推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-6-23 12:23 發表

C兄咁o既行程都好似幾好, 但平均洗費大慨如何呢?           
............1530CA金三角.........................
- 日場蟲島*2HR=98
- 豬SHOW=FOC
- 拿酒店房=168
- 沖涼/小休=FOC
- 晚飯=30
- 酒店->長安廣場->天地=2+2
- 夜場天地*3HR= 45+40+FOC (加鍾卷)
- 天地的士返酒店=15
...................次日.......................................
- 自助早餐=FOC
- 1230 蟲島頭場入閘*2HR=98
- 1500 下午茶/叫外賣同技C係房食=30

合共: RMB528 (未連來回CA交通費)

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 09:13 發表

The forthcoming seminar will be held at Infinitude SPA Club (天地)
師兄既SEMINAR 愈做愈大,睇黎要天地開埋電影室先夠用!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-23 17:47 發表

............1530CA金三角.........................
- 日場蟲島*2HR=98
- 豬SHOW=FOC
- 拿酒店房=168
- 沖涼/小休=FOC
- 晚飯=30
- 酒店->長安廣場->天地=2+2
- 夜場天地*3HR= 45+40+FOC (加鍾卷)
- 天 ...
連來回 CA 車費,成本大約¥600,按腳三次,有點貴。

相關搜索目錄: 酒店
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 17:59 發表

連來回 CA 車費,成本大約¥600,按腳三次,有點貴。
行程輕鬆,岩曬自由淫士,免趕尾班車之苦,而且入場時間較到岩岩好係上班/轉班時間,食心水NO. 機會極高!

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-23 18:07 發表

行程輕鬆,岩曬自由淫士,免趕尾班車之苦,而且入場時間較到岩岩好係上班/轉班時間,食心水NO. 機會極高!
師兄說得對,咁先至係玩得開心。

每次週未去 ca ,即日來回,趕頭趕命,去到又要輪街症。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 18:14 發表

師兄說得對,咁先至係玩得開心。

每次週未去 ca ,即日來回,趕頭趕命,去到又要輪街症。  
蟲島1300-1500 ,1600-1800 , 2100-0000 係最繁忙時段,唔好話心水號碼,基本皇牌GC連POTENTIAL 普通牌都唔洗旨意點到!除非咁好彩有岩岩落鍾既!

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-23 18:29 發表

蟲島1300-1500 ,1600-1800 , 2100-0000 係最繁忙時段,唔好話心水號碼,基本皇牌GC連POTENTIAL 普通牌都唔洗旨意點到!除非咁好彩有岩岩落鍾既!
聾島就算閑日,一樣咁好生意,吹脹!

Try this one!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 09:13 發表

The forthcoming seminar will be held at Infinitude SPA Club (天地)
Great.
Would like to join you seminar at Infinitude.

= Sending live from Infinitude.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-23 21:22 發表

Great.
Would like to join you seminar at Infinitude.

= Sending live from Infinitude.
seminar 的效益,較預期好。

囡囡 attend 完 seminar 之後,收了小禮物,各自回房,波餅、西餅、bonus 無私派發。

有一位囡囡對我說:「我在這裡工作,從來也沒想過,竟然會有這樣好玩的禮物收的。 」 ...

這些說話,成為搞 seminar 的無形動力。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 21:54 發表

有一位囡囡對我說:「我在這裡工作,從來也沒想過,竟然會有這樣好玩的禮物收的。 」 ....
之後個囡囡有冇以身相許呢

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-23 22:16 發表

之後個囡囡有冇以身相許呢
再比多兩億佢,打發佢走,就係天地果個!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 22:19 發表

再比多兩億佢,打發佢走,就係天地果個!  
本來我喺天地的囡囡唔肯為我支神周九號點火的,但我出到小禮物攻勢之下立刻搞掂,佢話CA 的精品店無呢D 野賣的

相關搜索目錄: 精品

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-23 22:23 發表

本來我喺天地的囡囡唔肯為我支神周九號點火的,但我出到小禮物攻勢之下立刻搞掂,佢話CA 的精品店無呢D 野賣的
你下次同佢講,CA 精品店冇得賣的,但係我有好多"精" 品,收埋在我條底褲裡,叫佢黎搵我,伸手入去自已拎。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-23 22:31 發表

你下次同佢講,CA 精品店冇得賣的,但係我有好多"精" 品,收埋在我條底褲裡,叫佢黎搵我,伸手入去自已拎。
我諗個囡囡只會搵到一支牙籤同兩粒波子

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-23 22:41 發表

我諗個囡囡只會搵到一支牙籤同兩粒波子
對啊,是從一隻大鵰口中吐出來的。

C Hing, below was my 月事支出 for reference
2130 - 10:00 CA錦一方..( after work ).......................
- 天地沐足*2HR=95
- 夜消=30
- 再去天地推拿過夜= 168 (突發性需要另計)

...................次日.......................................
- 早餐=20
- 1200 蟲島頭場入閘*2HR=98

合共: RMB361 (未連來回CA交通費,的士,囡囡服務獎賞)

Sorry, the total should be RMB411

引用:
原帖由 hkmgt 於 2009-6-24 00:11 發表
C Hing, below was my 月事支出 for reference
2130 - 10:00 CA錦一方..( after work ).......................
- 天地沐足*2HR=95
- 夜消=30
- 再去天地推拿過夜= 168 (突發性需要另計)

................... ...
- 天地沐足*2HR= 85 (not 95)

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-24 01:20 發表

- 天地沐足*2HR= 85 (not 95)
correct, 2 hours = ¥85

天地妹岩岩 sms 我,問我幾時上去開 seminar...佢食過番尋味..

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 22:24 發表

天地妹岩岩 sms 我,問我幾時上去開 seminar...佢食過番尋味..  
我都想有天地妹SM我!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 22:24 發表

咁你諗住點答佢呢
不如你同佢講你留精不留情
又多一個蘿生的棄婦

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-25 22:25 發表

我都想有天地妹SM我!
絕對可以....
我叫隻半人獸 sm 你。 ...你咁靚仔,肯定好快成十大被通輯港男之榜首。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-25 22:28 發表

絕對可以....
我叫隻半人獸 sm 你。 ...你咁靚仔,肯定好快成十大被通輯港男之榜首。  
我唔玩WARCRAFT的........
等我都SM一下天地採耳妹先!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-25 22:27 發表

咁你諗住點答佢呢
不如你同佢講你留精不留情
又多一個蘿生的棄婦
你傻架!咁都唔識答。

我已回了:「廣東打風啊,不來了。風暴星期六最接近,長安會水浸,你也不要外出啊!」

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。