推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

熔化龍賭氣質小美女................

小弟今日冒著大雨出發去CA,CA的水渠真係估唔到可以差成咁h:" />h:" />,一場黃雨級都無的雨都變到好似威尼斯咁,搞到我褲同鞋都濕左。

頭場去龍賭先,是但點左個黃牌,眼大大,爆炸頭,都係藝術品咁,加鐘先捲到自已成個木乃尹咁先肯同我訓,仲要起機時床尾機。
真係麻麻地,走的時候個部長借佢張金龍卡比我埋單,平左幾雞咁啦。

第二場去左明豬,D 錦囊全軍覆沒,又試下骨運啦,黎左個土版趙海豬,塊面同隻眼都似豬豬,個波大約C CUP 到啦,21歲湖南姑娘,
唔洗加鐘就肯訓了,互動指數都OK ,妹妹唔可以摸啦。順利發射第二炮。

第三場諗住返去龍賭會下呢排都幾HIT 的氣質小美女,橫店都出左兩野,都唔洗谷住出長安,咁無互動都試下佢啦。
一入黎真係幾有氣質下,骨架似終都係東北人係大D 的,心口兩舊肉都唔少下,而且皮膚很滑很白。
小弟無帶銀斧,但好似"幾大春袋"咁有張鐵齒銅牙,用甜言蜜語下,用左二十分鐘就叫左佢訓左我旁邊,之後都係試下抱著佢訓,都無反抗
但一掂波波就但情講,去到最後二十分鐘,就叫佢幫我推肚子,之後就問佢可唔可以幫我升空,點知佢竟然肯喎,咁佢就訓喺我旁邊幫我升空,我仲鍚左佢塊面幾次,但起機手勢就麻麻啦,可能我之前出左兩次,無得玩波之下只好摸下佢隻美腿啦。咁就完成了CA 的一天了

本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-4-23 17:28
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-4-23 17:28
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-4-23 17:28

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:01 發表
小弟今日冒著大雨出發去CA,CA的水渠真係估唔到可以差成咁h:" />h:" />h:" />,一場黃雨級都無的雨都變到好似威尼斯咁,搞到我褲同鞋都濕左。

頭場去龍賭先,是但點左個黃牌,眼大大,爆炸頭,都係藝術品咁,加鐘先捲到 ...
師兄,氣質小美女真係幾靚女架!

你真好野,收鑊都唔小啵。呢一場係未玩得好開心呢?我可以推斷一樣野,師兄一定係瘦類,否則你兩個攬埋一舊冇可能訓得落張椅既。

下次去挑戰龍賭 5 花朵金花。我同竹人師兄都慘敗。

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:14 發表

師兄,氣質小美女真係幾靚女架!

你真好野,收鑊都唔小啵。呢一場係未玩得好開心呢?我可以推斷一樣野,師兄一定係瘦類,否則你兩個攬埋一舊冇可能訓得落張椅既。

下次去挑戰龍賭 ...
係場真係唔錯,好似蘿生咁講啦,沐足個滿足感真係來自那種好似得好似唔得的感覺,今次以為正骨過正骨水,點知原來又出到喎,真係幾開心下。

BTW 我真係幾瘦的,鋼條型,但係隻雀就又大又粗

上次挑戰過@XX,係失敗的,下次試下其他四花先

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:31 發表

係場真係唔錯,好似蘿生咁講啦,沐足個滿足感真係來自那種好似得好似唔得的感覺,今次以為正骨過正骨水,點知原來又出到喎,真係幾開心下。

BTW 我真係幾瘦的,鋼條型,但係隻雀就又大又粗 ...
你終於明白沐足之精髓。

@XX 冇氣質小美女咁有氣質。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:35 發表

你終於明白沐足之精髓。

@XX 冇氣質小美女咁有氣質。
係呀,有時唔係錢的問題,係個情趣問題,正足妹D"灰"係好D o既

@XX D皮膚仲好似無氣質小美女咁好添呀。

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:40 發表

係呀,有時唔係錢的問題,係個情趣問題,正足妹D"灰"係好D o既

@XX D皮膚仲好似無氣質小美女咁好添呀。
如果氣質小美女成個人由100% 縮到 85%.....真係一個靚到絕既小美女!我問過佢係未食好多野,佢又話唔係。佢真係好健康,皮膚又白又滑,正!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-18 23:54 發表

如果氣質小美女成個人由100% 縮到 85%.....真係一個靚到絕既小美女!我問過佢係未食好多野,佢又話唔係。佢真係好健康,皮膚又白又滑,正!   
身形黎講,小妖精好似好D ,因為佢有種小鳥尹人的感覺,但講"灰" 又似好似氣質小美女好D

BTW 我幫氣質小美女按肚子,佢好似有少少肚腩仔,而家佢已經好努力咁減肥,仲喺我面前好似D 新姜人咁S 字咁扭條腰

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:57 發表

身形黎講,小妖精好似好D ,因為佢有種小鳥尹人的感覺,但講"灰" 又似好似氣質小美女好D

BTW 我幫氣質小美女按肚子,佢好似有少少肚腩仔,而家佢已經好努力咁減肥,仲喺我面前好似D 新姜人咁S 字咁扭條腰 ...
要等竹人師兄回來品評。

我都有摸過佢個肚,係有小小肚腩,佢仲拿高件工衣比我睇,個肚真係好多肉。

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:11 發表

要等竹人師兄回來品評。

我都有摸過佢個肚,係有小小肚腩,佢仲拿高件工衣比我睇,個肚真係好多肉。  
今日佢地著高叉工衣,只可以睇美腿ONLY

BTW 今日喺金三角行去龍賭,好似比兩個新姜大小不良吊住尾,個細路七八歲到,佢老豆就三十歲到啦,我用隻眼厲下佢先走開,之後極速走去龍賭

經過各ching的努力,終於劈開左一件冰山,恭喜恭喜,如果係有肚腩仔,我相信小妖精身形正d,唉,龍島真係多藝術品

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-19 00:33 發表
經過各ching的努力,終於劈開左一件冰山,恭喜恭喜,如果係有肚腩仔,我相信小妖精身形正d,唉,龍島真係多藝術品h:" />
小妖精身形好靚,但略瘦,胸前不夠大;氣質小美女好平均,個胸好靚。論樣貌,氣質小美女靚過小妖精好多。

體型:小妖精 x 1.2 = 氣質小美女

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:39 發表

小妖精身形好靚,但略瘦,胸前不夠大;氣質小美女好平均,個胸好靚。論樣貌,氣質小美女靚過小妖精好多。

體型:小妖精 x 1.2 = 氣質小美女
嘩,咁氣質小美女個胸咪好偉大,其實佢有幾高呀?個胸好靚即係咪可以一窺全豹呀?

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:01 發表
小弟今日冒著大雨出發去CA,CA的水渠真係估唔到可以差成咁h:" />h:" />h:" />h:" />,一場黃雨級都無的雨都變到好似威尼斯咁,搞到我褲同鞋都濕左。

頭場去龍賭先,是但點左個黃牌,眼大大,爆炸頭,都係藝術品咁,加鐘先捲到 ...
請問 ching 明豬 那個是幾號呢 ?

可 pm 給我嗎?

可唔可以PM No.給我?

技師習慣食過宵夜先至瞓, 加上無運動, 慢慢肚腩就黎

相關搜索目錄: 運動
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you.

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-19 00:59 發表

嘩,咁氣質小美女個胸咪好偉大,其實佢有幾高呀?個胸好靚即係咪可以一窺全豹呀?
我估佢大約165 至167 到啦
佢個胸都真係幾大下,但可遠觀而不可濊玩

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 13:21 發表

我估佢大約165 至167 到啦
佢個胸都真係幾大下,但可遠觀而不可濊玩
不過佢個 都好大。

141 china ching 可否 pm 明豬號碼 ?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 14:04 發表

不過佢個 都好大。
佢骨架似終都係北方人無計啦
但好似幾有肉下個

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 14:04 發表

不過佢個 都好大。
又高,又大波,又大,咁佢吾係小美人囉,應該係大美人先岩,咁佢起碼大小妖精兩個size

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-19 14:22 發表

又高,又大波,又大,咁佢吾係小美人囉,應該係大美人先岩,咁佢起碼大小妖精兩個size
氣質小美女條唇都好厚添呀
小妖精條唇好薄的

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:11 發表

要等竹人師兄回來品評。

竹人師兄可能而家同!XX或JOLIN 戰鬥緊

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 14:54 發表

竹人師兄可能而家同!XX或JOLIN 戰鬥緊
應該係埋身肉搏,不知鹿死誰手,不過我就吾係咁睇好佢囉

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-19 15:40 發表

應該係埋身肉搏,不知鹿死誰手,不過我就吾係咁睇好佢囉
唔知今次佢隻抽隻,定一抽二呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。