推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中

回復 1# 的帖子

Thanks for CA new info., must arrange time to try.

咁除左 天地外, 大家會係邊度過夜呢?

robert ching 通常會選那裡?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-19 20:10 發表
咁除左 天地外, 大家會係邊度過夜呢?

robert ching 通常會選那裡?
要睇下個袋用淨幾多錢,同埋仲有幾多粒精子,才能決定。
[img=247,181][/img]

原本諗住琴晚去天地過夜,點知同聾島班金花玩左好耐,成五點先閃人,就算去到天地按完天都光哂!根本就唔駛訓了........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-19 23:22 發表
原本諗住琴晚去天地過夜,點知同聾島班金花玩左好耐,成五點先閃人,就算去到天地按完天都光哂!根本就唔駛訓了........
邊個叫你去天地按摩呀?去水療部齋過夜嘛!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:43 發表

邊個叫你去天地按摩呀?去水療部齋過夜嘛!   
鎖利鎖利!
玩到唔記得左,下次再去!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:15 發表

長就係長,可惜太窄,訓唔到兩個人。  
係WO...天地果度可惜張椅真係好窄

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-19 23:49 發表

係WO...天地果度可惜張椅真係好窄
玩互動極之唔方便。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:54 發表

玩互動極之唔方便。
唔想又玩床尾機喎
BTW 其實間房都有部大電視了,做咩又要整多部細電視

順帶一提...天地都要性感採耳妹

白色上衣 好似係POLO 唔暴露的 無詳細留意
下身就黑色迷你裙
不知是制服還是便服
可惜是中囡,  唔好攪.

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 23:57 發表

唔想又玩床尾機喎
BTW 其實間房都有部大電視了,做咩又要整多部細電視
有用架,如果技師好{^(oo)^},你可以用黎擋住佢副豬容,專心按腳。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-19 23:57 發表
順帶一提...天地都要性感採耳妹

白色上衣 好似係POLO 唔暴露的 無詳細留意
下身就黑色迷你裙
不知是制服還是便服
可惜是中囡,  唔好攪.
聽說聾島班採耳妹的工衣遲下會換多套好似皇牌妹藍色透視裝的工衣!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 00:00 發表

有用架,如果技師好{^(oo)^},你可以用黎擋住佢副豬容,專心按腳。  
哈哈,最衰明豬無呢D 野,唔係的話我可以用黎擋住上次個海瞻魯芬

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 00:00 發表

我係軍月成日用呢招喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 00:02 發表

哈哈,最衰明豬無呢D 野,唔係的話我可以用黎擋住上次個海瞻魯芬
師兄,小弟剛食完碗麵咋!剛剛看到呢段文字,差點想嘔番出來!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 00:04 發表

師兄,小弟剛食完碗麵咋!剛剛看到呢段文字,差點想嘔番出來!
如果你見到佢的話,你可能連你一兩歲時飲的奶都會嘔番出黎,洗唔洗比個NUMBER 你試試

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 00:12 發表

如果你見到佢的話,你可能連你一兩歲時飲的奶都會嘔番出黎,洗唔洗比個NUMBER 你試試
小弟唔想咁樣浪費錢去咁樣測試自己膽量同埋抗嘔心的程度........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 00:15 發表

小弟唔想咁樣浪費錢去咁樣測試自己膽量同埋抗嘔心的程度........
都係$28 姐,咪當減肥囉

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 00:16 發表

都係$28 姐,咪當減肥囉
那小弟寧願跟囡囡做多些「運動」減肥好過!

相關搜索目錄: 減肥 運動

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 00:00 發表

聽說聾島班採耳妹的工衣遲下會換多套好似皇牌妹藍色透視裝的工衣!
嘩,真係咁正,想吾流鼻血都吾得,聽聞ching有個採耳妹相好喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 00:42 發表

嘩,真係咁正,想吾流鼻血都吾得,聽聞ching有個採耳妹相好喎
個個採耳妹都係小弟相好!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 00:44 發表

個個採耳妹都係小弟相好!
如果無改變到,我只覺得有兩件係靚女,E +  係咪都係得5件採耳妹呀?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 00:57 發表

如果無改變到,我只覺得有兩件係靚女,E +  係咪都係得5件採耳妹呀?
YA,仍然都係5件!

近日常常要去復診,
少了上CA,
多謝師兄報料

thanks !!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。