推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

90 1234
發新話題

送鼠迎牛 初一 發炮賀新春

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 17:16 發表

原來你尋日又走左上去CA
仲以為你會回歸SZ消費tim
我尋日先去 CA,再回深圳,在深圳骨場過夜,跟住早上放雀.....都算回歸SZ 啦下話。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:24 發表

我尋日先去 CA,再回深圳,在深圳骨場過夜,跟住早上放雀.....都算回歸SZ 啦下話。
甘你去左邊間骨場過夜放雀呀
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-29 17:33 發表

甘你去左邊間骨場過夜放雀呀
你唔會去架,高危場!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:35 發表

你唔會去架,高危場!  
收到~師兄果然夠勇呀
有足夠條件出入木人巷

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:24 發表

鹹羅拔   出個包膠嚟睇吓好喎
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 01:35 發表

你唔會去架,高危場!  
一定又係去鹹肉雙丸粥啦

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-30 10:24 發表

一定又係去鹹肉雙丸粥啦
彼德師兄好了解咸羅拔bor

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-1-30 10:51 發表

彼德師兄好了解咸羅拔bor
靠估架炸

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-1-30 14:13 發表

靠估架炸
甘都估得好準呀

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-1-29 23:07 發表

鹹羅拔   出個包膠嚟睇吓好喎
好悶蛋啵,都要出?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-30 16:52 發表

好悶蛋啵,都要出?  
俾大家知下有幾悶嘛

各位好耐冇見啦, 咸象咸蘿蔔咸鷹咸貓咸皮蛋咸七, 大家 happy "牛"(請用普通話讀出) year
又係借大象兄你個 po 唻吹水, 你班人死性不改
可以係度再見番你地真係好 , 十分掛念
我上番網去到老地方嚇到雀仔都差 d 冇肉,  
好在快食奶兄有留盞明路俾我咋
流水兄同班長有冇係埋度呀?

相關搜索目錄: 普通話

大象兄你新年就做好事, 今年骨神一開始俾你既試驗咁快通過左, 跟住 12個月你有運行啦
唔會似上年咁食完人夾棍轉頭就報應
我上年俾人三女完, 下個禮拜係牛年第一炮, 睇下今年開年食乜菜先, 不過阿蘇話我今年仲係要小心, 明年先開始有運行
都係唔好抱咁大期望囉, 不過就算唔係正菜新鮮菜, 都唔好俾梅菜我丫 , 流水潺潺既潺菜都唔拘

引用:
原帖由 spamhehe 於 2009-1-31 12:28 發表
大象兄你新年就做好事, 今年骨神一開始俾你既試驗咁快通過左, 跟住 12個月你有運行啦
唔會似上年咁食完人夾棍轉頭就報應
我上年俾人三女完, 下個禮拜係牛年第一炮, 睇下今年開年食乜菜先, 不過阿蘇話我今年仲係 ...
希望你能食到西洋菜

yes ar................very lucky to find robert c hing here again....

Now, see u all here...

90 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。