推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:37 發表

師兄,咪講笑啦,我地幾師兄弟 (xxxchina, xxxxx333, xxxgo...) 只識得養普通豬,邊有豬腳做島上代言人呢?

我地岩岩開始養普通殘,邊及得上你 d 皇牌豬咁優質呢?不過我地有信心一定可以將普通豬訓練到超越皇 ...

普通豬又平又靚
到時我地帶晒D 普通豬去睇豬SHOW 都好喎

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 22:39 發表

xxxgo師兄偷偷地養左隻@@X的皇牌豬!
竹人ching 可以養到十隻八隻就真

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-12 23:03 發表

竹人ching 可以養到十隻八隻就真
養到十隻八隻雞蛋就真!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-12 23:02 發表

普通豬又平又靚
到時我地帶晒D 普通豬去睇豬SHOW 都好喎
搵一日我地幾個師兄弟一人拖一隻普通豬一齊去睇豬 walk,去"柴台" ,打低竹人師兄養果 d 豬!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:06 發表

搵一日我地幾個師兄弟一人拖一隻普通豬一齊去睇豬 walk,去"柴台" ,打低竹人師兄養果 d 豬!   
都好喎
順便搞個龍賭普通豬同好會版聚
BTW 你地覺唔覺豬SHOW D 音樂太勁了
震到耳都聾

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:06 發表

咁我要幾個外援搞對抗︰搵男技師、男部長同男服務員陪我一齊睇豬WALK!

[quote]原帖由 robertchan 於 2009-5-12 22:51 發表

Louis 師兄都助養左花中極品!

蘿蔔師兄,極品=絕緣體,不過電的,我都想,到現在她都未覆我,我差d喊左出來!

thx so much ching

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-12 23:09 發表

都好喎
震到耳都聾
一睇個名就知:隆賭匯=會聾到

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-12 23:09 發表

都好喎
震到耳都聾
係呀,震到 x 女膜都破呀!
仲有,果 d 煙霧迷漫既乾冰,d 味 好臭呀!
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:09 發表

咁我要幾個外援搞對抗︰搵男技師、男部長同男服務員陪我一齊睇豬WALK!
你死條心啦,我在島上之線眼其實多過你!你小心佢地反 25,你班線人其實係我 d 人。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-12 23:18 發表

一睇個名就知:隆賭匯=會聾到
係囉,有名你叫︰聾島、聾島,每次看完豬WALK返出來後,隻耳起碼有兩、三個字聽唔到野的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:20 發表

係囉,有名你叫︰聾島、聾島,每次看完豬WALK返出來後,隻耳起碼有兩、三個字聽唔到野的!
唔怪之得.....我成日細細聲同班囡囡講:「你可以比我摸下嗎?」.....佢地永遠都借左聾耳陳隻耳!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:22 發表

唔怪之得.....我成日細細聲同班囡囡講:「你可以比我摸下嗎?」.....佢地永遠都借左聾耳陳隻耳!  
駛乜同佢地講先啦!
摸左先再講啦!

真係會聾 ga

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-12 23:25 發表
真係會聾 ga
豬 walk 太嘈了,想問下身旁之部長呢個果個那個囡囡服務好嗎,部長完全聽唔到我講乜

不過都有好處既,問野既時候,哄到好埋,狂食部長波餅。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:38 發表

豬 walk 太嘈了,想問下身旁之部長呢個果個那個囡囡服務好嗎,部長完全聽唔到我講乜

不過都有好處既,問野既時候,哄到好埋,狂食部長波餅   
我問的係男部長喎!波餅無得食,只能食腸仔!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:39 發表

我問的係男部長喎!波餅無得食,只能食腸仔!
我諗龍島班男部長唔係咁 likely 我,因為我從來冇搵過佢地訂房,但女部長我就有搵。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:42 發表

我諗龍島班男部長唔係咁 likely 我,因為我從來冇搵過佢地訂房,但女部長我就有搵。
咁聾島上所有部長一定更加唔LIKE我!因為我咁耐以來無論男女部長,都未試過搵佢地訂房!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:44 發表

咁聾島上所有部長一定更加唔LIKE我!因為我咁耐以來無論男女部長,都未試過搵佢地訂房!
豬囡鍾意你咪得囉,你吾係想我地鍾意你呀,一係你再助養多幾隻皇牌豬先
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:44 發表

我將個發球權交比部長,等佢拎訂房 quota,而且賣人情比佢等佢可以任意點邊個囡囡,所以我果個相熟部長對我好關照,永無甩拖。5 朵花與氣質小美女都係佢推介的。有一次我話搵小蠻腰,但她在上鐘,部長推介 Jolin,果時我仲未識 Jolin.

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-12 23:48 發表

豬囡鍾意你咪得囉,你吾係想我地鍾意你呀,一係你再助養多幾隻皇牌豬先
師兄好似養左JOLIN呢隻皇牌豬喎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-12 23:52 發表

師兄好似養左JOLIN呢隻皇牌豬喎?
sorry,我吾會助養藝術豬的,我只會領養有互動的普通豬,師兄5朵花你會繼續助養嗎?
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-13 00:15 發表

sorry,我吾會助養藝術豬的,我只會領養有互動的普通豬,師兄5朵花你會繼續助養嗎?
呢5朵藝術豬養佢地的成本太高了!
我都想要跟你養互動普通豬!

thanks for your sharing

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:51 發表

我將個發球權交比部長,等佢拎訂房 quota,而且賣人情比佢等佢可以任意點邊個囡囡,所以我果個相熟部長對我好關照,永無甩拖。5 朵花與氣質小美女都係佢推介的。有一次我話搵小蠻腰,但她在上鐘,部長推介 Jolin, ...
沐足部長D劇房QUOTE應該好小姐下嘩?
我覺得佢地一D都唔著緊既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。