推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
Robert ching, thanks for very useful and valuable information.

究竟而家天地點先可以過夜 ?>

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-20 23:41 發表
究竟而家天地點先可以過夜 ?>
我都想知,但仲未問到。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 23:43 發表

我都想知,但仲未問到。
边個有果处主任tel
send SMS去問下便知啦

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-4-20 23:49 發表

边個有果处主任tel
send SMS去問下便知啦
我有個客戶主任喎

個名同創世紀羅嘉良條女(蔡少芬)一樣

你地要就PM我啦

多謝報告

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2009-4-20 10:39 發表
近日常常要去復診,
少了上CA,
多謝師兄報料
身體要緊 .

一個壞消息:天地水療部而家唔係 24-hour 開放了!

水療部開放時間11:00am - 4:00am (next day),冇得 overnight

4:00am 後會踏你走,你唔去推拿桑拿就要訓街!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 21:31 發表

水療部開放時間:11:00am - 4:00am (next day),冇得 overnight

去推拿桑拿都要忍受無冷氣

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 21:31 發表

水療部開放時間:11:00am - 4:00am (next day),冇得 overnight

BTW 11:00AM 就開,好似比一般沐足店開早一個鐘喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-22 21:44 發表

BTW 11:00AM 就開,好似比一般沐足店開早一個鐘喎
淨水療好似係¥68,如果做桑拿推拿就免費入去。

引用:

大件事, 好彩 robert ching 你講一講, 唔係我就死梗 la

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-22 22:32 發表

大件事, 好彩 robert ching 你講一講, 唔係我就死梗 la
即係話要焗住去做推拿桑拿先至有得訓覺啦!

冇辦法,如要過夜,只好平平地去幫趁王金浪漫豬。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 22:43 發表

仲有咩建議, 尾泥灣?仲 有無其他水療過夜?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-22 23:20 發表

再平d會吾會係明豬國呀?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-22 23:20 發表

CA 冇乜水療場,金誌專都有,你可以去做推拿過夜,不過要二百幾,成本都幾貴。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 22:43 發表

王金浪漫豬成本係 ?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-22 23:57 發表

王金浪漫豬成本係 ?
大哥,王金邊係水療場呀!

我請果 d 好似深圳正場設施,又有更衣室,又有水池,又有桑拿房,又有休閑大廳,又有水果,又有飲料,又有得上網,又有餐廳........果 d 水療場,唔係水聊長。

引用:

即係要被逼放棄響天地過夜啦!?

引用:
原帖由 sexdog 於 2009-4-23 01:27 發表
如果在錦一方行去天地會, 可以點行呀?
因為我通常都在皇崗搭車去錦一方, 再行去金隆島
sexdog 師兄,我將你個問題轉黎呢度答你:

睇下呢個圖你就知點樣行去:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

哦, 又好易行喎, thx robert!

我一直去天地sn都唔駛房錢
仲介紹大海、阿茶、三飛等去
不過報告女唔得

可能現在又得番啦
囡都是來來去去的嘛

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 11:08 發表

sexdog 師兄,我將你個問題轉黎呢度答你:

睇下呢個圖你就知點樣行去:

個地圖我仍然睇得不太明......
如果由銀蛇島行過去天地會係咪比由長青路出發會易行D?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 01:10 發表

個地圖我仍然睇得不太明......
如果由銀蛇島行過去天地會係咪比由長青路出發會易行D?
銀蛇島行去近好多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。