推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 16:35 發表

冠先鋒 宇宙良駒 大家平安 拔尖兒 高點
+包裝大師
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

白花油                 .

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-9-15 16:50 發表

bingo
買大D
又俾我買瓜咗一隻~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-15 16:55 發表

到~
埥纁        

但又

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 17:08 發表

又俾我買瓜髐@隻~
包裝大師跨季加13分 準到無倫
第六隻跨季孖寶

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 05:08 PM 發表

埥纁        
點解你會知GA

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-15 17:13 發表

點解你會知GA
有邊個唔知?

回復 #15082 紅豆沙 的帖子

聽到聲        鼻鼾

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 17:16 發表
呢場搏柏寶玩金蟬脫殼, 佢隻棄將8月17日之後操過7課, 踱咗兩課, 之後助手同牌仔各操1課, 臨場尚算有飛, 希望唔只做磅問題而棄騎咁簡單~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 05:16 PM 發表
有冇咁大聲呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 17:27 發表

呢場搏柏寶玩金蟬脫殼, 佢隻棄將8月17日之後操過7課, 踱魖熀, 之後助手同牌仔各操1課, 臨場尚算有飛, 希望唔只做磅問題而棄騎咁簡單~
我搏1-6-9

嘩 厚利多瘋狂落飛   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 17:39 發表
嘩 厚利多瘋狂落飛   
都叫你唔好咁大注

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 17:37 發表

我搏1-6-9
無晒啲零用錢喇~

零用錢今季兩出兩捷   

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-15 17:41 發表

都叫你唔好咁大注
我買媽寶姐      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

激鬼死!!!!!所有贏的無晒

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-9-15 17:44 發表
激鬼死!!!!!所有贏的無晒
我又要靠班鬼佬幫我找數咯~

今日賭到身水身汗

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 05:42 PM 發表

無晒啲零用錢喇~
我訓醒未o架?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-15 17:53 發表

我訓醒未o?
零用錢贏咗, 係我無零用錢用啫~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-15 05:56 PM 發表

零用錢贏咗, 係我無零用錢用啫~
我篩走左隻四號呀

誰能代替哥哥地位

又開緊波啦, 今日節目都相當豐富

上半場差不多完囉.  愛華頓  0-0  曼聯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。