推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

送鼠迎牛 初一 發炮賀新春

回復 47# 的帖子

見c兄d post都無晒,,,,哎...

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-1-27 20:52 發表
見c兄d post都無晒,,,,哎...
唔只報告冇晒, 連回帖都唔見晒呀嘛!   好似 "從來未有" 我地尼班人出現過!
師兄 有冇幫我地報 "人口失蹤" 呀!

~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-27 20:57 發表

唔只報告冇晒, 連回帖都唔見晒呀嘛!   好似 "重未有" 我地尼班人出現過!
有報啦
但是無人理呀

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-27 20:57 發表

唔只報告冇晒, 連回帖都唔見晒呀嘛!   好似 "重未有" 我地尼班人出現過!
可否向平機會投訴嗎

引用:

我仲活生生係果度
明明早知沒結果,深深愛她又如何
世上女子那麼多,何必愛她這一個

引用:
原帖由 robertchan 於 2009/1/27 19:14 發表

呢個週期會唔會持續到下一個豬年呢?   
睇睇下次會唔會整番件好嘅,形成破腳穿頭,一支大陽燭啦!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-27 13:05 發表
先祝 大象老板 新年 頭威頭勢, 骨運越來越好!
初一就上去發炮, 你真係幾性急架喎! 25/100 技師都俾你遇到, 真係冇野講! 放心! 食完 25分囡囡, 以後就會有 ...
門生閣下 初二你先同我拜年 我對你好失望 咁喇 揾日帶我去食粥 我就原諒你啦
引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-1-27 14:03 發表
所以有大象係度我地一定有好野食 只要佢行先  我地跟尾  
鹹鷹  我醒件25分你嘆吓吖
引用:
原帖由 bologia328 於 2009-1-27 15:22 發表
委屈兄弟了,来北京见识一下吧
吓!吓!吓!吓!吓!吓!北大人師兄 乜都唔關我事架 7仔師兄教我架乍 你揾佢啦
引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-27 18:30 發表
可能係頭肩頂既頭,形成下降通道,確認豬市第一期
從形態睇,喱個週期可能維持好一段長時期
可能經過一輪交叉感染之後 變種成為綱上病毒 再由電腦傳染比使用者...........
引用:
原帖由 小白豬 於 2009-1-27 22:05 發表
我仲活生生係果度
我宣報 小白豬己成為我門下弟子 更被委派為喪狗區臥底 請各位弟兄多多照顧白豬師兄

豬兄你去睇吓你比人ban左未 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

相關搜索目錄: 電腦
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009/1/27 20:57 發表
唔只報告冇晒, 連回帖都唔見晒呀嘛!   好似 "從來未有" 我地尼班人出現過!
之前都見刪除咗一d回帖,形成個怪現象,就係"回覆#76"仲係#76帖之前。好似未卜先知咁!
我地不嬲都口水多過茶,刪除我地所有帖,一定亂晒大籠!
引用:
原帖由 kkbbq 於 2009/1/28 07:26 發表

門生閣下 初二你先同我拜年 我對你好失望 咁喇 揾日帶我去食粥 我就原諒你啦

鹹鷹  我醒件25分你嘆吓吖

吓!吓!吓! ...

我宣報 小白豬己成為我門下弟子 更被委派為喪狗區臥底 請各位弟兄多多照顧白豬師兄

豬兄你去睇吓你比人ban左未 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
嘩!你揚埋佢身份,如果都唔比人郁,我地要驗驗喱隻小白豬,係唔係被人收購咗!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-1-28 08:32 發表

之前都見刪除咗一d回帖,形成個怪現象,就係"回覆#76"仲係#76帖之前。好似未卜先知咁!
我地不嬲都口水多過茶,刪除我地所有帖,一定亂晒大籠!

嘩!你揚埋佢身份,如果都唔比人郁,我地要 驗驗喱隻小白豬,係唔係被人收購咗...
檢驗過程當然唔少得"通櫃"   我call定專家鹹皮蛋先

相關搜索目錄:
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-28 09:06 發表

檢驗過程當然唔少得"通櫃"   我call定專家鹹皮蛋先
男櫃由你操刀,囡洞我最拿手

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-26 20:49 發表
今日大年初一  大象先向大家拜年  恭祝各位牛咁勇猛

話說今日老虎有牌局 我又唔駛拜年 擒晚團年飯一次過搞掂晒 唔駛咁麻煩 拜來拜去 咁今日我咪有機會偷食囉
在福田口岸過關  小&# ...
师兄新年伊始就做好事。。今年一定会好运。。

引用:
原帖由 小白豬 於 2009-1-27 22:05 發表
我仲活生生係果度
養肥先 tom

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-26 20:49 發表
今日大年初一  大象先向大家拜年  恭祝各位牛咁勇猛

話說今日老虎有牌局 我又唔駛拜年 擒晚團年飯一次過搞掂晒 唔駛咁麻煩 拜來拜去 咁今日我咪有機會偷食囉
在福田口岸過關  小&# ...
25/100 ... 笑能死我呀 ... 喱件極品喱架 ... 自動缺堤 ... 仲有環迴立體聲 ... 下次去帶返個罩咪得囉

引用:
原帖由 angusangus 於 2009-1-29 01:09 發表

25/100 ... 笑能死我呀 ... 喱件極品喱架 ... 自動缺堤 ... 仲有環迴立體聲 ... 下次去帶返個罩咪得囉   
安老板 唔好再提喇 我完事後  真係一眼都無望過佢 我當時不知幾懊悔 咁嘅囡囡都搞得落 如果比人知道我搞個咁核突嘅貨色 大象英名一定不保架啦
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 angusangus 於 2009-1-29 01:09 發表

安老闆恭喜發財呀 幾時請我地飲茶吹水呀

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-29 07:06 發表

安老板 唔好再提喇 我完事後  真係一眼都無望過佢 我當時不知幾懊悔 咁嘅囡囡都搞得落 如果比人知道我搞個咁核突嘅貨色 大象英名一定不保架啦 ...
而家一眾兄弟已經知道晒啦
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 11:46 發表

我地不嬲都知大象叔叔"最緊要就手","唔理................"

引用:
原帖由 快仔王 於 2009/1/29 11:46 發表

高亮咗好耐。可能遲d頂置添!

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-29 12:05 發表

我地不嬲都知大象叔叔"最緊要就手","唔理................"   
又話喺老友,你連大象兄嘅最高秘密都爆左出來

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-1-29 13:05 發表

大象嘅公開秘密呀

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-29 13:29 發表

大象嘅公開秘密呀
無錯無錯~不能說的公開秘密

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-29 11:35 發表

安老闆恭喜發財呀 幾時請我地飲茶吹水呀  
彼老板 ... 幾時都ok喇 ....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 11:46 發表
就係好彩 你地未見過条囡囡幾.. 唔係比你地唱爆我都似
引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-1-29 13:05 發表
我邊有老友 鹹皮蛋  7師兄  流水羚羊......不知幾多仇口
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-29 16:42 發表

就係好彩 你地未見過条囡囡幾.. 唔係比你地唱爆我都似

我邊有老友 鹹皮蛋  7師兄  流水羚羊......不知幾多仇口
我都唔好你幾多,尋日去 CA 開年,諗住去遠小小行過大運.....結果運就運,不過運吉。 ...去隆賭匯做正足輪牌,輪到一個各方面都好平均既囡囡 (因為樣樣都唔掂 )....不過咁都好,否極泰來....由谷底爬返上來,以後遇到的囡囡一定高分過佢。

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 00:56 發表

我都唔好你幾多,尋日去 CA 開年,諗住去遠小小行過大運.....結果運就運,不過運吉。 ...去隆賭匯做正足輪牌,輪到一個各方面都好平均既囡囡 (因為樣樣都唔掂 )....不過咁都好,否極泰來....由谷底爬返上來,以 ...
原來你尋日又走左上去CA
仲以為你會回歸SZ消費tim

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。