推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:10 發表
如果由金三角去天地唔知可以搭咩公交車去呢
由金三角出發去天地毛限.....

Option 1 - on foot

由百佳果條長青路一直向前行,一直行到長on角仔酒店,見到間酒店之後,轉左,一直行,見到康yee足浴,再向前行,會見到翡脆灣,連處就係天地毛限。由金三角行去,大約行 25 分鐘。

Option 2 - by bus
5 號公車可到天地,在天地前面有一個站,中途會經過榕丸休閑的。走既時候可以在天地果條小斜路之路口搭 5 號車回金三角,在百佳對面有一個站。

Option 3 - by taxi
應該¥15 - ¥20 就 ok

相關搜索目錄: 酒店
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:20 發表

由金三角出發去天地毛限.....

Option 1 - on foot
由百佳果條長青路一直向前行,一直行到長on角仔酒店,見到間酒店之後,轉左,一直行,見到康yee足浴,再向前行,會見到翡脆灣,連處就係天地毛限。由金三角 ...
唔該晒,我諗我都係OPTION 2 了。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 14:41 發表
                                                                                                        [url=attachment.php?aid=988322&nothumb=yes]IMG0857A.jpg[/url] (18 KB)
                                                                        2009-4-18 14:41

[url=attachment.php?aid=988323&nothumb=yes]IMG0858A.jpg[/url] (17.98 KB)

[url=attachment.php?aid=988324&nothumb=yes]IMG0859A.jpg[/url] (18.04 KB)

間房真係幾掂喎,而且個價錢又唔係貴,真係要去下

thks for ur detaild report....
Never look back and no regret

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:35 發表

間房真係幾掂喎,而且個價錢又唔係貴,真係要去下
你睇下沐足房 d 坐廁與洗手盤,閃閃生輝呀!
其他場果 d 廁所,地下與洗手盤起哂積,我尋日去龍賭匯,廁所仲塞埋!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:57 發表

你睇下沐足房 d 坐廁與洗手盤,閃閃生輝呀!
其他場果 d 廁所,地下與洗手盤起哂積,我尋日去龍賭匯,廁所仲塞埋!
蘿生D 濃啖都幾勁喎,搞到個廁所都塞左。

BTW 我見幅圖張SOFA床係唔係比一般的長左一半咁呀

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 00:00 發表

蘿生D 濃啖都幾勁喎,搞到個廁所都塞左。

BTW 我見幅圖張SOFA床係唔係比一般的長左一半咁呀
係,長好多,囡囡是坐在椅上,或者在椅旁同我按腳的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:07 發表

係,長好多,囡囡是坐在椅上,或者在椅旁同我按腳的。
咁幾好喎,同囡囡訓教時,隻腳可以申直下
而家普通椅太短了

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 00:12 發表

咁幾好喎,同囡囡訓教時,隻腳可以申直下
而家普通椅太短了
長就係長,可惜太窄,訓唔到兩個人。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:15 發表

長就係長,可惜太窄,訓唔到兩個人。  
咁好似有D 問題喎,床尾機無咁好FEEL

請問 d 劵 幾時可以開始用啊, 係咪送到月尾啊

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-19 00:20 發表
請問 d 劵 幾時可以開始用啊, 係咪送到月尾啊
送到幾時就唔知,收到卷之後下一次幫趁就可以用,由收卷日計一個月期限。

有無 ching 有多 ?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-19 00:42 發表
有無 ching 有多 ?
點會有多,岩岩先開始派。
就算有多,點比你?

咁又係,
聽日咁大雨各ching 都風雨不改嗎 ?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-19 00:52 發表
咁又係,
聽日咁大雨各ching 都風雨不改嗎 ?
落大雨,唔會去,一定水浸。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 01:23 發表

今日喺TPY出來時已落緊狗屎,個門口已經變成水塘!

感謝NEWS,我有空也去看看喔

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 01:23 發表

有次去ca ,
快到黃昏要走時 ,
竟然突然天昏地黑 ,
雷電交叉 ,
一條又一條白光閃電打在大街上 ,
幸當時在龍洲購物 ,
睇見街上大風大雨又閃電 ,
水渠坑洞噴水倒流 ,
街上水浸 ,
很恐怖 ,
最後幸好在七點半上車 ,
回深圳 .

相關搜索目錄: 購物

度度都睇到你嘅大作.好多謝.真正好有用.下星期會一試...

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-4-19 12:14 發表
去完回來記得寫報告 .

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-4-19 12:14 發表
分享邊有界限架,報告是多聲道的。
橫豎都會比人抄,不如我自已 post 出來啦。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 14:03 發表

分享邊有界限架,報告是多聲道的。
橫豎都會比人抄,不如我自已 post 出來啦。
ching 你太多好介紹,攪到我食滯左,都吾知去邊間好?

原來天地現在有這麼好玩啊,本來朋友說的都是龍賭!

Robert 兄真是我們的CA明燈呀! 天地這個地方比我感覺就係好享受的呀! 唔知現在水療會唔會同以前一樣! 等五一去睇睇先 !

相關搜索目錄: 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。