推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 23:38 發表

不過我test過, 佢d分係無呃你的.

當然, 係唔係以15分作為standard就有商榷餘地
用乜test
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 21:41 發表
http://webeq-1.at.vwdhosting.net/EQ.htm

點解佢會估到我心入面諗d咩?

大家不妨試試

已經開估
無得頂~

頭先嚇得我吖.....依家可以安心瞓覺喇~

回復 #14127 Air Supply 的帖子

甘就堔                                           
早抖

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-22 23:42 發表
乜小吉甘叻
但我仍未想通 每次的圖樣不一樣呵
哈哈....你同我頭先一樣
......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-22 23:43 發表

用乜test
自己去選一d 極端d 的ans.
例如全部都填「從不」, 第二次填全部「從不」加一個「間中」咁
之後亂咁試幾個.

如果佢係逼你高分的會一試就試到
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-22 23:45 發表

無得頂~

頭先嚇得我.....依家可以安心堐掖漊
你會為呢d 野埻礸菗[?  等我第日搵多d先

早抖喇AS, 訓個靚覺
......!

有EC波睇啦
亞美尼亞 對 葡萄牙
相信一面倒

1:0

葡萄牙 w 1.18 -----------> 1.65

葡萄牙 w 1.65  -----------> 1.72

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 00:13 發表
葡萄牙 w 1.65  -----------> 1.72
莊家都睇淡?

葡萄牙打得好差咩?
......!

半場比分:
Armenia  1 - 1  Portugal
12' R Arzumanyan  1 - 0   
37'   1 - 1  C Ronaldo

上網睇睇....發現第一球頭鎚明顯係葡萄牙自己姥什I
追平果球就係阿美尼亞守衛唔睇清楚, 俾機會C.朗玩殘自己

呢場波有線會直播

......!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-22 23:59 發表
有EC波睇啦
亞美尼亞 對 葡萄牙
相信一面倒
睇到
結果 1:1
亞美尼亞有板有眼 和得波籣都有料 葡萄牙軟手軟腳 半場0角球 好似決心爭第三名出線

各位早晨   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-22 23:35 發表

一定唔係扮能者模樣
係講緊食飯飯
happycamel哥早上好

食饭都要扮
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #14140 一塌糊涂 的帖子

一哥早晨                
BB音嘛

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 10:46 發表
一哥早晨                
BB音嘛
有BB音仲唔快啲返入唔大哥度睇下有冇“拉拉“饮
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-23 11:19 發表

有BB音仲唔快啲返入唔大哥度睇下有冇“拉拉“饮
非常健康, 今朝有拉

樂樂, 金豬早晨

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-22 23:55 發表

你會為呢d 野埻礸菗[?  等我第日搵多d先

早抖喇AS, 訓個靚覺
我講你又信, 輝可哥仔好可愛啵~

各位午安~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 10:42 發表

睇到
結果 1:1
亞美尼亞有板有眼 和得波籣都有料 葡萄牙軟手軟腳 半場0角球 好似決心爭第三名出線
連累我果邊d人輸到爆廠
......!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-23 11:19 發表

有BB音仲唔快曭薴J唔大哥度睇下有冇“拉拉“饮
老豬對人地d"拉拉"好有性趣
......!

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-23 12:03 發表

非常健康, 今朝有拉

樂樂, 金豬早晨
你呢個拉同老豬果個有d唔同喎

你呢個似係多d
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-23 13:05 發表

我講你又信, 輝可哥仔好可愛啵~
唔通唔信咩
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-23 13:07 發表
各位午安~
x2!       
......!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。