推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

I want to try too, too bad can't go now

唉!今晚無啦啦就走上去,D相熟no.全部冇返,就叫肥波部長介紹(又係錯誤貝w)。

入到房見到條女身材都ok但波細D,樣就麻麻,好姣但就好臭口,成日講粗口。我對呢D女非常反感。但又費事彈女,就粗粗地食一餐算。過程不表,叫做好好反應,多水。之後幫我按摩,有心機同按得幾好。整體叫ok但條女個樣同成日講粗口就麻麻地要扣起碼一半分。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-15 09:20
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-15 09:20

引用:
原帖由 779394 於 2007-12-14 18:58 發表
唉!今晚無啦啦就走上去,D相熟no.全部冇返,就叫肥波部長介紹(又係錯誤貝w)。

入到房見到條女身材都ok但波細D,樣就麻麻,好姣但就好臭口,成日講粗口。我對呢D女非常反感。但又費事彈女, ...
BRO 可不可講mud no? 或pm 我 thx 。我先幾日先試過一件女,有d失望,因之前高佬個幾月前話呢個no好正新囡,樣靚身材正,點之佢放假放成個幾月,我以為佢應該過左第二個埸冇機會試,點知先幾日返工,我就電話booking,諗住佢真係好靚女,之後入到房,囡囡樣子普通,中中地,應該不過3張,都算大波,身材有d豐滿,但不算肥,part 1揼骨舒服,part 2 好姣吓,都算幾好。其實諗真d幾舊水真係唔好expect有極品靚女,只在符女女樣子順眼,part1 & part 2ok就夠了,不過可能真係各花入各眼,高佬真係覺得佢真係靚女都未定。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-15 20:59
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-15 20:59

一個滿意的經歷

昨日下午三時無無聊聊上飯堂,原本想找!)!但她是返夜班所以叫肥部長介紹,全部合共10位囡囡我要求後生好玩,肥部長介紹*)反正沒有心水又趕時間就信她一次,飲杯大力食完燒賣入房囡囡已準備好迎接大駕光臨,囡囡小肥算中女有波有籮樣貌OK,囡囡幫我解除束縛乘機抽水,開始Part1 踩背同按身都有力,其間有傾有講亦有笑,Part2 開始先來個 背部BM接著舔背和Pat Pat四周但不是毒龍鑽,轉身車一輪又玩香腸煎雙蛋再用乳頭磨龜頭十分爽囡囡提議幫我口爆,吹10分鐘都末爆(緊係啦你古我係青頭仔咩)不過她都好有心機吹而且雪雪聲(吹肅冇用套),由於時間關係立即披甲上陣,第一招:女上男下第二招:老漢推車第三招亦係最後一式霸王舉頂(即抱起囡囡吊)幾億子孫陣亡囡囡清理現場及出房毀滅證據返來按頭直至夠鐘,手拖手步出大堂
以上只是本人經歷如感覺如各位C-hing試完有差距請原諒(因為她畢竟是普通人隨茪葑〝M客人的質數一定有影響,如她對你的服務更進一層樓我也替你高興,相反如服務減小我只好無奈唯有下次介紹其他好)
本帖最近評分記錄
  • F/Ry 體力 +20 精品文章 2007-12-17 10:26
  • F/Ry 威望 +20 精品文章 2007-12-17 10:26
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-15 21:01
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-15 21:01
自由最寶貴

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-12-14 16:38 發表

點解男士兄次次都食到好野既

睇薑S係出動既時候
大波迷 C兄, 我都唔係次次食到好野架!  只係有好野就一定出報告咋!
D麻麻地, 不過不失o既就費事提啦!

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

Last week tried ^ and it was quite OK.

Here is my report.

I think she is around #) and with "medium" figure. Her tits and body are quite soft. If you are looking for soft body, she is quite good.

Part 1: quite ok. Very few BG at Eastlake could have such good bone skill (of course could not match with those vegi BG).
Part 2: Not very wild... instead a bit passive. But, no a lazy lady.

In general, it's about average. If you are looking for good bone skill BG with average quality (in terms of figure, attitude...etc), she is one of the choices.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-16 23:22
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-16 23:22

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-12-16 17:20 發表

大波迷 C兄, 我都唔係次次食到好野架!  只係有好野就一定出報告咋!
D麻麻地, 不過不失o既就費事提啦!         
"男士"兄, 講得好

請再努力"出精"
最愛大波,至怕假波!

今天周身酸痛,只想鬆骨,但又想要買相,結果又點中"FiFi"服務如早前提供一樣,沒有2樣,在走時走廊遇到位高妹樣唔錯,下次去要查?抱抱佳人!

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-12-15 12:18 PM 發表

BRO 可不可講mud no? 或pm 我 thx 。我先幾日先試過一件女,有d失望,因之前高佬個幾月前話呢個no好正新囡,樣靚身材正,點之佢放假放成個幾月,我以為佢應該過左第二個埸冇機會試,點知先幾日返工,我就電話booki ...
下?師兄你想試咩?我都冇記住咩#啦 Sorry!

引用:
原帖由 779394 於 2007-12-18 04:37 發表

下?師兄你想試咩?我都冇記住咩#啦 Sorry!
我不是想試,只是想blacklist 佢

what is the address of this sauna in english?  thanks!

回復 #1611 avb 的帖子

10/F, Sun Hing Bldg., 607 Nathan Road, Mong Kok, Kowloon

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-12-18 02:23 PM 發表

我不是想試,只是想blacklist 佢
哈哈哈!我都唔記得啦!

昨晚又餓又"供"左上去!哈哈!

今次D熟#都係冇返,但今次個肥X婆部長落左班,係另外一個serve我。我其實都見到D師兄介紹過既#,但全部上緊鐘,所以又係叫部長介紹。

今次俾左個!#*俾我,今次個個樣拖同身材幾合我胃口,但對波俾人cha 得太多,所以cha 落去感覺好似cha落水袋feel咁。

頭par按摩就..............呀.................唔............................咳咳咳!

到第二part, 佢係我背面做左一回body, 又轉身做一回,之後就帶套吹,吹工幾好,但就有D怕醜,佢吹緊個時叫佢轉個pat pat 個呢俾我睇睇個X順便聞下有冇味但佢唔理我,好正接話塗左KY.

Anwway, 跟住到我進攻,放左佢係張按摩床上,我就用我用可樂瓶練左好耐既舌功招呼佢,順便我手指插下佢,聞聞佢......下面........ 唔知D師兄認唔認同,聞到D女個D西水會令到我興奮好多。

跟住我就用條"利"一度係佢全身游來游去,但大部份時間都係佢下面附近"瀨",佢叫到好大聲,我feel到佢D真水開始多好多出呢, 我一路插,又一路"瀨",佢開始個時都唔俾我車佢,到後來車到唔放口。哈哈!最後大力抽插完事!

完事後就話"點解你咁識做愛?你一定好多女友同你D女友一定好愛你!".  我話邊有呀?你做我條女啦咁、哈哈!吹完一回水就走,走前重叫我一定要記得佢,哈哈!

總括呢講,俾分如下:

樣: 7 (樣子普通唔算好靚,但笑得幾可愛,不過都有26歲)
身材: 6 (高度我喜歡,但對波就....)
骨技: 5 (手骨無力)
做ML技術: 7 (—要自已落D力佢先會high,唔係做愛都會幾dry)
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-19 18:13
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-19 18:13

一啖沙糖一啖屎

上次食*)好滿意原本想返卓可惜上緊鐘要等兩粒鐘,於是問Locker仔高佬有冇好介紹佢就比鱄笄%仔聽D客講吾錯於是就試鵅A之前吾講入房一睇冇驚喜(心想)服務好都冇所為立即脫光衣服上H按摩她一落手我已感覺冇料到,我話不如同我踩背佢話好驚踩背同吾識都算唯有寄望Part2會有驚喜,例牌BJ過程非常簡單快脆,轉身後甚麼都沒有做就話出去取東西,一會兒返來問我吹吾吹(我真係比佢吹能脹),戴套吹吾夠10秒又叫我插佢又話叫我在上面真係吾吊佢都死從來只有客人要求甚麼體位,末開波已經叫定先(你古小學生去旅行末出發先興奮)最令我反感係大黑提個洞又闊重要用大量KY你地話敢樣插落去邊有感覺(果種感覺就好似用牙籤了馬桶一樣)吾知係吾係冇感覺關係所以好耐都出吾睹洁A攪完立即走過去個Friend間房等他順便望下佢條女得吾得,我一入去他們兩人異口同聲講你好能勁吊到條女係敢叫,(因為大部份骨場隔音都比較差,他們聽得一清二楚),在這環境緊係吾需得,冇理由講個真相給他們知道唯有(有苦自己知及各位C-hing知)
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-21 21:46
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-21 21:46
點都係肉  好過自瀆

今晚想去下,各位師兄有咩好介紹呀

引用:
原帖由 joeyip 於 2007-12-21 17:33 發表
上次食*)好滿意原本想返卓可惜上緊鐘要等兩粒鐘,於是問Locker仔高佬有冇好介紹佢就比鱄笄%仔聽D客講吾錯於是就試鵅A之前吾講入房一睇冇驚喜(心想)服務好都冇所為立即脫光衣服上H按摩她一落手我已感覺冇料到 ...
三号食番好D..............
最緊要開心!!!

食返好D

近日好似冇乜環境
點都係肉  好過自瀆

在新興閣條thread上    pkhkg兄寫道:

Yesterday night (11/1) about 10:30 when I left 9/f, I saw many polices
(more than 20p) went to 10/f Tung Woo sauna.
Any brothers knew that and the result???

跟住落到樓下見到泊左5架警車

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-12 13:38 發表
在新興閣條thread上    pkhkg兄寫道:

Yesterday night (11/1) about 10:30 when I left 9/f, I saw many polices
(more than 20p) went to 10/f Tung Woo sauna.
Any brothers knew that and the result???
好似話有兩個叠碼仔拉個債仔上去揼骨.
跟手個債仔報警囉!!!!!

超低能.....勁搞笑!!!!!

兩個白痴仔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-12 13:59
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-12 13:59

回復 #1620 andyandy918 的帖子

單吊兄睇到後就應估到點解你唔上得去了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-12 14:00 發表
單吊兄睇到後就應估到點解你唔上得去了.
咩呀? 你話我係叠碼仔定債仔先.........

唔通係白痴仔????

系靚仔囉

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-12 14:09 發表
系靚仔囉
衰野哎!!!!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-1-12 06:41 發表

衰野哎!!!!
重系姓死嘅tim

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。