推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

豆室天地寬

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-17 14:29 發表

咁多靚靚字體
保保

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-17 20:38 發表

保保
你設計

无无聊聊过来看看豆钉这小屁孩在干什么
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-3-20 13:12 發表
郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么
   郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么 X 2 + 好事  =

郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么好事!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-3-20 13:12 發表
郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么
老豬

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-20 17:19 發表

郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么 X 2 + 好事  =

郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么好事!
bill sir sir,晚上好

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-20 21:54 發表

bill sir sir,晚上好
  豆釘仔,清晨好! (此「清晨」乃天文台長去年最初所定義的「清晨」

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-21 00:27 發表

豆釘仔,清晨好! (此「清晨」乃天文台長去年最初所定義的「清晨」
但呢度係豆室喎,要用返豆仔字典解先有用bor

嘻嘻,個日忍唔住口,
食左h-z品牌雪糕,
又飲左moca
雖然我唔飲咖啡,
都飲左一杯

相關搜索目錄: 咖啡

tgfcxbthrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
本帖最近評分記錄
  • 紅豆沙 體力 -60 惡意灌水,再犯將會禁言 2009-3-27 08:17
  • 紅豆沙 威望 -60 惡意灌水,再犯將會禁言 2009-3-27 08:17
  • 紅豆沙 金錢 -60 惡意灌水,再犯將會禁言 2009-3-27 08:17

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
本帖最近評分記錄
  • HJ2127_ATR1 體力 -90 惡意灌水扣分提示 2009-3-27 09:37
  • HJ2127_ATR1 威望 -90 惡意灌水扣分提示 2009-3-27 09:37
  • HJ2127_ATR1 金錢 -90 惡意灌水扣分提示 2009-3-27 09:37

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-22 20:54 發表
嘻嘻,個日忍唔住口,
食左h-z品牌雪糕,
又飲左moca

雖然我唔飲咖啡,
都飲左一杯
   個晚有無眼光光埻礸菃r?

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-28 01:58 發表

邊晚邊晚

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-28 01:58 發表

冇喎!
不過唔記得左係咪出奇地好

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-28 11:43 發表

邊晚邊晚
邊晚?我下次眼光光時話你知

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-28 19:25 發表

邊晚?我下次眼光光時話你知
你眼光光, 我請你飲豬肉湯

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-29 13:43 發表

你眼光光, 我請你飲豬肉湯
保保請我飲湯

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-3-28 19:25 發表

冇喎!
不過唔記得左係咪出奇地好
   下次再飲一杯做實驗!

引用:
原帖由 billchan 於 2009-4-1 11:31 發表

下次再飲一杯做實驗!
呢d野係唔可以亂試

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-4-1 11:41 發表
呢d野係唔可以亂試
咪野可以亂試

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-1 13:37 發表

咪野可以亂試
咁又唔知,你試下咪知囉

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-4-5 11:59 發表

咁又唔知,你試下咪知囉
要停一停, 諗一諗先

豆钉仔,老猪大哥又来探你了。

(您的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要禁止來路信息後再試。)

他妈的。
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-4-8 13:02 發表
豆钉仔,老u大哥又来探你了。

(您的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要禁止來路信息後 ...
老豬 ))))))

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2009-4-8 19:26 發表

老豬 ))))))

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。