推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-17 22:45 發表
舊天虹 供鞍撞門的那件事,是我一位好朋友的親身經歷。

上星期六 CA 有一間場中伏,如果這星期有在 ca 出征的師兄,一定知道這件事。

喜歡聽"故事"的小朋友,親身上去一試吧,看看會發生甚麼故事!  
想問問上星期中伏的係唔係金蛇島呢
金蛇島好似同龍賭同一集團,有D 驚添

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-17 22:50 發表

想問問上星期中伏的係唔係金蛇島呢
金蛇島好似同龍賭同一集團,有D 驚添
唔想在這裡講故事。pm 你。

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-17 14:56 發表

順手P埋

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-17 22:56 發表

PM埋我。
I went to 金龍島 last Sunday afternoon.  Seems ok.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-17 22:56 發表

C Hing, pls pm me too as I also plan to go CA this Friday night and stay overnight.  Thanks

我這都有4張免費加鐘卷了,還有天地每月都有一天要妹妹衝刺,一天要12個鐘,不然要自己買鐘,那個時候去很有可能會有驚喜喔。

引用:
原帖由 ayufan 於 2009-6-18 00:27 發表
我這都有4張免費加鐘卷了,還有天地每月都有一天要妹妹衝刺,一天要12個鐘,不然要自己買鐘,那個時候去很有可能會有驚喜喔。
師兄,請問是每月那一天?

引用:
原帖由 ayufan 於 2009-6-18 00:27 發表
天地好多女都唔夠鍾,仲要有衝刺日子,呢D日子一般唔會SET 係星期五,六,因為個場唔想D女做到,先有機會罰$

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-18 00:28 發表

師兄,請問是每月那一天?
不一定,留妹妹的电话吧,那天妹妹一定会打电话给你的

引用:
原帖由 miniblack 於 2009-6-19 23:11 發表
各位ching好 小弟新手.欣賞了精彩的10day+虫島包膠後 .想到ca探險.為免再做小黑. ching們可否指點一下2d1n的沐豬行程
現在 ca 刮大風,王金、聾島、申天雄也被查,新手不宜前往涉險。

終於輪到CA了,看樣子要一直打到7月了。

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-18 01:26 發表

天地好多女都唔夠鍾,仲要有衝刺日子,呢D日子一般唔會SET 係星期五,六,因為個場唔想D女做到,先有機會罰$
As far as I know, 衝刺 is always on a Monday, where there is less customer.

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-21 08:46 發表

As far as I know, 衝刺 is always on a Monday, where there is less customer.
每一個沐足場都有衝刺日,換言之,是老闆為求達到預期利潤,而吸取囡囡身上的血。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 09:41 發表

每一個沐足場都有衝刺日,換言之,是老闆為求達到預期利潤,而吸取囡囡身上的血。
D 沐足店老闆都幾無良下,怪唔得成日D 囡囡都講D 老闆除左賺客人的錢之外,仲要賺囡囡的錢

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-21 09:51 發表

D 沐足店老闆都幾無良下,怪唔得成日D 囡囡都講D 老闆除左賺客人的錢之外,仲要賺囡囡的錢
唔止沐足店,大把骨場、桑拿場都係咁多無良老板........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-21 10:19 發表

唔止沐足店,大把骨場、桑拿場都係咁多無良老板........
師兄你去天地做沐足,雖然你有女伴同行,但囡囡有冇意圖或企圖去 r 你隻雀呢?

我而家都打算在天地開 seminar,果度有幾樣野好過龍島:
1) d 房冇窗,唔似得龍島,囡囡笑得大聲小小都比出面班 terminator 裝個頭入黎望到實。
2) 價錢平,頭鐘只係¥45,加鐘¥40
3) 囡囡玩得較放與投入,而且對獎品之要求冇咁高
4) 硬件正好多,電視又清又大 (天地2/F 果 d 沐足房真係好正)

....我諗住將個 seminar upgrade 為三級 seminar,天地是一個好選擇。。。尋日個天地 seminar 時間雖短,但效果也不俗。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 10:33 發表

師兄你去天地做沐足,雖然你有女伴同行,但囡囡有冇意圖或企圖去 r 你隻雀呢?

我而家都打算在天地開 seminar,果度有幾樣野好過龍島:
1) d 房冇窗,唔似得龍島,囡囡笑得大聲小小都比出面班 terminator 裝個 ...
說起來,個囡囡真係完全無意圖去R我隻雀喎!可能竹淫嫂在旁邊金精火眼睇到實一實,個囡囡有所顧忌啦!

我前晚係去二樓,就響電影室隔離再隔離的房間.........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-21 10:40 發表

說起來,個囡囡真係完全無意圖去R我隻雀喎!可能竹淫嫂在旁邊金精火眼睇到實一實,個囡囡有所顧忌啦!

我前晚係去二樓,就響電影室隔離再隔離的房間.........
師兄會唔會轉移陣地去天地呢?果度有好多寶物讓師兄去發掘的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 10:42 發表

師兄會唔會轉移陣地去天地呢?果度有好多寶物讓師兄去發掘的。  
都係一個不錯的選擇,至少要燒左兩張沐足加鐘卷先!
如果天地好似聾島有豬WALK,咁好似我呢D新手就可以慳番好多時間去搵寶藏!(畢竟,小弟無尋寶命!次次都係食豬!)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 10:33 發表
我諗住將個 seminar upgrade 為三級 seminar,天地是一個好選擇。。。尋日個天地 seminar 時間雖短,但效果也不俗。
正呀

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-21 10:50 發表

正呀
吸取之前在龍島開 seminar 之經驗,大概知道 ca 沐足妹之口味,與及她們玩 seminar 的底線。

下一次開 seminar ,會作出適當改進:

1. 時間掌握要好一點,最好在頭鐘半個小時後聚在一起,為時半小時
2. 要引進多一點三級道具,例如鹹濕骰盅、鹹濕「包」、「剪」、「鎚」
3. 要加多一點驚嚇道具,例如蛇、蟹、蜘蛛、蜈蚣之類.....
4. 一定要有賞有罰,特別是"三級"的徵罰!獎品要更加新奇好玩,懲罰可參考滿清十大酷刑
5. 要玩隊制,以二人一組,每個師兄與囡囡一組,囡囡輸左就負責對囡囡執行刑罰
6. 遊戲要公平,每個囡囡最小要有一份紀念品帶走

期待下一次的 seminar......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 11:01 發表

4. 一定要有賞有罰,特別是"三級"的徵罰!獎品要更加新奇好玩,懲罰可參考滿清十大酷刑
賞罰分明
參加抽大獎的囡囡,輸左要罰兩次
買得大賠得大

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-21 11:07 發表

賞罰分明
參加抽大獎的囡囡,輸左要罰兩次
買得大賠得大
係喎,師兄,你地好似仲未出昨天的包膠喎!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。