推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:09 發表
我既偶像係韋小寶
咁啱嘅? 我隻老虎嘅毆打對象又係韋小寶啵?!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:12 發表

一哥係李連杰打果個
咁又的確幾杰~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:09 發表
我既偶像係韋小寶
我梦中情人係小昭
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:10 發表

你夠膽得罪咁多人, 我差啲仲以為你係李連杰添~
李連杰係我徒弟咋

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:12 發表

一哥係俾李連杰打果個
咁又冇所谓喎,最怕比李连英打啫

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:20 發表

李連杰係我徒弟咋
係嘅! 糊塗豬豬主持晚上好~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:14 發表

咁啱嘅? 我隻老虎嘅毆打對象又係韋小寶啵?!
原来Air Supply大哥都想做韋X爷(只X字点打嘅)

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:23 發表

係嘅! 糊塗豬豬主持晚上好~
Air Supply大哥今晚饮多酒呱,刚才先请过安,问过好,而家又嚟

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:23 發表

原来Air Supply大哥都想做韋X爷(只X字点打嘅)
(爵)~

唔好客氣咯, 我邊有咁本事?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:25 發表

Air Supply大哥今晚饮多酒呱,刚才先请过安,问过好,而家又嚟
飲咗幾杯凍奶茶, High過籠~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:25 發表

雀(爵)~

唔好客氣咯, 我邊有咁本事?
韋爵爷只雀都几难打咯喎
做韋爵爷都唔係几好架咋,七只老虎咁多,好易X尽人亡架

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:28 發表

飲咗幾杯凍奶茶, High過籠~
杯奶茶比老虎落咗药都未定

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:37 發表

韋爵爷只雀都几难打咯喎
做韋爵爷都唔係几好架咋,七只老虎咁多,好易X尽人亡架
起碼銀包一定乾塘~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:38 發表

杯奶茶比老虎落x都未定
放心唔怕係毒藥 最怕係過期

相關搜索目錄:
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:38 發表

杯奶茶比老虎落咗药都未定
無可能! 老虎掛住打雀唔得閒理我~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:41 發表

咁我咪要走佬?

Win Win Win

回復 #10241 Air Supply 的帖子

要做功課啦 聽朝見

相關搜索目錄: 功課
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:41 發表

起碼銀包一定乾塘~
唔怕,其中有只老虎係公主,佢大佬大把货

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:41 發表

happycamel哥经验之谈呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-1 23:43 發表

無可能! 老虎掛住打雀唔得閒理我~
我都好鬼中意打架

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-1 23:49 發表
Win Win Win
鸡哥晚上好
你间档口今晚冇乜客喎

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-1 23:49 發表
要做功課啦 聽朝見
我都过去接埋啲龙就训觉,列位官人

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:52 發表

鸡哥晚上好
你间档口今晚冇乜客喎
D人都唔來坐 , 我又無話返左來

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-1 23:53 發表

我都过去接埋啲龙就训觉,列位官人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。