推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

我都想問下氣質小美女,JOLIN 與小蠻腰3個的久.係咩呀??
各C兄告知唔該~~OR PM

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 00:16 發表

她是我在龍睹遇到按腳按得最好最有心機最有水準最勤力的沐足妹。

但也是最多口水的,仲多口水過 5 朵金花最多口水果個 @X(
其他沐足囡囡也讚她雖然身型瘦小,但按起上來係好有力氣的

3個的NO.唔該係咩呀??
各C兄告知唔該~~

引用:
原帖由 R.kit 於 2009-4-24 00:21 發表
我都想問下氣質小美女,JOLIN 與小蠻腰3個的久.係咩呀??
氣質小美女 = 星美國際
JOLIN = 航天科技
小蠻腰 = 中油香港

引用:
原帖由 R.kit 於 2009-4-24 00:21 發表
呵呵,我都想知氣質大美女同JOLIN的聯絡方法呀,會吾會係
氣質大美女的經手人係robert 師兄,oh sorry 應該係經理人先岩
JOLIN經理人係bambooman 師兄呀?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 00:26 發表

呵呵,我都想知氣質大美女同JOLIN的聯絡方法呀,會吾會係
氣質大美女的經手人係robert 師兄,oh sorry 應該係經理人先岩
JOLIN經理人係bambooman 師兄呀?
咁師兄做左邊個囡囡的經理人啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 00:29 發表

咁師兄做左邊個囡囡的經理人啊?
sorry,龍島無咩相好,係王金就有隻豬啦

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 00:31 發表

sorry,龍島無咩相好,係王金就有隻豬啦
小弟響王金食過一次豬後,就唔敢再去了........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 00:35 發表

Me too 浪漫式真係一次就夠

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 00:35 發表

你唔食過豬,又點知呢個世界原來仲有咁多正野。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 00:39 發表

你唔食過豬,又點知呢個世界原來仲有咁多正野。   
偶而食一餐半餐還可以,
但我係十次有九次都食到........

回復 154# 的帖子

唔該竹兄...要去會一會5花同佢3個先!!

引用:
原帖由 R.kit 於 2009-4-24 00:49 發表
唔該竹兄...要去會一會5花同佢3個先!!
以上皆是眼看手勿動的藝術品,看看無妨

我都唔係D毛手毛腳的人,只想見識下D"正"按腳女女...

引用:
原帖由 R.kit 於 2009-4-24 01:01 發表
如果想要按得好,按得夠力,以上班藝術品未必適合師兄你

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 22:38 發表

有另一個在中場撞入黎,唔係你至愛,不是 #,不是 (,也不是 ^,你應該知邊個,幾好樣丫~~

我特登同佢講話叫佢搵你,睇下佢有咩反應........

佢既反應係...............

你估下係點?  
咁師兄最終有無開齋搵佢採耳?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 07:41 發表

咁師兄最終有無開齋搵佢採耳?
走既時候唔記得。
你係未所有採耳妹都試過?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 22:46 發表

走既時候唔記得。
你係未所有採耳妹都試過?
試過哂了!採耳妹中我最LIKE ^了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 22:57 發表

試過哂了!採耳妹中我最LIKE ^了!
乜話?你最 like 果個係 XX^ ? ...你講真?

引用:
原帖由 R.kit 於 2009-4-24 01:01 發表
我都吾係毛手毛腳的人,不過係多手多腳的人

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 22:59 發表

佢採耳技術很好的!好舒服!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:02 發表

佢採耳技術很好的!好舒服!
就係佢!
次次去親都拉住我!
佢走左?真係?
我上星期都仲見到佢。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 22:59 發表

師兄我都打個突,竟然會係佢XX^,而吾係佢XX!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:04 發表

就係佢!
次次去親都拉住我!
佢走左?真係?
我上星期都仲見到佢。
^已無做了?
應該不會吧?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 23:06 發表

^已無做了?
應該不會吧?
sorry, 睇錯。
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 23:04 發表

師兄我都打個突,竟然會係佢XX^,而吾係佢XX!h:" />
咪係,我要對呢 paul 竹重新估計!佢 d taste....唉!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。