推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 21:56 發表
未打招呼
各位晚上好
樂樂晚上好~

回復 #15150 Air Supply 的帖子

對住你就割鬚棄袍  
對住班C9就割禾切菜
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 22:07 發表
甘有無中呀? 一定有
我乜都無買
唔知保保喎, 我就買咗一條3穿1咁大把, 睇怕要輸俾祖雲達斯, 佢依家62分鐘落後緊一球~

回復 #15153 Air Supply 的帖子

仲有無森巴筍盤  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 22:10 發表
對住你就割鬚棄袍  
對住班C9就割禾切菜
喂.......上次贏你嗰一個並唔係我噃~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 22:14 發表
仲有無森巴筍盤  
貼咗落雞場, 不過信心並非十足~

回復 #15155 Air Supply 的帖子

我錢係俾晒你   
你事後俾左邊個唔關我事

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 22:18 發表

貼鷒阬場, 不過信心並非十足~
我係果邊唔見   
番過去睇下先

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 22:19 發表
我蠵係俾晒你   
你事後俾左邊個唔關我事

我由頭到尾都無袋過落袋o架~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 22:20 發表

我係果邊唔見   
番過去睇下先
今日差多少~

如果班丁仔生性就好啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 22:37 發表
如果班丁仔生性就好啦
我都以為雷丁可以贏到新特蘭~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 22:24 發表

今日差多少~
熟ED~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 22:42 發表

熟ED~
小事 唔駛喊
小財唔出 大財不來

等唔到打比紐卡素啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 02:26 發表
等唔到打比紐卡素啦
等你训醒后我话你知比赛结果啦

早上好,happycamel哥,各位大哥
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-17 02:26 發表
等唔到打比紐卡素啦
我陪你等, 快D起身

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-17 09:56 發表

等你训醒后我话你知比赛结果啦

早上好,happycamel哥,各位大哥
早上好,happycamel哥,老豬 ,各位大哥

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 11:51 發表

大眼古惑BB午安
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-17 13:34 發表

大眼古惑BB午安
流鼻涕老豬午安

回復 唔易做 一塌糊涂 的帖子

寶珠午安   

引用:
等唔到打比紐卡素啦
原來聽朝至打

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 11:51 發表

copy & paste

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-17 13:34 發表

大眼古惑BB午安
大眼股滑都未定

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-17 15:00 發表

流鼻涕老豬午安
忽然閃出

保保午安

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。