推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

送鼠迎牛 初一 發炮賀新春

好鬼恐佈,鬼片劇情一樣。 阿q 精神去唸下,可能d 正正技師咁o岩返晒老家,咁唸會唔會舒服d
上面有想法,下面沒辦法!!

恭喜發財!!
點解大象c兄同羅白c兄都轉晒會

引用:
原帖由 doghon 於 2009-1-26 23:33 發表
大象兄, 經此一役, 去榕苑都冇有怕啦.
簡直係能人所不能  我大象你估浪得虛名
引用:
原帖由 gary4u 於 2009-1-26 23:59 發表
睇完大象兄同robert兄的森捉淋,BG都係麻麻!都係唔會去住!
相貌25/100,都10蚊利是+100蚊機票,大象兄算唔話得!
仲幫BG打碟,佢比返錢你就差唔多!
我話過衹此一次 開年炮 唔好失手勢而己
引用:
原帖由 mmm2005 於 2009-1-27 00:16 發表
"心中林"去過三次,但佢地D C9都唔挑逗我鵅H 等我次次都要冒險探望關口D妹妹仔
成功率照計有75%鍐{ 你個樣係咪唔夠淫賤呀
引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-27 00:29 發表
小弟先向大象師兄拜年,小弟非常佩服大象有大無畏精神, 唔理好醜,至緊要就手
你當然有做慰安男嘅先天條件啦
鹹皮蛋你應該係最明白我嘅一個
引用:
原帖由 新熱血 於 2009-1-27 01:22 發表
好鬼恐佈,鬼片劇情一樣。 阿q 精神去唸下,可能d 正正技師咁o岩返晒老家,咁唸會唔會舒服d
我出發時色迷心竅 無諗到喱點

相關搜索目錄: 機票
來自狗扮人的地方

象兄早,
雖然遇倒個25分囡囡 ,
但系,
你個報告被設置高亮, 好野!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-26 20:49 發表
今日大年初一  大象先向大家拜年  恭祝各位牛咁勇猛

話說今日老虎有牌局 我又唔駛拜年 擒晚團年飯一次過搞掂晒 唔駛咁麻煩 拜來拜去 咁今日我咪有機會偷食囉
在福田口岸過關  小&# ...
嘩...25/100 ?!  俾我齋K老正, 其他野唔諗!
新年第一炮wor...容乜易影響成年運程...?

不過象兄福大命大, 冇事

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-26 20:49 發表

話說今日老虎有牌局 我又唔駛拜年 擒晚團年飯一次過搞掂晒 唔駛咁麻煩 拜來拜去 咁今日我咪有機會偷食囉
先祝 大象老板 新年 頭威頭勢, 骨運越來越好!
初一就上去發炮, 你真係幾性急架喎! 25/100 技師都俾你遇到, 真係冇野講! 放心! 食完 25分囡囡, 以後就會有免豬豬抗體架啦!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:

所以有大象係度我地一定有好野食 只要佢行先  我地跟尾

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-27 14:03 發表

所以有大象係度我地一定有好野食 只要佢行先  我地跟尾  
最重要唔好信 佢推介果D 呀!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-27 13:05 發表

先祝 大象老板 新年 頭威頭勢, 骨運越來越好!
初一就上去發炮, 你真係幾性急架喎! 25/100 技師都俾你遇到, 真係冇野講! 放心! 食完 25分囡囡, 以後就會有 ...
有左豬豬抗體大象以後一定步步高升啦
我地都係系後面掩護大象進攻好d
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 06:24 發表

因此,出黎玩,一定要預埋大象,佢會幫我地擋住 d OSIM,將 d 豬攬上身,老友黎架!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-27 14:09 發表

最重要唔好信 佢推介果D 呀!   
一定要信   點解唔信佢推介果D
不過佢推介果D    我地唔點就大步檻過    

委屈兄弟了,来北京见识一下吧

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 14:24 發表

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-27 14:32 發表

因此,出黎玩,一定要預埋大象,佢會幫我地擋住 d OSIM,將 d 豬攬上身,老友黎架!   
"吸豬大笨象" 電視有賣廣告, 好出名果隻嘛!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-1-27 09:03 發表
象兄早,
雖然遇倒個25分囡囡h:" /> ,
但系,
你個報告被設置高亮, 好野!  
畫面顯示高亮o既顏色係螢光粉藍, d字未係好清楚, 如果紅或者深顏色, 可能會好d.
引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-27 10:15 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5963496&ptid=236671][/url]

嘩...25/100 ?!  俾我齋蹨老正, 其他野唔諗!
新年第一炮wor...容乜易影響成年運程...?

不過象兄福大命大, 冇事鮋  
唔使怕, 先低後高, 咁成年有運行

引用:
原帖由 bologia328 於 2009-1-27 07:22 發表
来过北京一次,是春节的时候,冷得要命,有北大学生妹,但好贵,没钱试,哈哈。

引用:
原帖由 bologia328 於 2009-1-27 15:22 發表
北京現在的天氣怎樣? 最好的旅遊季節是那幾個月?

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 itskt 於 2009/1/27 16:24 發表

畫面顯示高亮o既顏色係螢光粉藍, d字未係好清楚, 如果紅或者深顏色, 可能會好d.

唔使怕, 先低後高, 咁成年有運行
可能係頭肩頂既頭,形成下降通道,確認豬市第一期
從形態睇,喱個週期可能維持好一段長時期

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-27 18:30 發表

嘩! 新蒸頭你講埋D 咁既野! 梗係想大象兄同你開年啦!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009/1/27 19:04 發表

嘩! 新蒸頭你講埋D 咁既野! 梗係想大象兄同你開年啦!   
我地不嬲唔妥架啦!咁好機會,唔惜位入!

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-27 10:30 發表

呢個週期會唔會持續到下一個豬年呢?

為甚麼d師兄過晒來呀,,,??

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-27 11:19 發表
為甚麼d師兄過晒來呀,,,??
冇法啦,果邊發豬瘟,將我地全部都 ...情況好似 d 工廠倒閉咁,夜晚突然拉閘,第二朝就入唔返去,完全冇通知,好突然。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-27 16:38 發表

来过北京一次,是春节的时候,冷得要命,有北大学生妹,但好贵,没钱试,哈哈。  
果時北大學生妹幾錢1Q呀

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-27 11:53 發表

果時北大學生妹幾錢1Q呀
$1,000....好有氣質,十分靚女,個樣完全唔似搵外快的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-27 20:05 發表

$1,000....好有氣質,十分靚女,個樣完全唔似搵外快的。
yee~人一世物一世~
有機會的話可能都會試一次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。