推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-12 15:00 發表

重系姓死嘅tim
名 : 性不改

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-12 01:38 PM 發表
在新興閣條thread上    pkhkg兄寫道:

Yesterday night (11/1) about 10:30 when I left 9/f, I saw many polices
(more than 20p) went to 10/f Tung Woo sauna.
Any brothers knew that and the result??? ...
前幾日去東記條BG都係咁講,話條友係澳門借貴利無錢還俾D靚仔夾左返香港,跟住條債仔話請佢地桑拿,咁就跟左上去東記,條債仔上到去緊係立刻報警啦!超低能,同真係勁搞笑呀!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-16 11:24
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-16 11:24

回復 #1627 779394 的帖子

卒之點收科?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-16 11:25 AM 發表
卒之點收科?
記得條BG講拉左靚仔返差局,我就唔記得條債仔有冇走左去! 佢就話D差佬係東記搞左幾粒鐘就走人,但好似話都冇睇D BG既身份証添!

*若我有講錯請其他師兄修正

瘋狂如淫亂性派對

唔知各位C兄昨晚(應該係今朝16日凌晨 4,5 點左右)有冇上 10/F 東記呢?   

昨晚天氣凍凍地, 想沖返個熱水涼同蒸返吓, 大慨2點上去, 照舊沖涼之後到休息室飲碗湯, 之後咪咪姐按排咗 !&, 係舊相好, 招呼服務有保證 !
過程跟以往差不多, !& 依舊揼骨同搞野都咁落力, 依然野性十足! 我依然十分滿意!     

但今次出文並非主要出報告, 而係我完事後所發生的淫亂事件....      

話說我完事後例牌留低喺度訓, 但係訓到約莫5點左右, 突然俾一 D 夾雜起哄聲, 調笑聲, 歡呼聲, 類似叫床聲的淫亂瘋狂聲音所嘈醒....   
開初以為係附近房搞野嗌到好大聲 !  點知越嚟越嘈, 而且聽到係唔只一男一女嘅聲, 好似係成班男女喺度搞野咁聲, 而且好事無忌憚咁, 有歡呼, 有淫叫, 有男人喝彩聲, 仲聽到有個男人周圍拍門話 "食 Mum Mum".....           

簡直就好似 D狂歡淫亂性派對咁, 真係估唔到香港嘅大場都搞到咁狂野, 後來因為佢地實在太嘈, 影響到D留宿睡眠嘅客, 經理先至出聲干預, 事件先至得到控制,      但因為我好眼訓又唔想多事, 所以只係喺房入面聽, 並冇去查察佢地搞乜鬼....   

但聽聲音就真係非常之淫亂....   唔知當時有冇 C兄在現場身歷其境呢?

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-16 13:36
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-16 13:36
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-1-16 01:16 PM 發表
唔知各位C兄昨晚(應該係今朝16日凌晨 4,5 點左右)有冇上 10/F 東記呢?   

昨晚天氣凍凍地, 想沖返個熱水涼同蒸返吓, 大慨2點上去, 照舊沖涼之後到休息室飲碗湯, 之後咪咪姐按排咗 !&a ...
有D咁既事?我都好想睇下點淫亂法呀師兄!下次夜D上去睇下有冇機會撞到先 hehe!

聽一個BG 講有個BG同客做時個袋穿左,跟住有左,要返大陸攪掂佢,如果係真都幾慘

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-1-18 10:53 發表
聽一個BG 講有個BG同客做時個袋穿左,跟住有左,要返大陸攪掂佢,如果係真都幾慘
為何不在72 hrs內食事後丸?

咁就唔知佢了,不過我想問買呢d藥係咪藥房有得買,洗唔洗醫生紙的?thx

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-1-18 11:16 發表
咁就唔知佢了,不過我想問買呢d藥係咪藥房有得買,洗唔洗醫生紙的?thx
旺角區一些可以「非正式地」買到.

想問下!!(重有冇做,巳經幾個月無去過....唔該各位c兄...
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-1-16 13:16 發表

昨晚天氣凍凍地, 想沖返個熱水涼同蒸返吓, 大慨2點上去, 照舊沖涼之後到休息室飲碗湯, 之後咪咪姐按排咗 !&a ...
有D o甘o既事o甘得人驚?!
點解冇我份o架?

!#^簡短報告

個晚都唔知咩野料, 唔係冇返就係做緊野,

群姐唔熟,信唔過,但係咪咪又冇返,冇計

!#^,話係後生女喎, 唔知會唔會瀨野

入房見到之後都冇咁驚

個樣睇落真係二十零, 不過樣就普通D,

面圓圓,對腳就粗羇,1米六左右,

波波就淋羇,

都幾好"傾"

part  1 冇咩特別, part 2 都係一樣,完事.........

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-20 04:42
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-20 04:42
最愛大波,至怕假波!

點解會咁架?又瀨野添!

話說昨晚annual diner, 飲飽食醉就思淫慾,再去夜宵!

打算搵老相好但病左冇返工,咁個主任就介紹 !)#俾我, 佢同我打算搵既bg身形個子相近! 入到房我見個樣都幾ok, 個子小小,就叫佢唔洗按,想馬上搞,點知佢話唔可以因為近來查得緊,老板唔俾,佢重打電話出外面具問,少!無謂免強,咁我話咁訓下先再搞因我個晚飲大左D,又唔俾我訓,過左一回佢又開始搞我jj (少!一時一樣),我又叫佢吹幾下先,哈哈佢就真係幫我吹幾下就停訓係我間離。過左平個鐘到終於就出去拿野!由於等左太耐,慾火大減,草草完事!搞完想訓叫佢走先點都唔制怕我complaint佢,我話你再唔出去我就一腳申你出去呀啦 (講笑)! 鐘於願走可以安靜訓下!

總括來講因等太耐,無晒火,呢餐飯背脊骨落!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-20 04:44
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-20 04:44

引用:
原帖由 blackdog 於 2008-1-18 12:04 發表
想問下!!(重有冇做,巳經幾個月無去過....唔該各位c兄...
當然有
最愛大波,至怕假波!

very good

!#^ 返左哩

我3個月之前試過佢,之後話佢冇做,唔之佢係唔係返左哩, 幫下手,

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-1-19 16:42 發表
引用:
原帖由 blackdog 於 2008-1-18 04:04 發表
當然有
又上左佢 之前佢話返了鄉下@新疆, 剛剛回來

佢話鄉下好撚涷, 又無暖氣, 所以幾星期無乜點沖涼, 返來才可沖得亁亁淨淨

引用:
原帖由 taipojoe 於 2008-1-22 12:32 發表
我3個月之前試過佢,之後話佢冇做,唔之佢係唔係返左哩, 幫下手,
我上個星期有做過喎
最愛大波,至怕假波!

聽講上個星期查牌有BG不幸中,有冇borther知道呢單野
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-1-24 23:20 發表
聽講上個星期查牌有BG不幸中,有冇borther知道呢單野
便衣 / 反黑 避無可避呀!
完全無人著燈 / 無人hold lift......一登龍門...

大腳踢!!!!!!!!! 呯 !!!!!    全中

以我知就中左兩件.....
(都係TEO 姐) 應該問題不大!!!!!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-1-26 07:16 發表

完全無人著燈 / 無人hold lift......一登龍門...

咁全神莫非你當時係坐上客 ????        ~~~~~~~~~~~~~~ 但聽講有人話唔去飯堂喎  !!!!  何解會咁全神呢

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-1-26 22:20 發表

咁全神莫非你當時係坐上客 ????      http://i176.photobucket.co ...
冇理由係佢o既,
如果唔係就唔會o向度大大聲講緊啦。

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-1-26 15:16 發表

Heard that those two poor BGs were fired.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。