推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

放鬆灠晜輕鉹H~
Copy bat
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

......!

保長響唔響度?

你得閒就接左手幫我搞個串燒比賽喇

我就快唔響度喇

To: 果個粉腸 / 能樣
你個曲街而家好很身痕, 咁能中意殺殺殺就殺飽住囉,
我而家同你講, XXXX! :bird: :bird: :bird:

......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-23 18:32 發表
保長響唔響度?

你得閒就接左手幫我搞個串燒比賽喇

我就快唔響度喇
你唔得閒我就幫你啦,

係咪已經罰左停賽三天, 即日生效

咁今日計唔計架

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-23 13:33 發表

你呢個拉同老豬果個有d唔同喎

你呢個似係多d
我呢個係健康既'拉'

三日後又一條好漢 ~~~~~

突然諗起呢句歌詞

無情夜冷風
吹散熱情夢

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-23 20:56 發表
x2

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-23 20:36 發表

你唔得閒我就幫你啦,
一個week一次都應該得o既, 如果我仲在生的話.

交低後事先

入面有每次的稿同埋個積分表.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
......!

對皇上好很失望 :bird:
......!

引用:
如果唔係ban ip我仲有第二個名o既, 如果我仲有心情上黎的話
......!

回復 #14161 Orange+Fai 的帖子

OF

Be yourself,
Be a gentleman, at all times,
Be kind, to the blind and deaf,
Be generous, to the ignorant.

本帖最近評分記錄
  • Air Supply 體力 +20 我很贊同~ :verygood: :verygood: 2007-8-23 22:48
  • Air Supply 威望 +20 我很贊同~ :verygood: :verygood: 2007-8-23 22:48

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 22:13 發表
OF

Be kind, to the blind and deaf,

I have already seen it in the pm, thanks.

Besides, I don't like the name "OF" to represent myself.
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-23 22:09 發表

如果唔係ban ip我仲有第二個名o既, 如果我仲有心情上黎的話
輝仔 , 你做乜能野又發癲

回復 #14164 Orange+Fai 的帖子

引用:
I don't like the name "OF" to represent myself
I am sorry

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-23 22:26 發表

x 2         

引用:
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 21:02 發表

x2
x 3

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-23 21:00 發表
突然諗起呢句歌詞

無情夜冷風
吹散熱情夢
我就諗起小鳳嗰句 :

何B呢? 何B呢.......

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 22:13 發表

我很贊同~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-23 22:47 發表

我就諗起小鳳嗰句 :

何B呢? 何B呢.......
何B在褲襠內

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-23 22:48 發表

我很贊同~
Be a gentleman, at SEX times

我很贊同

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-23 22:09 發表

呢樣嘢大家都知~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-23 22:26 發表

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 22:35 發表

x 2         

x 3

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-23 22:48 發表

何B在褲襠內
你唔俾我依家無著褲咩?!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。