推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
有無師兄已試了天地會的一點式?

今日去天地燃燒果張沐足加鐘卷。

埋單果時有個其貌不揚之大叔走埋黎問我囡囡服務好嗎?....比張卡片我...嘩...原來是天地總經理!

於是我就借 d 意話我有好多好多好多朋友以前同我一齊去天地水療,桑拿、推拿、過夜,不過而家水療冇得過夜,所以唔黎。佢聽到好緊張,話唔會冇得過夜,佢叫我:

1. 晚上十一點零鐘之後,推拿 or 桑拿,原房過夜

2. 2:00am 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜

佢帶我行左水療部一個圈,按腳大廳細左好多,但仍然有水吧、桌球台、報刊閱讀 area、演藝廳、健身室,不過唔多覺有乓乒波台,冇左睡眠區。而家冇左自助餐,以前健身室.、按腳大廳既 area 就變成沐足房。

相關搜索目錄: 水療 健身
[img=247,181][/img]

2. 2:00pm 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜??

咁早就得? 早知我去過夜......我豬左係明豬過夜, 大家千萬不要學我

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 01:10 發表
2. 2:00pm 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜??

咁早就得? 早知我去過夜......我豬左係明豬過夜, 大家千萬不要學我
明豬閣d房好殘,  又要加錢
試過1次冇去過
而家裝修左唔知有冇改善

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 01:10 發表

要 4:00am 後你個肉身仍然在沐足房,先可以有資格過夜。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-26 01:57 發表

明豬閣d房好殘,  又要加錢
試過1次冇去過
而家裝修左唔知有冇改善
無......上次仲要3點左右cut冷氣......

晨早有番電,但係想睇電視無signal....

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-26 02:13 發表

無......上次仲要3點左右cut冷氣......

晨早有番電,但係想睇電視無signal....
去明豬國我不如去王金,雖然多豬,但訓得舒服。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:11 發表

要 4:00pm 後你個肉身仍然在沐足房,先可以有資格過夜。
沐足房無床,廁所d日常用品又唔齊....而且夏天一定多蚊.....

所以大家真係要搵个第2个地方過夜

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-26 02:18 發表

沐足房無床,廁所d日常用品又唔齊....而且夏天一定多蚊.....

所以大家真係要搵个第2个地方過夜
你話天地?咁你就錯啦!

沐足房果張椅仲舒服過你屋企張床,日用品自備啦,果度咁新,廁所立立令,暫時唔會有蚊。

不過在天地按腳過夜都唔平:

雙鐘 85 + 加鐘40 = 125

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:16 發表

去明豬國我不如去王金,雖然多豬,但訓得舒服。
王甘其實都ok, 不過有時為左過夜而迫自己食豬就有點..........

所以近期去ca玩都係瞓酒店就算.....$1xx-200唔貴, 時間又flexible好多.......又可以隨時買野上去食....搵老相好短聚又得

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-26 02:25 發表

王甘其實都ok, 不過有時為左過夜而迫自己食豬就有點..........

所以近期去ca玩都係瞓酒店就算.....$1xx-200唔貴, 時間又flexible好多.......又可以隨時買野上去食....搵老相好短聚又得
有老相好,梗係住酒店啦,比相好一個好印象嘛。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:22 發表

你話天地?咁你就錯啦!

沐足房果張椅仲舒服過你屋企張床,日用品自備啦,果度咁新,廁所立立令,暫時唔會有蚊。

不過在天地按腳過夜都唔平:

雙鐘 85 + 加鐘40 = 125
要2:00先可以過夜就唔多方便.....

下次都係下午去試場就算....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-26 02:31 發表

要2:00先可以過夜就唔多方便.....

下次都係下午去試場就算....
試下一點式沐足啦。
也可以試正規中式¥138雙鐘。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:33 發表

試下一點式沐足啦。
也可以試正規中式¥138雙鐘。
話時話而家天地仲有無正骨(中式,泰式)???

係唔係週圍都放哂d生果,飲品??? i mean 係水療

如有,个消費如何?

相關搜索目錄: 水療

引用:

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:11 發表

要 4:00pm 後你個肉身仍然在沐足房,先可以有資格過夜。
WRONG . 要 04:00a

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-26 02:41 發表

WRONG . 要 04:00am
sorry, 打錯字,是 am才對。
多謝 9 師兄糾正。

回復 114# 的帖子

而家天地仲有正骨(中式,泰式), but if you want to stay overnight, you have to add one more hour - not cheap at all.

回復 114# 的帖子

正規中式,泰式¥138雙鐘

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-26 02:39 發表

話時話而家天地仲有無正骨(中式,泰式)???

係唔係週圍都放哂d生果,飲品??? i mean 係水療

如有,个消費如何?
有正規按摩,¥138雙鐘。

水療部水吧冇變,在原位,都係和以前一樣,生果擺哂出黎任吃,飲品任飲唔嬲。上網區都冇變,不過縮細左。

淨水療¥68。

Went to the TianDi SN last week, quite disappointed. At 11:30pm, the manager has shown me more than 10 BGs and they are all below average and the prices are 500, 600, 700 which I used to pay 300 or 400 in CP for even better quality. I refused and the manager finally brought me a gorgeous model but guess what she was priced ....1000 !! plus the room 198 is equivalent to Macau charges, I finally picked a 600 BG but I think I will not be there again, at least for SN. May be I shall try FM as recommended by most Chings here.

吾該晒robert兄既天地資料...................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 00:04 發表

大哥,王金邊係水療場呀!

我請果 d 好似深圳正場設施,又有更衣室,又有水池,又有桑拿房,又有休閑大廳,又有水果,又有飲料,又有得上網,又有餐廳........果 d 水療場,唔係水聊長。
I still prefer 天地會 style.  I can stay overnight with my clothing and bag. I even can take out my notebook computer to check my email and check website (linked to GPRS through my mobile phone).  I can stay in a lockable room by myself.  Better security.

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-20 13:04 發表

I still prefer 天地會 style.  I can stay overnight with my clothing and bag. I even can take out my notebook computer to check my email and check website (linked to GPRS through my mobile phone).  ...
其實所有推拿 or 桑拿過夜都係個人物品跟身,全部在房中。
最緊要係門一定要有一個堅固的鎖,睡覺前鎖好,連蚊都飛唔到入黎 (原居蚊除外 ),便萬無一失。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 14:09 發表

其實所有推拿 or 桑拿過夜都係個人物品跟身,全部在房中。
最緊要係門一定要有一個堅固的鎖,睡覺前鎖好,連蚊都飛唔到入黎 (原居蚊除外 ),便萬無一失。
連蚊都飛唔到入黎
<間諜蜻蜓>飛唔飛到入黎?

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-20 20:41 發表

連蚊都飛唔到入黎
飛唔飛到入黎?
梗唔得啦。

夏天去骨場過夜,好多蚊,要損血。..所以過夜一定要著返條 under.  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。