推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 21:16 發表

下次我要叫竹淫師兄帶埋我入房,我齋睇得啦,橫豎佢都食唔哂。  
今日佢又上左去喎,又等佢十二點返黎吹水先

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 21:41 發表

今日佢又上左去喎,又等佢十二點返黎吹水先
我估佢今晚在 ca 過夜。

Bonego 師兄今日在龍賭,我叫他在看豬 walk 的時候,留意 !XX 身邊有沒好似竹淫師兄的物體,不如等 Bonego 師兄回來匯報好過啦。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 21:45 發表

我估佢今晚在 ca 過夜。

Bonego 師兄今日在龍賭,我叫他在看豬 walk 的時候,留意 !XX 身邊有沒好似竹淫師兄的物體,不如等 Bonego 師兄回來匯報好過啦。  
咁佢一星期有成三日喺CA 喎
BONEGO 兄都戰鬥左成兩日喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 21:56 發表

咁佢一星期有成三日喺CA 喎
BONEGO 兄都戰鬥左成兩日喎
Bonego  好勁呀!尋日成日都有發 sms 比我,報導行縱。佢去過明豬、龍賭、天地,佢問我拎小禮物,就係尋日我帶去果 d ,可惜就唔到時間,送唔到比佢。下次我見到你,我會送一套比你,你唔洗花時間去買。今晚等 Bongo 回來問下佢去左邊處先。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 22:05 發表

Bonego  好勁呀!尋日成日都有發 sms 比我,報導行縱。佢去過明豬、龍賭、天地,佢問我拎小禮物,就係尋日我帶去果 d ,可惜就唔到時間,送唔到比佢。下次我見到你,我會送一套比你,你唔洗花時間去買。今晚等 Bon ...
咁我多謝蘿生先了
原來BONEGO 都去左明豬,下次我地搞個明豬中場廁所版聚
叫埋竹淫兄黎明豬

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 22:14 發表

咁我多謝蘿生先了
原來BONEGO 都去左明豬,下次我地搞個明豬中場廁所版聚
叫埋竹淫兄黎明豬
不如我比齊一套適合溝老中青囡囡之小禮物比你,由你訓練普通牌,三個月之後與竹淫師兄較技,睇下佢訓練皇牌豬叻定係你叻。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 22:22 發表

不如我比齊一套適合溝老中青囡囡之小禮物比你,由你訓練普通牌,三個月之後與竹淫師兄較技,睇下佢訓練皇牌豬叻定係你叻。   
我其實對技師的要求同蘿生一樣都係年輕、漂亮及不胖就得了
所以都係一套溝年輕囡囡的殺手簡就得了,再加上我D 口水黎調教D普通豬

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 22:27 發表

我其實對技師的要求同蘿生一樣都係年輕、漂亮及不胖就得了
所以都係一套溝年輕囡囡的殺手簡就得了,再加上我D 口水黎調教D普通豬
訓練普通豬要加多一項要求:年輕、漂亮、不胖、有互動

今晚埋單時又比我見到一個樣子不錯的普通牌!可試!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 22:32 發表

訓練普通豬要加多一項要求:年輕、漂亮、不胖、有互動
呢個肯係要啦,無理由咁遠喺香港去到CA 發射場,而又唔升空姐

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:45 發表
咁早就返到黎??

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:45 發表
有冇抄底號碼?

等我估下你今晚搵邊個先..........Jolin or @X?....應該搵左 XX! 採耳!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 22:48 發表

有冇抄底號碼?

等我估下你今晚搵邊個先..........Jolin or @X?....應該搵左 XX! 採耳!
當然有MARK低!
今日,本來諗住搵@X,點知,全盤計劃搞彎哂

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:50 發表

當然有MARK低!
今日,本來諗住搵@X,點知,全盤計劃搞彎哂!
我地頭先吼你不在既時候開過會,決定以後你負責訓練皇牌豬,普通豬交比我地。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 22:53 發表

我地頭先吼你不在既時候開過會,決定以後你負責訓練皇牌豬,普通豬交比我地。   
而家班普通豬平均質數真係開始追得到班皇牌豬喎!看來我都要轉戰加入訓練一班普通豬先得!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:55 發表

而家班普通豬平均質數真係開始追得到班皇牌豬喎!看來我都要轉戰加入訓練一班普通豬先得!
咩你捨得你個!XX 咩
BTW 今次我地係地獄R 雀式訓練
係要包R雀同互動的
不是淋花式了

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 22:55 發表

Good boy!
而家係普通豬抬頭既時刻!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 22:58 發表

咩你捨得你個!XX 咩
BTW 今次我地係地獄R 雀式訓練
係要包R雀同互動的
不是淋花式了
都有D唔捨得架!
所以今日搵左佢(其實係輪牌輪到),仲搵埋!X*來玩

引用:

得到師兄的鼎力支持,我地的助養普通豬應該可以抬頭囉,等我下次去試番隻普通豬先
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 23:26 發表

得到師兄的鼎力支持,我地的助養普通豬應該可以抬頭囉,等我下次去試番隻普通豬先
要了解一下普通豬每個月要跑數的QUOTA先!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 23:07 發表

都有D唔捨得架!
所以今日搵左佢(其實係輪牌輪到),仲搵埋!X*來玩
咁你都可以輪到, 勁!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-10 23:28 發表

要了解一下普通豬每個月要跑數的QUOTA先!
普通豬 quota :10 包藥水,30 個加鐘,15 訂房,15 call 鐘。

不過唔 sure,囡囡講得太快,記唔切。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-10 23:30 發表

咁你都可以輪到, 勁!!
因為皇牌妹當時得番佢一個.........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:36 發表

普通豬 quota :10 包藥水,30 個加鐘,15 訂房,15 call 鐘。

訂房和藥水會吾會困難d,其他都辦得呱,以我地集團的食力,起碼養到幾隻喇
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:36 發表

CALL鍾同訂房點分法? 有咩分別...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。