推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-31 18:35 發表

沐足部長D劇房QUOTE應該好小姐下嘩?
我覺得佢地一D都唔著緊既
部長會否無quote,只有commission,所以無咁著緊
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-31 18:52 發表

部長會否無quote,只有commission,所以無咁著緊
呢個我都想知, 因為我沐豬咁耐 從沒收我母豬部長的卡片

只有明豬一個我覺得好好既前部長 姓韋的
另外就是哨牙珍了

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-31 18:52 發表

佢地應該係因應訂房數目而有唔同 commission scale.

i.e......0-20  @5 提成
         21 - 50  @8 提成
         50 or above  @10 提成
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-31 22:06 發表

佢地應該係因應訂房數目而有唔同 commission scale.

i.e......0-20  @5 提成
         21 - 50  @8 提成
         50 or above  @10 提成
咁佢地都幾好搵喎,不過龍島d部長同待應都幾有禮貌

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-1 00:15 發表

唉,做得呢行!
人地在長安做其他行業都係1千多至2千元的收入
島上的普通豬保守估計都有成4-5千元啦,
皇牌豬更加厲害啦

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-1 00:15 發表

我果 d 數字係老作的,只係一個假設。

龍島部長、豬客、服務員態度都 ok 架....除左 2/F & 3/F 有兩條粉腸部長,亂咁點,叫佢check 下囡囡在不在,搵唔到技師又話人地放假。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-31 19:03 發表
呢個我都想知, 因為我沐豬咁耐 從沒收我母豬部長的卡片
只有明豬一個我覺得好好既前部長 姓韋的
另外就是哨牙珍了
最近明珠來了一個楊部長,年青豐滿皮膚白,比哨牙珍靚好多。
部長好熱情地拖住我隻手仔,帶我一齊入房………..

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-6-1 00:34 發表

楊部長好熱情地拖住我隻手仔,帶我一齊入房………..
名豬有咩師兄值得大力推介呢?
小弟只試過殺手之王

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-6-1 00:34 發表

楊部長好熱情地拖住我隻手仔,帶我一齊入房………..
哦....咁就要去見識下啦。

點解你會話比 xx 珍得多?xx 珍都未過。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-1 00:25 發表

唉,做得呢行!
人地在長安做其他行業都係1千多至2千元的收入
島上的普通豬保守估計都有成4-5千元啦,
皇牌豬更加厲害啦
普通豬應該無咁多, 好多普遍豬一日先上4,5個鍾
AVE大約2-4千左右吧...

係島上,二,三樓D男部長馬馬地,反而地下曹部長都幾醒,所以好多時都比佢訂!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-6-1 00:57 發表

普通豬應該無咁多, 好多普遍豬一日先上4,5個鍾
AVE大約2-4千左右吧...
平日較淡市時,連一些皇牌豬都只係上得六、七個鐘,普通豬都未必有四、五鐘上!
(殺手之王上星期某天上得五個鐘,佢話響島上做左咁耐以來都未試過上得咁少!)

Actually, the 提成 in New Sky Rainbow is better.
A 天使 gets 25 an hour compared to 蟲島皇牌 getting 20.

引用:
原帖由 zmss 於 2009-6-1 07:55 發表
Actually, the 提成 in New Sky Rainbow is better.
A 天使 gets 25 an hour compared to 蟲島皇牌 getting 20.
島上皇牌頭鐘20,加鐘後應該係25 / HOUR

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 23:44 發表

島上皇牌頭鐘20,加鐘後應該係25 / HOUR
普通牌頭鐘只得¥12,真可憐。
普通牌付出多過皇牌(除了行豬walk),但收入小咁多。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 23:46 發表

所以引發皇牌豬同普通豬的衝突!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 23:46 發表

一分豬色,一分收獲,始終淫淫都鍾意靚囡,我不食皇牌豬,自有人去食豬

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-1 23:52 發表

一分豬色,一分收獲,始終淫淫都鍾意靚囡,我不食皇牌豬,自有人去食豬
呢樣野我就同情普通豬啦.....

佢生得豬,都唔關佢地事既,係佢阿媽既問題。

所以,助養普通豬,是行善。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 23:56 發表

咁就要祝福師兄助養多些肥肥白白的豬啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 23:56 發表

師兄你又講笑囉,佢地生得豬,近排你都養左幾隻吾錯的普通豬喇

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-2 00:02 發表

師兄你又講笑囉,佢地生得豬,近排你都養左幾隻吾錯的普通豬喇
彈幾隻普通豬豬來看看嘛!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-2 00:12 發表

彈幾隻普通豬豬來看看嘛!
我都係跟你個錦囊搵野食喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-2 00:24 發表

我都係跟你個錦囊搵野食喎
我的錦囊都係山埃貼士!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 07:50 發表

平日較淡市時,連一些皇牌豬都只係上得六、七個鐘,普通豬都未必有四、五鐘上!
(殺手之王上星期某天上得五個鐘,佢話響島上做左咁耐以來都未試過上得咁少!)
乜你呢期連殺手之王都有攪埋

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 23:48 發表

所以引發皇牌豬同普通豬的衝突!
其實普通豬咁多好質素

去皇甘可能隨時入十大呀

不過果邊就嚴好多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。