夠膽得罪咁多人, 我差囓禰H為你係李連杰添~
一哥係李連杰打果個

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。