推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

豆室天地寬

新開張有冇贈品送呀

相關搜索目錄: 贈品

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-2-27 20:00 發表

有新公仔
仲有收埋好多

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-2-27 20:45 發表

仲有收埋好多
收埋收埋, 你細細個就學人做收數佬

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-2-27 11:51 PM 發表

唔係你估好似你咁咩, 細細個就做左收皮佬

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-2 14:28 發表

我就係收晒D皮, 所以永遠係度扮BB

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-2-27 23:51 發表

咁咪幾好

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-2 14:28 發表

笑到肚痛

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-2 15:59 發表

仲要好有精力咁碌黎碌去

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-2 05:29 PM 發表

笑到肚痛
咪好囉, 做下肚皮運動, 減下你個肥肚腩

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-2 03:59 PM 發表

最弊你收d 唔收d, 畀人知道你係超齡bb

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-4 15:04 發表

冇左個肚腩仔,就唔夠穩重GA LA

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-4 15:06 發表

超唔超齡,佢都唔理,最緊要佢要人地知道佢係BB

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-2 17:29 發表

笑到肚痛
你用紫花定白花個隻油

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-2 17:30 發表

仲要好有精力咁碌黎碌去
免費磨皮

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-4 15:04 發表

你又準備點減你個突大肚腩

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-4 15:06 發表

我都叫你收聲, 你又係收D唔收D, 個個都知道你八八卦卦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-5 14:30 發表

你用紫花定白花個隻油
用白

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-5 02:33 PM 發表

我都叫你收聲, 你又係收D唔收D, 個個都知道你八八卦卦
八卦係人生一大樂趣

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-5 17:21 發表

用白
玩美白  

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-5 02:31 PM 發表

你又準備點減你個突大肚腩
豆釘話齋, 肚腩代表穩重, 我個肚腩愈大, 當然代表我愈穩重啦

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-6 17:08 發表

八卦係人生一大樂趣
所以我黎左  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-6 17:09 發表

豆釘話齋, 肚腩代表穩重, 我個肚腩愈大, 當然代表我愈穩重啦
係呀, 推都唔 "沃"  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-4 10:02 PM 發表

超唔超齡,佢都唔理,最緊要佢要人地知道佢係BB
係bb 有咩著數

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。