推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

"路易士" is what No.?  =  !^   Please advice..Thank U :>

引用:
原帖由 pb716 於 2007-12-3 20:12 發表

!)! is night shift?
Day / Mid  shift have any Comments? thx
night shift

引用:
原帖由 Mtr123 於 2007-12-4 16:22 發表
"路易士" is what No.?  =  !^   Please advice..Thank U :>
路易士是Louis應該是62

引用:
原帖由 pb716 於 2007-12-5 03:44 發表

仲話自己文化水平低.

這與文化是2回事,因在網路有指示及跟隨貓玩都一段時間,這句數字都5識,點拍住做板主呀

引用:
原帖由 pb716 於 2007-12-4 20:46 發表
這與文化是2回事,因在網路有指示及跟隨貓玩都一段時間,這句數字都5識,點拍住做板主呀
你倆個都不相伯仲,倆個都咁有份量。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

多謝單吊兄份煲獎,我還須向各師兄多多學習!

多謝多謝!! 還向各板主s upgrade D 文化水平 la!! :>

引用:
原帖由 andyandy918 於 2007-12-4 20:22 發表

邊個話你知'''多男朋友就一定功夫好'''
推理o下o甘o者!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-12-5 03:44 發表

引用:
原帖由 c9dun 於 2007-12-3 20:24 發表
Tried !)! the other night

Tall and slim with handful and firm balls, dive straight in to part 2, very good feel and service.
I met !)! at the counter, she was just report duty. she is really tall and long legs with ok looking. Really want to try her. I had never went there at night... Are night shift girls have higher quality than day shift in average??

引用:
原帖由 amuroray79 於 2007-12-7 23:35 發表

I met !)! at the counter, she was just report duty. she is really tall and long legs with ok looking. Really want to try her. I had never went there at night... Are night shift girls have higher  ...
o甘又唔一定o既,
不過聽locker仔講,
最好o既唔係day,
又唔係night,
係middle shift o羅!

我想問!#(

我想問題!#( 出左邊,另外有物number 似乎!#(, 我試過138 唔ok ,&好ok 但好似老左d,

引用:
原帖由 779394 於 2007-11-30 15:22 發表

#* 你想幾多次都得啦師兄!佢直頭係戰鬥格啦!佢有次直頭徐左套幫我..........................吹
大唔大波???
從阿鼻地獄中走出來
仲有千千萬萬既冤魂上緊黎.

引用:
原帖由 amuroray79 於 2007-12-7 15:35 發表

I met !)! at the counter, she was just report duty. she is really tall and long legs with ok looking. Really want to try her. I had never went there at night... Are night shift girls have higher  ...
經各位bro推介後,我今晚試左佢,身材樣子不用多說了跟上述一樣,part 1ok,唔似dup左一個月,part2開始黎料,只要對佢温柔d,佢就好快tat着,我用手輕輕碎佢妹妺,佢d水係感流,點知佢就捉住我隻手大力碎佢唔比我停,攪到我成手都係佢d水,好快佢就有高潮,應該不是扮辦野,跟住我就上馬,諗住佢做左一個月,個洞應該比較緊,但又不是,又可能太多水開係吧,所以有點美中不足,好快佢就ko左我,我覺得佢都幾enjoy DO野,唔係求其果隻。完左part2繼續幫我按頭,好多女做完part2就等夠鐘乜鬼都唔做,但佢就唔係,唔會偷懶。反卓指數都幾高。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-11 02:51
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-11 02:51

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-12-11 01:15 發表

經各位bro推介後,我今晚試左佢,身材樣子不用多說了跟上述一樣,part 1ok,唔似dup左一個月,part2開始黎料,只要對佢温柔d,佢就好快tat着,我用手輕輕碎佢妹妺,佢d水係感流,點知佢就捉住我隻手大力碎 ...
大大咩 Number , 可否梅開2 度. thx

回復 #1592 big9696 的帖子

上面講左 !)!

引用:
原帖由 big9696 於 2007-12-11 01:16 發表

大大咩 Number , 可否梅開2 度. thx
我無提出,佢亦無行動,所以我冇

多謝 C Hing! I've added her to my list of BGs to try...  will write a report for sure...   Thx

C 兄: 咁 !)! 返什麼更?

(轉貼)

昨夜一丁友上新興  

擒晚收工レa又想攪 Choice 1 合宜翻版曹敏莉  Choice 2 東湖 no.103 結果... 7點幾上到去得我一個客(太早 la)沖涼-乾蒸-大堂飲杯大力食串燒賣...PR埋蟆搹傖N相熟女女,風流型男: 103 la PR:ル赤9點半.OH SHIT!!!咪要個後生走肥 law.PR介紹 no.12-入房...我匙牌no.12 女女no.12 連房no.都係12...係巧合定係另有玄機呢?今晚六合彩一定買12...

條女睇落20中,樣OK...Part one 手骨一般 la,踩麰I推麊o. Part two 除清光^-^有d失望 波細lin 頭細但又幾好啜
身材算平均.R pat pat技巧爭d,要帶袋吹,但係幾有心機吹鬫釵7-8分鐘.好la 我細佬要插ル貝f妹,靚女話有個體位好能正,ル迂N手放鉆j離床對腳放鄑琲G張,我就企2張床&靚女2脾之間(你地應該諗到咩洃銇桹)我唔客氣la 插插插唔夠一分鐘---條女d水係噉流...
起初我都唔能信以為美人射尿,但靚女同我都証實鱈Y真水 繼續插水長流,嘩換鵀鴠推車...OH 冇乜 Feel 事關女女 Pat Pat 唔夠肉 掛鼓式插2下女女話唔舒服,傳教式 燿鴷峇O鋤再推車再傳教 !!!好ロr.....唔知係我耐力勁定係
女女條隧道寬 唔得la 要開Turbo插爆ル 啊!!!!!!!!!!!!最後鄐@片嘈吵聲中結束 數十億精兵死於Condom之內

Intended to try 119 or 111. Both were not available and I saw 62 on the paper. I recalled some bro recommended this number here, so picked her. She looks pretty with a quite nice figure (though not big boob type). Good service. I usually have the impression that pretty BGs cannot dup, but her dup is very ok to me.
Bro 天使藍, I really want to try 三毛 as I like good 濕柴 . You mention 年齡仲要比休休酒大一截. May i know how old 三毛 is? Thx!!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-12 16:19
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-12 16:19

前兩晚又骨癮起, 忍唔住凌晨2點幾走上十樓....  

沖完涼入休息室, 咪咪姐話今晚都幾旺, 差不多全部囡囡都做緊野, 問我等唔得得,
咁既然橫豎都係要等, 就梗係要搵個合心水架啦!
記得有位 C兄提過佢有個老相好招呼相當好, 話舊冧把係 (! 而家就改咗係 (^ ....
既然C兄有好料介紹, 一於試試, 咪咪 (^ 做緊野, 要等大約半個鍾, 都唔係等好耐姐, 一於去馬!

既然要等半粒鐘, 咁就一於飲番碗湯, 食番碟燒賣, 睇番陣波先....
飲完湯, 食完野, 睇咗陣波, 冇幾耐就話囡囡已經鋪好床, 可以入得房, 真係半個鍾度, 冇呃我!

入到房見囡囡已經鋪好床等緊, (^ 身型屬嬌小形, 走肥, 身型唔錯, 波波雖然唔算好大 (約34C), 但係碗型真波相當好揸手 (係o係第二park佢解除束縛後揸咗一輪波得出o既感覺), 樣貌雖然唔算好靚, 但微絲細眼, 一定好淫, 係我杯茶, 我鍾意!

講返一入房就先o黎一溫馨擁抱, 然後幫我除衫, 除衫時有乘機摸周周, 呢個真係係淫娃一名!

park 1 開初冇乜特別, 穴位準都算有力! 我地一見如故,過程有傾有講, 無所不談, 好似識咗好耐咁!
但係當佢騎上我背脊推油時, 我 feel 到好似有個鮑魚刷o係我 patpat 度磨, 我感覺到佢係除咗底底o既, 但當時我背住佢, 唔敢肯定!

話咁快進入第2 park, 佢叫我轉身, 我一轉身就見到佢原來真係已經解除束縛, 對波波形好靚, 雖然唔算好大, 但係好揸手, 手感一流!
佢抱住我, 用對波同我做 body, 由心口磨到落腳, 佢有用口幫我含同舔, 我的周周即刻扯到恆晒....
我亦有手指探穴, 話咁快出晒水, 佢反應好大, 後來佢話原來我摸到佢o既 G 點, 所以好 high!
見佢七情上面, 我已經忍無可忍, 即刻提槍上騎, 衝鋒陷陣, 佢就 high 上加 high, 大戰300回合後, 我終於"精"兵盡出, 大勝而回! 戰後我地雙雙緊抱一起抖氣回味!

我與 (^ 感覺相當合拍, 好有 feel, 所以一定會番啅 !!             

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-15 09:20
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-15 09:20
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-12-15 00:15 發表
前兩晚又骨癮起, 忍唔住凌晨2點幾走上十樓....  

沖完涼入休息室, 咪咪姐話今晚都幾旺, 差不多全部囡囡都做緊野, 問我等唔得得,
咁既然橫豎都係要等, 就梗係要搵個合心水架啦!
記得有位 C兄提過佢有個老相 ...
點解男士兄次次都食到好野既

睇薑S係出動既時候

最愛大波,至怕假波!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。