推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 23:35 發表

鹹濕鬥地主你就超勁,正經的,你當然吾係佢果皮,除左吹水,鬥地主,佢按吾按摸架
印象中佢幫我只按過一次.........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:38 發表

唔係掛?你地冇留意?
好靚女架!
一入到場就急急腳跟豬客上房啦!
跟本唔會去望佢地!免得比佢地見到我!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:38 發表

唔係掛?你地冇留意?
好靚女架!
師兄資客著咩衫架,係咪得一兩個架咋,有無名架?thx
好挸女,可否形容下呎師兄

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-12 00:24 發表

師兄,而家唔要!X*,轉而向豬客「埋手」?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:27 發表

師兄,而家唔要!X*,轉而向豬客「埋手」?
我貪心d,19號去找!x*,有緣睇下個資客!你那天有時間去ca嗎?竹人師兄
你的舊相好跟!x*好老友吧!係咪?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-12 00:24 發表

豬客工衣:

果個豬客,年輕,細細粒,瓜子口面,明眸皓齒,笑容燦爛,鄰家女孩 feel,個胸幾均衡,唔大唔細,睇起上黎好渾圓,皮膚好白,雖然冇摸過,但感到應該好滑,.....

如果 !X* 有 85分,我比佢 88 分。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-12 00:33 發表

我貪心d,19號去找!x*,有緣睇下個資客!你那天有時間去ca嗎?竹人師兄
你的舊相好跟!x*好老友吧!係咪?
小弟近來被島上各方「通緝」,將減少出動CA了.........
我有好多舊相好喎!師兄指的是哪一個啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:38 發表

小弟近來被島上各方「通緝」,將減少出動CA了.........
你唔可以減小出動次數的

島上養豬業靠哂你啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 00:45 發表

你唔可以減小出動次數的

島上養豬業靠哂你啦!
呢度仲有咁多位師兄鼎力相助師兄你的養豬業嘛!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 00:34 發表

豬客工衣:

果個豬客,年輕,細細粒,瓜子口面,明眸皓齒,笑容燦爛,鄰家女孩 feel,個胸幾均衡,唔大唔細,睇起上黎好渾圓,皮膚好白,雖然冇摸過,但感到應該好滑,.....

如果 !X* 有 85分, ...
相中那豬客好似響邊度見過的呢!?
響聾島嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:51 發表

相中那豬客好似響邊度見過的呢!?
響聾島嗎?
梗係龍賭啦!

幾個月前影的,相中豬客應該走了。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 00:59 發表

梗係龍賭啦!

幾個月前影的,相中豬客應該走了。
而家那套制服好似係粉紅色的..........?
(好耐無留意了,因為通常響後門入)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 00:38 發表

!xx跟!x*係咪住埋一齊呀,同其他3花係咪有聯繫?竹人師兄thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-12 09:03 發表

!xx跟!x*係咪住埋一齊呀,同其他3花係咪有聯繫?竹人師兄thx
5 朵花是一起住在宿舍的,返同一個班。其中一朵花知道既野,等如 5 朵都知道。她們是表姊妹,關系當然密切。

引用:

可以到天地去啊。CA選擇很多的。

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-12 13:06 發表

可以到天地去啊。CA選擇很多的。
師兄,天地沐足妹邊有龍賭質素咁高呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:05 發表

師兄,天地沐足妹邊有龍賭質素咁高呢?
蘿蔔師兄做左島上的代言人,要邀請大家參與「養豬計劃」!

引用:

師兄請三思,豬囡無左你,失魂落魄,龍島無左你,損失慘重,我地無左你,歡天喜地,少個人爭囡,
不過CA係好需要你架
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 22:08 發表

蘿蔔師兄做左島上的代言人,要邀請大家參與「養豬計劃」!
師兄,咪講笑啦,我地幾師兄弟 (xxxchina, xxxxx333, xxxgo...) 只識得養普通豬,邊有豬腳做島上代言人呢?

我地岩岩開始養普通殘,邊及得上你 d 皇牌豬咁優質呢?不過我地有信心一定可以將普通豬訓練到超越皇牌豬!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-12 22:36 發表

師兄請三思,豬囡無左你,失魂落魄,龍島無左你,損失慘重,我地無左你,歡天喜地,少個人爭囡,
不過CA係好需要你架
豬囡無左我,只會好開心咁話︰「好野!那個鹹蟲終於唔會再來鹹濕我地了!」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:37 發表

師兄,咪講笑啦,我地幾師兄弟 (xxxchina, xxxxx333, xxxgo...) 只識得養普通豬,邊有豬腳做島上代言人呢?

我地岩岩開始養普通殘,邊及得上你 d 皇牌豬咁優質呢?不過我地有信心一定可以將普通豬訓練到超越皇 ...
xxxgo師兄偷偷地養左隻@@X的皇牌豬!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 22:38 發表

豬囡無左我,只會好開心咁話︰「好野!那個鹹蟲終於唔會再來鹹濕我地了!」
「好野!那個鹹蟲終於唔會再來鹹濕我地了!」<=== 師兄,你係未聽錯呢?呢句野應該係男技師講的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:40 發表

「好野!那個鹹蟲終於唔會再來鹹濕我地了!」
其實我就係@X(口中所講叫男技師升空的變態台灣客!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 22:39 發表

xxxgo師兄偷偷地養左隻@@X的皇牌豬!
Louis 師兄都助養左花中極品
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 22:43 發表

其實我就係@X(口中所講叫男技師升空的變態台灣客!
其實我就係幫你安排男技師果個部長!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:51 發表

Louis 師兄都助養左花中極品!

其實我就係幫你安排男技師果個部長!   
部長!你都快來同個男技師一齊幫我升空!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。