推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:04 發表

師兄我都打個突,竟然會係佢XX^,而吾係佢XX!h:" />
無辦法啦!XX!好耐搵到嘛!
唯有搵個容易的埋手啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:09 發表

sorry, 睇錯。

咪係,我要對呢 paul 竹重新估計!佢 d taste....唉!  
都好,少個人同我爭,robert 師兄都可以割愛籮,
唉,我寧願食冬瓜盅籮

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:14 發表

都好,少個人同我爭,robert 師兄都可以割愛籮
你放心,我唔鐘意採耳的,幾靚女都係假。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:14 發表

都好,少個人同我爭,robert 師兄都可以割愛籮,
唉,我寧願食冬瓜盅籮
師兄,新鮮的冬瓜盅等緊你去試!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:18 發表

師兄,新鮮的冬瓜盅等緊你去試!
冬瓜盅在那裡的口碑唔太好。在沐足妹心目中,覺得佢好煩。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:20 發表

似乎師兄又收到唔少料喎!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:20 發表

最起碼佢玩起上泥,夠野同放喇,重有對大咪咪添,都有d揸

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:26 發表

最起碼佢玩起上泥,夠野同放喇,重有對大咪咪添,都有d揸拿
有一個問題問竹人師兄:做雙飛的時候,假如一個正經一個姣,點 handle?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:28 發表

有一個問題問竹人師兄:做雙飛的時候,假如一個正經一個姣,點 handle?
咁係唯有同個姣玩,全程IGNORE那正經的了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:33 發表

咁係唯有同個姣玩,全程IGNORE那正經的了!
你知唔知我點解咁問?嘿嘿....

因為.....

嘿嘿....

其中一朵金花,佢話你果次同佢加埋 JOLIN 一齊上鐘,雙飛,佢話你一見 JOLIN 就開心到成個彈起,跟住你同 JOLIN 就 e e 泣泣....

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=6795133&ptid=257377][/url]

我比你果 d 錦囊你都未試哂!

fftopic:" />fftopic:" /> 了....去返你果個主題同你吹過。
上次去到明豬,本來留左牌的,但個囡囡無返工喎,其他錦囊又全軍覆沒,好彩都食左個趙海珠
今日星期六睇下有冇咁好骨運先

溫馨提示CA 聽日可能落雨,記得拎傘呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:28 發表

咁咪叫個正經學下野籮,跟手同佢講,E 家要有咁的服務態度先係岩

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-24 23:40 發表

上次去到明豬,本來留左牌的,但個囡囡無返工喎,其他錦囊又全軍覆沒,好彩都食左個趙海珠

溫馨提示
中国广东省东莞市天氣
24°C
目前情況: 多雲 ...
趙海豬咁正?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:40 發表

你知唔知我點解咁問?嘿嘿....

因為.....

嘿嘿....

其中一朵金花,佢話你果次同佢加埋 JOLIN 一齊上鐘,雙飛,佢話你一見 JOLIN 就開心到成個彈起,跟住你同 JOLIN 就 e e 泣泣.... ...
係佢那天晚上掛住躺在按摩椅上而已!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:41 發表

趙海豬咁正?  
小小BABY FAT 的,對眼同面形都幾似,可以摸下波波,但不可摸妹妹

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-24 23:40 發表

溫馨提示CA 聽日可能落雨,記得拎傘呀

又落雨!?
次次落雨都搞到成腳濕哂!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:42 發表

係佢那天晚上掛住躺在按摩椅上而已!
佢可能覺得你鹹濕,唔敢埋你身。 我就唔同,一隻二隻哄到好埋。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:43 發表

又落雨!?
次次落雨都搞到成腳濕哂!
係囉
隻腳濕好容易有香港腳嫁
拎多對密去換穩陣D

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:48 發表

佢可能覺得你鹹濕,唔敢埋你身。 我就唔同,一隻二隻哄到好埋。  
3P 認真利害

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-24 23:49 發表

3P 認真利害
咪搞我,我只會一對一。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:48 發表

那晚佢訓到夠鐘就準時兩點鐘下班

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:50 發表

係!XX?
佢對你印象都唔錯,不過一味話你花心。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:50 發表

ching你喱種叫做種花,吾係採花呀

引用:

竹師兄個銀斧都真係幾大下喎

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:53 發表

係!XX?
佢對你印象都唔錯,不過一味話你花心。
對,是!XX......
佢對師兄你的印象也不錯呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。