推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 22:07 發表
肚飽 波餓
曼聯-1 和 繼續係甘就發lu
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-15 22:13 發表
你又中左
恭喜晒~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-15 23:25 發表

唔知收唔收到數呢
法國仔話唔幫, 班蘇格蘭佬仲衰, 直頭將我拒諸門外~

跑到差唔多天光至搵到班巴西佬, 始終都係佢地對我好啲~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-16 01:29 發表

收唔到就揾我劈佢

讲下笑啫列位官人晚上好
糊塗豬豬你好~

咁你認住個法國仔同埋班蘇格蘭佬啦, 一見到佢地就即刻Call我~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 12:04 發表

法國仔話唔幫, 班蘇格蘭佬仲衰, 直頭將我拒諸門外~

跑到差唔多天光至搵到班巴西佬, 始終都係佢地對我好啲~
都係係做巴西王子岩D

早晨 AS

早晨 樂樂, 豆豆......

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 12:29 發表

都係係做巴西王子岩D

早晨 AS

早晨 樂樂, 豆豆......
早晨保保~

今日周身骨痛天旋地轉, 可能轉頭要走上去治療一下~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 12:47 發表

早晨保保~

搵火雞醫師喇, 我都好耐無去, 唔知執左未
......!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 12:47 發表

早晨保保~

天旋地轉重去咁遠
係屋企將床都休息啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-9-2007 12:47 發表

早晨保保~

羸左錢身痕就真。 

記住留番廿拎蚊請我飲下午茶。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-9-16 12:51 發表

搵火雞醫師喇, 我都好耐無去, 唔知執左未
火雞醫師呢排發咗達, 好似無應診好耐咯~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 12:51 發表

天旋地轉重去咁遠
係屋企將床都休息啦
計落都係唔夠時間上上落落, 最後只係去咗荃灣慢踱一圈就收工~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-9-16 17:55 發表

羸左錢身痕就真。 

記住留番廿拎蚊請我飲下午茶。 
下午茶肯定無問題, 只怕下午茶醫唔好身痕病~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 20:36 發表

計落都係唔夠時間上上落落, 最後只係去咗荃灣慢踱一圈就收工~
荃灣空氣指數差, 身體唔好就要少去

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 10:27 發表
灌完茶 嘆埋咖啡

仲未轉身

各位早晨 )) )))  ))))    )))))
岩岩轉身飲左你杯咖啡

相關搜索目錄: 咖啡

國米 1:0~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 21:10 發表
國米 1:0~~~~~~~~~~
費倫亦都入咗一粒~

費倫天拿  1-0  阿特蘭大  -  
熱拿亞  0-0  利禾奴  -  
國際米蘭  1-0  卡坦尼亞  -  
祖雲達斯  0-0  烏甸尼斯  -  
拿玻里  1-0  森多利亞  -  
巴勒莫  1-0  拖連奴  -  
里賈納  0-0  羅馬

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 21:37 發表
費倫天拿  1-0  阿特蘭大  -  
熱拿亞  0-0  利禾奴  -  
國際米蘭  1-0  卡坦尼亞  -  
祖雲達斯  0-0  烏甸尼斯  -  
拿玻里  1-0  森多利亞  -  
巴勒莫  1-0  拖連奴  -  
里賈納  0-0  羅馬
場場買
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-16 21:30 發表

費倫亦都入髐@粒~
好野

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-16 20:47 發表

荃灣空氣指數差, 身體唔好就要少去
全香港都係
白濛濛 又翳熱

今晚又自摸紅中

未打招呼
各位晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 21:48 發表

場場買
佢喺樹報賽果啫~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 21:52 發表

全香港都係
白濛濛 又翳熱
好奄悶~

回復 #15147 Air Supply 的帖子

甘有無中呀? 一定有
我乜都無買

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-16 21:54 發表
今晚又自摸紅中
咁最後賽果如何?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。